Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα.

Η ζωή, συνήθως, αργεί να τιμωρήσει αλλά όταν γίνεται, αυτό συμβαίνει με απόλυτα σκληρό και δίκαιο τρόπο.

Η τιμωρία για έναν κακό εργοδότη δεν είναι να χάσει την επιχείρησή του. Η απόλυτη τιμωρία και ύστατη ταπείνωση για έναν κακό εργοδότη είναι να αναγκαστεί να εργαστεί ως υπάλληλος. Η τιμωρία για έναν άδικο πλούσιο άνθρωπο δεν είναι να φυλακιστεί. Η απόλυτη τιμωρία και ο απόλυτος βασανισμός είναι να δημευθεί η περιουσία του μέχρις εσωρούχων. Η τιμωρία για έναν κακό δικαστή δεν είναι να απολυθεί ή να υποβιβαστεί.

Η απόλυτη τιμωρία και η ολοκληρωτική εξαχρείωση για έναν κακό δικαστή είναι να δικαστεί. Είναι να κατεβεί από το έδρανο και να καθήσει στο εδώλιο. Είναι όταν από γάτα θα αναγκαστεί να παραστήσει το ποντίκι. Όταν θα κοιτάει μάταια την εικόνα του Χριστού που κρέμεται πάνω από το σβέρκο αυτού που πλέον τον δικάζει. Είναι όταν θα αισθανθεί όπως αισθάνεται ο γιατρός που διαγιγνώσκει στον εαυτό του μιαν ανίατη ασθένεια. Όπως ακριβώς ο γιατρός γνωρίζει όλες τις παραμέτρους της ασθένειας και όλες τις δυνατότητες της επιστήμης, όπως ακριβώς ο γιατρός βρίσκεται στο έσχατο σκαλοπάτι της απελπισίας και απόγνωσης, έτσι ακριβώς θα αισθανθείς και εσύ κακέ δικαστή καθισμένε στο εδώλιο. Θα βρεθείς σε απόγνωση γνωρίζοντας τι σημαίνει η παράβαση των επιταγών του νόμου και του Συντάγματος και γνωρίζοντας επιπλέον τι μπορεί να πάθεις από κάποιον που σε δικάζει όταν αυτός είναι αποφασισμένος.

Κάθε μέρα βιάζονται οι νόμοι και το Σύνταγμα. Κάθε μέρα επιτρέπετε στην Δικαστική Εξουσία να συνευρίσκεται με την Εκτελεστική και τη Νομοθετική. Κάθε μέρα πέφτετε όλο και πιο χαμηλά αλλά δεν αφήνετε και εμάς να σηκώσουμε κεφάλι.

Δεν περιμένουμε απλώς να μιλήσετε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καλέσετε στο γραφείο σας όλους τους επίορκους και να τους καταστήσετε σαφές ότι παρανομούν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αρνηθείτε να συμμορφωθείτε με νόμους που είναι αντίθετοι προς το Σύνταγμα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τοποθετηθείτε ΑΜΕΣΑ και ΑΜΕΣΩΣ:

Επί του κυοφορούμενου νομοσχεδίου περί απόδοσης ιθαγένειας σε μετανάστες.

Επί της επικείμενης διοικητικής αναδιάρθρωσης με το όνομα “Καλλικράτης”.

Επί της ύπαρξης και λειτουργίας των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Επί των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Επί του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ.

Το προείπαμε. Η απόλυτη τιμωρία και η ολοκληρωτική εξαχρείωση για έναν κακό δικαστή είναι να δικαστεί. Αλλά σε περίπτωση έκρυθμης κατάστασης, ποιος μπορεί να σας το εγγυηθεί;

Στο χέρι σας είναι:

Ή γίνεστε Τερτσέτηδες

ή… σας κάνουμε Τσαουσκέσκηδες.

About Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

6 σχόλια:

  1. Μία εβραϊκή παροιμία (κατάρα)λέει περίπου το εξής:" Σου εύχομαι να τα'χείς όλα όσα επιθυμείς, αλλά ύστερα τα ίδια να τα χάσεις....".Δηλαδή, να γευτείς το καλύτερο,αλλά η κατάρα είναι να ζήσεις την απώλεια,......ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!!! (που σκέφτηκαν τέτοια τιμωρία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λακωνιζεις εστι φιλοσοφείν....
    Λιγα λογια και σταρατα σ' αυτή την ανάρτηση φιλε κομματοσκυλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Theag μακάρι να μη χρειαζόταν να πούμε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νέμεσις για τον κυνοβουλευτισμό και τον συνταγματικό κυκεωνισμό είναι να νομοθετηθεί ο θάνατος όλων αυτών των σκουλικιών και να τους επιτραπεί να "δημοψηφίσουν" αν θέλουν σκοινί ή παλούκι.
    (*εκτός θέματος:* Στο ψήφισμα που έβαλες για το απόλυτο κάθαρμα γιατί δεν προσθέτεις και τον Καραμανλή; Θα μου πεις έχεις το "άλλος", εντούτοις θα ήταν ντροπή και άδικο να μην κατέχει την περίοπτη θέση που του αρμόζει για το νομοθετικό διάταγμα 182 του 1979, στο οποίο το Κ.Ι.Σ (Κεντρικό ισραηλιτικό Συμβούλιο) μεταβάλλεται σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. ΝΠΔΔ είναι τα Πανεπιστήμια, το οποίον σημαίνει ότι "αυτοί δικάζουν κι αυτοί μοιράζουν, με το νόμο και το κυριλίκι τους". Δύο μόνο χαρακτηριστικά των ΝΠΠΔ: αδρές επιχορηγίες από το κράτος και αφορολόγητες δωρεές για τους οβρηούς.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΖΟΥΓΚΛΟΕΙΔΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ,ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΑΠ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Top