Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Είναι αλήθεια ότι πριν από λίγο καιρό, είχα μια αντιπαράθεση με τον κ. Πιπερόπουλο. Αντιπαράθεση η οποία έχει αποτυπωθεί σε αυτήν και σε αυτήν την ανάρτηση. Κείμενα αποκλειστικά δικά μου, μιας και ο κ. Πιπερόπουλος δεν καταδέχτηκε να τοποθετηθεί δημοσίως. Ο κ. Πιπερόπουλος τα πάει καλά μόνο όταν παίρνει το σφυρί και κοπανάει τον αέρα. Όταν πρόκειται να απαντήσει επί συγκεκριμένων ερωτημάτων, κάνει την πάπια.

Είναι αλήθεια ότι περίμενα από τους bloggers να πάρουν θέση σε αυτήν την διαμάχη. Να πουν την γνώμη τους και να επιχειρηματολογήσουν για το όφελος ή την αχρηστία των γραπτών του κ. Πιπερόπουλου τα οποία αναρτούν σε τέτοιο εύρος και με τέτοια συχνότητα. Ανέμενα από τους bloggers να πάρουν θέση στο ζήτημα που έγειρε το kommatoskylo, διότι το kommatoskylo με τις αναρτήσεις του έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται να βάλει το κεφάλι του στον τορβά. Σε αντίθεση, βεβαίως με τον κ. Πιπερόπουλο που κατά πώς φαίνεται, δεν φοβάται να βάλει το χέρι του στον τορβά.

Δικαίωμα του Πιπερόπουλου είναι να έχει άποψη. Δικαίωμα των φίλων bloggers είναι να δημοσιεύουν αυτήν την άποψη, ασχέτως αν εγώ φρονώ ότι είναι κενή περιεχομένου και στερείται νοήματος. Επίσης, δικαίωμα των bloggers είναι να μην παρουσιάζουν την δική μου άποψη σχετικά με την κενολογία και αερολογία του Πιπερόπουλου. Άποψή μου, που ασφαλώς είναι δικαίωμά μου να έχω. Δικαίωμα των αναγνωστών των blogs είναι να έχουν άποψη για τον Πιπερόπουλο. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ είναι να σας παρουσιάσω αυτήν την άποψη. Την άποψη και γνώμη των αναγνωστών των blogs για τον Πιπερόπουλο.

Όσο και να ψάξει κάποιος, ευνοϊκά σχόλια δεν πρόκειται να βρει. Θα βρει μόνο τα παρακάτω:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1) Τα σχόλια παρατίθενται αυτούσια και διατηρείται η αρχική τους ορθογραφία και σύνταξη.

2) Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχει το αντίστοιχο link που οδηγεί στον αρχικό τόπο ανάρτησης.

3) Οι φίλοι αναγνώστες που επιθυμούν να αποκτήσουν το παρακάτω ντοκουμέντο σε μορφή pdf, μπορούν να το αναζητήσουν στην δεξιά πλευρά του ιστολογίου, από όπου μπορούν, επίσης, να αποκτήσουν και όλα τα κείμενα του παρόντος blog.

4) Καλή διασκέδαση!

Ανώνυμος είπε...
Άντε βούλωσε το ρε Πιπερόπουλε, μαϊντανέ του κώλου, αερολόγε, φανφαρολόγε, παπαρολόγε, μηδενικό...
Είσαι η ζωντανή προσωποποίηση της κατάντιας του 3βάθμιου εκπαιδευτικού συστήματος της Ελλάδας. Ένα απόλυτα κενό υποκείμενο, χωρίς καμία επιστημονικότητα, δημαγωγός και γλύφτης, που απευθύνεται σε αμόρφωτους που ζαλίζονται από τις μαλακίες με περιτύλιγμα και τις σάλτσες που σερβίρεις ακατάπαυστα με τη συχνότητα που χέζεις και με την ίδια ποιότητα...
Άντε παράτα μας ρε πιπερόπουλε, το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις είναι να μας λυτρώσεις από τις μαλακίες σου...
27 Ιαν 2009 7:53:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Κάτι τέτοιοι πανεπιστημιακοί αμαυρώνουν τον κλάδο μας με την άνευ ορίων παράθεση κοινότοπων επισημάνσεων.
27 Ιαν 2009 8:41:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ερώτηση κρίσεως:
Πιπερόπουλε, ΠΟΣΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;
Μα καλά άνθρωπέ μου, διδάσκεις εσύ στο πανεπιστήμιο; Τι ακατάσχετη μπουρδολογία για να μας πεις το προφανές και να βγάλεις συμπέρασμα (ένας θεός να το κάνει συμπέρασμα) που θα έβγαζε κι ένα παιδί του δημοτικού!
27 Ιαν 2009 10:52:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Δηλαδη- λεμε τώρα - ο παπαροπουλος
ειναι συναδελφος του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ???
27 Ιαν 2009 2:55:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Προς press-gr: Λυπηθείτε μας μ' αυτόν τον χουντικό καραγκιόζη παπαρόπουλο. Δεν το καταλαβαίνετε ότι κατεβάζετε χαμηλότατα το επίπεδο σας;
27 Ιαν 2009 6:34:00 μ.μ.

http://press-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_9964.html

Ανώνυμος είπε...
αΥΤΟς Ο ΠΑΠΑΡΌΠΟΥΛΟς Ή ΠΩς ΤΟΝ ΛΕΝΕ ,ΠΟΛΥ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ TV ΒΓΑΊΝΕΙ ,ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΟΣΟΦΙΕΣ;ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ,ΤΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
τι γίνεται με την οικονομική κρίση;πόσο θα την υποστεί στό πετσί του ο λαός;πεσ κάτι χρήσιμο

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
15 Νοε 2008 3:07:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Η πλήρης απογοήτευση! Πάνω που νόμιζα ότι ο κ. Μπεμπερδόπουλος είχε καταλάβει ότι στο press-gr δεν τον έπαιρνε κανείς το σοβαρά (το αντίθετο θα έλεγα) και θα σταματούσε να στέλνει τις μπουρδολογίες του νάτος και επανεμφανίστει! Αφού κ. Μπουρδόπουλε αρθρογραφείτε με ρυθμούς εκκένωσης εντέρου, γιατί δεν ανοίγετε ενα δικό σας blog να σας διαβάζει ο εαυτός σας και ίσως και ο βολεμένος γιος σας?Γιατί δεν στέλνετε αρθρά σε blogs τύπου "ποντικοαρουραίων" που δεν αναρτούν σχόλια?Είστε τόσο μαζοχιστής ή εστερνίζεστε την άποψη "δημοσιότητα να έχω και ας με βρίζουν"?
15 Νοε 2008 3:33:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Piperopoule
mas les oti elege o dr koutsoukos prin 6 mines!!

to late...
poly arga file...
den grafeis poihmata kalytera???
15 Νοε 2008 4:10:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
ρε πιπερόπουλε ή παπαρόπουλε....τι μαλακίες γράφεις?
15 Νοε 2008 4:31:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Μαιντανός κύριε Πιπερόπουλε?
Κρίμα Γιατί σας είχα γιά σοβαρό Πανεπιστημιακό και σας 'παρακολουθώ ' από πολύ παλιά .
Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σοβαρή εντύπωση.
Και η πρώτη εντύπωση που δίνει το άρθρο σας είναι ότι αλλοιθωρίζεται προς τα δεξιά.
Και ότι δεν αγαπάτε καμμιά μεταστροφή διαθέσεων τού κάθέ πολίτη /
Αλλά ο λαός είναι σοφός .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ.να μαντρώνονωνται.
Οσο γιά τα γκάλοπ ή δημοσκοπήσεις επί το Ελληνικό.
Αν τα ερμήνευαν κάποιοι ανεγκέφδαλοι σωστά θα πήγενε καλύτερα αυτός ο Σαν απάντηση ουσίας και προβληματισμού σας στέλνω τους στίχους του ΜΠΡΕΧΤ ( Ξέρεται εσείς )
Και οι δάσκαλοι της Νεολαίας νταντάδες
φτιάχνουν στα μέτρα τους τους μαθητάδες
κάθε σημαίας πλαισιώνουν τους ιστούς
με ιδαιώδεις υποταχτικούς
σαν χέλια γλοιώδικα έχουν συρθεί
τους έχω σιχαθεί.
15 Νοε 2008 5:04:00 μ.μ.

vapsomallias είπε...
Άλλος γραφικότατος και φαιδρότατος αυτός ο Πιπερόπουλος. Άλλος Δρ Κουτσούκος και Κρόγιας έσκασε και πάλι μύτη. Το press-gr διολισθαίνει επικίνδυνα στη γραφικότητα με αυτούς τους περιθωριακούς "αρθρογράφους" του κώλου που μαζεύει. Ο Πιπερόπουλος είναι ψώνιο - φαίνεται από μακριά. Έχει τρομακτικά ψυχικά ελλείμματα (και είναι και ψυχολόγος - τρομάρα του...). Όσο γι' αυτά που λέει, δεν αντέχουν σε καμιά απολύτως κριτική. Ο γυρολόγος των τριτοκλασσάτων εκπομπών, το ψώνιο της δημοσιότητας, η "Ιωάννα Δεμέντη του πανεπιστημίου", θέλει να έχει και άποψη. Καημένε, γραφικότατε Παπαρόπουλε ή Πιπερόπουλε ή όπως τέλως πάντων σε λένε...
15 Νοε 2008 5:09:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Μιά μανα ειχε δυ'ο παιδι'ά

Το ενα ητανε καλά.

Το αλλο ηταν ο ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ....
15 Νοε 2008 5:29:00 μ.μ.

spinallongas είπε...
Κε Πιπεροπουλε, πέντε περίπου χρόνια το Πασοκ, φρόντιζε .. την ΝΔ..Δεν ενοχληθήκατε?Σε ποιά χώρα θα ηταν ακόμη κυβέρνηση η ΝΔ,εαν δεν την ηθελε το Πασοκ?Μη μου πείτε οτι ξαφνικά σας επιασε ο πόνος για τον λαο και την ευημερία του!Απλά ενταχθήκατε και εσείς στο ,δήθεν, σύστημα της αντεπίθεσης , μπας και σώσετε τον Κωστάκη,αλλα δεν πειράζει και αν στείλετε στα τάρταρα τον ελληνικό λαΌ!!!ΜΠΡΡΡΡΑΒΟ κε καθηγητα!Εισατσε θαυμάσιος!Εσεις και καποιοι αλλοι κυριοι ,κανατε την πόλη μου , ναι την πόλη μου(γιατι δεν ειναι δικη σας) , την Θεσσαλονικη την πιο συντηρητικούρα πολη του κόσμου..ΕΛΕΟΣ....Και οπως λετε και εσεις που και που...Αι Σιχτιρ...παντα κοινωνιολογικά!!
15 Νοε 2008 5:30:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Πιπεροπουλος= Γλαστρα του Αυτια και του Παπαδακη.(ειναι ολο στο Ναι Γιωργο μου).Ο γιος του δεν ειναι αυτος που γραφει και στο zoygla.gr ?

Το συμπερασμα δικο σας.
15 Νοε 2008 5:39:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Γιατι τοση ασυλια καί ανοχη ,ρε παιδιάσ αυτόν τον ανεκδιήγητο ..."καθηγητή ΄που δέν εχει αφησει καν'ενα blog, χωρίς τις γελοιες εως εμετου αναρτησεις του, μετα΄φωτογραφίας του πάντοτε, καί σχεδόν αμεσης διαφήμισης των
βιβλιων του..
Εκτ'ος καί αν, αυτό γίνεται με το
αζημειωτο...
Στην σημερινή του ανάρτηση μάλιστα
αποκαλυπτει καί τήν γνωστη αλλωστε σ εμάς πολιτική του ταυτότητα, αμφισβιτώντας τις δημοσκοπήσεις γιατί δεν του αρέσουν.....
Το οτι ειναι Δεξιός ο ανθρωπος3, το καταλαβαινω. Αλλωστε θα ηταν αδύνατον να ηταν οτιδήποτε αλλο...
Εμεις τι φταιμε....
ΙΣΚΡΑ
15 Νοε 2008 5:46:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Κε Πιπερόπουλε εγώ αναρωτιέμαι πως άνθρωποι που θεωρούσα σοβαρούς επιμένουν να στηρίζουν τύπους που δηλώνουν ότι ο πνευματικός τους πατέρας είναι ο Εφραίμ. Αν πω ότι πνευματικός μου πατέρας είναι ο Ρωχάμης θα με στηρίξετε για το επικρατείας???

Επίσης, επειδή είμαι βόρειος, θα ήθελα την επιστημονική σας άποψη στο εξής ερώτημα:

Γιατί οι Θεσ/κείς επιμένουν για χρόνια να στηρίζουν για νομάρχες τραγουδιστές καβάλα πάνω στο άλογο?
Τους αρέσουν τα τσίρκα? Οι τσαρλατάνοι? Οι ψευτομαγκιές για τους Αθηναίους υπουργούς που τα παίρνουν όλα, και την ίδια στιγμή το γλύψιμο στον Καραμανλή? Πόσοι κάτοικοι της πόλης έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση? (αν και δεν μετράει πια κι αυτό...)
15 Νοε 2008 6:14:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτόν τον γλοιώδη άνθρωπο, τον γλύφτη των πάντων, δεν αντέχουμε να τον βλέπουμε, ούτε να τον ακούμε! Είναι ο μαϊντανός των ηλιθίων δημοσιογράφων της τηλεόρασης, πρέπει να τον συναντάμε και στα blogs; Έλεος, όχι άλλον Παπαρόπουλο! αν και κατά τα λοιπά είναι συμπαθής, ο κακομοίρης.
15 Νοε 2008 6:25:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ? ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΒΗΜΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΤΩ.
15 Νοε 2008 7:01:00 μ.μ.

stelios είπε...
Αν θυμάμαι καλά ο κ. Πιπερόπουλος ήταν αυτός που είχε αναλάβει να «νουθετήσει» τον Αλβανό πειρατή του λεωφορείου που οδήγησε τελικά στην Αλβανία με τραγικό αποτέλεσμα την άγρια δολοφονία του οδηγού από αστυνομικούς. Τόσο πετυχημένος που θα έλεγε και ο τρισκατάρατος επίτιμος!
15 Νοε 2008 7:54:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Καλά εσύ είσαι καθηγητής?
Και γράφεις μ΄αυτό τον τρόπο?
Τώρα καταλαβαίνω γιατί το επίπεδο των πτυχιούχων είναι σ'αυτά τα χάλια.
15 Νοε 2008 10:30:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΣΥΝΗΘΩΣ
ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ,ΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ , ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗΣ.
ΑΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ,ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ
Τ Ο Τ Ε ,
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΡΟϊΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
ΑΝΩΔΥΝΟ.
ΣΤΟΧΟΣ;
Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΜΗΑΚΩΝ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ''

ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΑ!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Σ Ο Φ Α ΔΟΜΗΜΕΝΟ
, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΜΙ ΜΟΝΟΝ,
''ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ''

Σ.Σ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΑΡΩΝ,
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΞΥΝΟΕΣ ,ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ..ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΣΑ ΤΟΠΟΣ.
ΑΛΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ , ΑΛΛΟΥ...
ΦΕΛΙΞ
15 Νοε 2008 11:49:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Όταν ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ θέτουν τέτοια ΗΛΙΘΙΑ ερωτήματα εξηγείται απόλυτα το χάλι στην ανώτατη Εκπαίδευση......
16 Νοε 2008 12:28:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
KURIE PIPEROPOULE POTE; THA PAROUME EKEINO TO EPIDOMA TOU OGA;
16 Νοε 2008 10:58:00 π.μ.

http://press-gr.blogspot.com/2008/11/blog-post_9091.html

Ανώνυμος είπε...
1. Ο κ. Παπαρόπουλος, για όσους δεν τον ξέρουν, προκύπτει πρόδηλα και από τις τοποθετήσεις του ότι είναι απεραντολόγος, αοριστολόγος, μπουρδολόγος, παπαρολόγος, φλύαρος, κενολόγος, αεριολόγος και αερολόγος (ο μόνος που μπορεί να παραβγεί δίπλα του σε αμφίρροπο συναγωνισμό, είναι ο Αβραμόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος). Φακίρης, πασπάτης και καλαφάτης. Συμπιέζει και αποπιέζει μονίμως το απόλυτο κενό. Είναι ικανός από το απόλυτο κενό να δημιουργήσει ύλη, ακόμη και πλανήτη, καταρρίπτοντας τους βασικούς νόμους της φύσης και της φυσικής. Από τότε που τον ανακάλυψαν τα κανάλια πιστοποιήθηκε ως γραφικός. Καβάλησε το πλέον ατίθασο άλογο, που είναι το καλάμι. Προσβάλλει το Πανεπιστήμιο (έχει άπειρους από δαύτους το Ελληνικό), τους Κατερινιώτες συμπατριώτες του και όχι μόνον. Φαίνεται ότι τόχουν όσοι, γραφικοί και παρ’ αξίαν ανελθόντες (και είναι πάμπολοι), καθηγούνται του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
2. Το ότι θαααααα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Οκτώβρη 2010 (όπου θα πάρει «τα κάτωθι»), δεν χρειάζεται να μας το πει. Το γνωρίζουμε από καιρό. Το καταλάβαμε γιατί είχαμε φαγούρα σε συγκεκριμένη περιοχή.
Αποσύρτε τον για τα αζήτητα, για τα μπάζα!!!!!!!, που μουθέλει να γίνει και δήμαρχος. Να τους πήζει στη μαλακία κάθε μέρα δστο Δημοτικό συμβούλιο!!!Έλεος θεέ μου έλεος.
Να ησυχάσει ο ντουνιάς.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ειχα την ατυχια να ειμαι φοιτητης του Παπαροπουλου! Ο ανθρωπος ειναι ψωναρα, μιλαει πολυ χωρις να λεει τιποτα. Και οπως σωστα παρατηρησε φιλος bloger, ειναι μεγας μπουρδολογος. Ανταξιος του αρχικλεφταρου Τζοχατζοπουλου και του απολυτου τιποτα Αβραμοπουλου. Αν τελικα ειναι τοσο παπαρας και κατεβη στις εκλογες, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα παρει ψηφο τσακιστη απο φοιτητες του. Γιατι εμεις ξερουμε καλα ποσο ανιαρος, κενολογος και μαλακας ειναι.

Γιωργος/Κ.Τουμπα
31 Οκτωβρίου 2009 8:11 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ο/Η greeks_against_stupidity είπε...
Άντε πάλι πρωί πρωί (με τι τσίμπλα στο μάτι) να σχολιάζεις τον imitation Βέλτσο. Που τα βρίσκετε αυτά τα χαριτωμένα κ. Πιπεροπουλε; Ούτε σε άρθρο επαρχιακής εφημερίδας του Wisconsin να αρθρογραφούσατε (είμαι και μαρτυριάρης). Με συγκίνησε η προσπάθεια σας να εκλαϊκεύσετε τον μεστό νοημάτων λόγο σας για μας τους ημιμαθείς ιθαγενείς. Ας σοβαρευτούμε όμως επιτέλους. Οι άνθρωποι που διαβάζουν τα Blogs ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. Άλλοι κάθονται και αποχαυνώνονται μπροστά στην τηλεόραση και άλλοι είναι οι αναγνώστες των Blogs. Εξελιχθείτε κ. κ. Πιπεροπουλε. Άσχετο , όλα αυτά , τα σοφά που γράφετε, τι σχέση έχουν με τον διορισμό της κορούλας σας, από το παράθυρο στο ΥΕΘΑ;

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Διαβαζοντας τις αποψεις του Πιπεροπουλου, δεν αναγνωριζω καποιον καθηγητη Πανεπιστημιου, αλλα εναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΩΙΣΤΗ και ΦΙΛΟΔΟΞΟ ανθρωπο, καλλυμενο με τον μανδυα της Ακαδημαικης λαμψης. Σε ολους εμας που περασαμε απο Πανεπιστημια της Ελλαδας ( φευ ) και του εξωτερικου, ειναι γνωστες και οι διαφορες και η ελλειψη αξιας των εδω κκ καθηγητων. Ειναι δυνατον ενας ανθρωπος 60 και φευγα, να εχει την ψευδαισθηση οτι θα ψηφιστει Δημαρχος το 2010?!! Επειδη ο Βουγιας εφτασε κοντα και ο Παπαγεωργοπουλος ειναι αστειος? Ετσι χτισατε την Ακαδημαικη παρουσια σας Πιπεροπουλε, με το δογμα..στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Πριν γελοιοποιηθειτε, σας γνωριζω οτι τα πραγματα αλλαξαν προσφατα και αυτο το 1/3 των Ελληνων που σκεπτεται,παραγει και εχει ακομα Αρχες και Αξιες, γινεται η ασπιδα στις παλαιοκομματικες αντιληψεις/εκφρασεις, το αναχωμα στις προσωπικες επιδιωξεις καθε μεσηλικα που ονειρευεται δοξα και μεγαλεια σαν να μην εμαθε τιποτε τοσα χρονια διαβαζοντας. Η Σοφια περασε διπλα σου Πιπεροπουλε γιατι ησουν παντα απασχολημενος στο πως να φανεις νεωτερος, ομορφωτερος, ψηλωτερος, ερωτικωτερος, πιο καλλιεργημενος. Μην καταντησεις...γελοιοδεστερος του Κοσμιδη, του Βουγια, του Ζουραρι και του Παπαγεωργοπουλου τωρα στα γεραματα. Καλα μυαλα καθηγητη, εστω και τωρα..
31 Οκτωβρίου 2009 8:13 μ.μ.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/10/blog-post_5170.html

Ανώνυμος είπε...
ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ,
ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ''ΝΑΪΦ''.
18 Νοε 2008 11:41:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Aporw..Sas plirwnoun k. Ka8igita sto Makedonias i tous plirwnete gia na agoreuete?
exete tromero talento stin aerologia..
alla simera diapistwsa oti antigrafete spam mails kai mas parotrinete na ta xrisimopoiisoume opws 8eloume.
Mono ws plaka to vlepw, alla den armozei se status ka8igiti nomizw. Ton gio sas ton volepsate se kanena elliniko tritokosmiko panepistimio i akoma?
giati vlepw pernaei tin wra tou se panel tis Zougklas.Tzampa ta xronia sto exwteriko.
18 Νοε 2008 11:54:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
κ.Πιπερόπουλε, είσαι ένα απολίθωμα του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
19 Νοε 2008 12:45:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Εμπρός λοιπόν για ένα νέο ΠΑ.ΜΑΚ., για νέους Χούτους και νέες ρωσσίδες που κάνουν "ακαδημαϊκές" βίζιτες...
19 Νοε 2008 12:55:00 π.μ.

19 Νοε 2008 2:08:00 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με τον Πιπερόπουλο που τώρα διαφημίζει και τα βιβλία του.

Οι γενικόλογες αερολογίες του σε διάφορα blog δεν τον απαλάσσουν από το βάρος της ευθύνης της συνεργασίας του με τη ΝΔ.
19 Νοε 2008 2:40:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Kirie ka8igita ksexasate na anaferete oti oi 3 xaritomenes istories den einai dikes sas. Gia tou logou to alh8es mporei opoios endiaferete na tis diavasei sto parakatw link
http://www.reikicenter.gr/forum/viewtopic.php?t=263&sid=dda3a5ebc23077d1a5f320a24ed98eed
19 Νοε 2008 7:18:00 π.μ.

ουδενοιδα είπε...
Κύριε Καθηγητά και αντιγραφιάρης!!
Μας δίνεις το ελεύθερο να χρησιμοποιήσουμε κατι που δεν είναι δικό σου? Εβγε!!
Οσοι σε ξεχέζουν δεν είναι και εχθροί σου!
19 Νοε 2008 7:35:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ!!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΔΑ...
ΤΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ, ΤΙ ΚΑΚΟ ΓΟΥΣΤΟ, ΤΙ ΚΕΝΟΤΗΤΑ!!!
ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ;
19 Νοε 2008 8:05:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΑΝΤΕ ΧΕΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΚΙΟΖΑΚΟ ΤΗΣ ΝΔ
19 Νοε 2008 9:13:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΕΜΑΘΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ....
19 Νοε 2008 10:20:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Καλός ο κ. Πιπερόπουλος, αλλά δεν τα κατάφερε και αυτός να αποδεσμευθεί από την οικογενειοκρατεία που μαστίζει την Ελλάδα.Ο γιός του τα κατάφερε και έγινε Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,όταν γνωρίζουμε πόσο μεγάλη πέραση έχει στα εκλεκτορικά σώματα, το καθηγητικό μέσον.Δεν γνωρίζω αν το παιδί του έχει τα απααίτητα προσόντα που μπορεί όντως να τα έχει,αλλά η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται τίμια.
΄Ετσι όταν φθάνουν στο σημείο να αρθρογραφούν στα blogs μαζί πατέρας και γιός με τους τίτλους τους φαρδείς πλατείς προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
19 Νοε 2008 1:46:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Μας επρηξες τ αρχιδια ρε μαλακα πιπεροπουλε.

Εισαι καραγκιζακος.

Αλλα οχι τοσο καλος για να βγεις βουλευτης!!
19 Νοε 2008 3:13:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
FAGATE TON DR KOUTSOUKO KAI EXTE MONO PIREROPOULO?/
19 Νοε 2008 4:18:00 μ.μ.

stelios είπε...
...δύο πήρας φέρει. Γέμει δε εκατάιρα κακά. Ή μεν έμπροσθεν τα των αλλοτρίων η δε όπισθεν τα του ιδίου.
19 Νοε 2008 4:33:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Έλεος! Μαζέψτε τον αυτόν τον ανυπόφορο τον Παπαρόπουλο... τι του δίνετε βήμα;
19 Νοε 2008 5:18:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Παλι εδω ο μαλακας;
που αλλου θα βρει τοση διαφθορα!!
Στο στοιχειο του
Γ.Ρ.
19 Νοε 2008 6:15:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ αντιγραφέας κύριε Πιπερόπουλε; Ότι αναφέρετε - οι 3 ιστορίες δηλαδή - κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο Ίντερνετ και μάλιστα με ωραία σκίτσα τα οποία εσείς δεν βάλατε βέβαια. Μήπως διεκδικείτε την πατρότητα των ιστοριών κύριε καθηγητά;
19 Νοε 2008 6:38:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Κύριε Πιπερόπουλε
Το προϋγούμενο με τα γκάλοπ δεν ήταν τόσο πιπεράτο όπως αυτό .
Στην επανεξέταση τα πηγατε καλύτερα .
Περιμένω το τρίτο και φαρμακερό γιά να βγάλω συμπέρασμα.
Πάντως αυτό το άρθρο είναι το δευτερο καλύτερο που αναρτήθηκε μετά από καιρό .
Το πρώτο αναφερόταν στον Μπετόβεν ως 7 παιδί μητέρας με σύφυλη και με άσχημο κληρονομικό ιστορικό
Ψάξτε να το βρήτε .
Εχει μιά υπέροχη φωτογραφία του Μπετόβεν
19 Νοε 2008 7:29:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ο μακαρίτης Κ.Καραμανλής είχε μείνει στα χρόνια της Χούντας στη Γαλλία. Εκεί είχε όλον τον καιρό να διαβάσει και την Ιστορία του πολιτισμού του Ντιουράν. Όταν λοιπόν ήλθε στην Ελλάδα και έγινε ξανά πρωθυπουργός ξεφούρνιζε κάποτε-κάποτε και ένα ευφυολόγημα του πράγματι ευφυολόγου συγγραφέα, ως δικής του έμπνευσης. Το κείμενό σου, κύριε τάδε, είναι παλιό και το έχω στο αρχείο του ηλεκτρονικούμου ταχυδρομείου απόδυο-τρία χρόνια . Το λέω για να μας πεις την πατρότητα αν την ξέρεις.

ΙΜΜ
19 Νοε 2008 11:31:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
κ.Πιπερόπουλε έλεος! είναι τυχαίο ότι κάνατε λέκτορα και τον γιο σας στο ΠΑΜΑΚ?? γιατί αυτή η οικογενειοκρατία στο πανεπιστημίο?? δεν μπορούν να μπουν και άλλα άξια παιδιά?? έλεος πια!! για μένα είστε τελείως αναξιόπιστος ό,τι και να λέτε...
19 Νοε 2008 11:59:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
πιπερόπουλε και μόνο που σε βλέπω μού'ρχεται να ξεράσω!
20 Νοε 2008 12:46:00 π.μ.

http://press-gr.blogspot.com/2008/11/blog-post_820.html

Ανώνυμος είπε...
vre MALAKA kathigiti giwrgo piperopoule, poso pswnio prepeina sai gia na grafeis gia to proswpo sou se 3o proswpo. Kai giati "einai gnwsto" oti efyges apo to '96? Kati tetoious malakes san ki esena exoume, mediakes metriotites, kai den kineitai tipota ston topo! Faidre!
11 Νοε 2009 9:01:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
να σε έχουν να σε χαίρονται, βλακόφατσα.
11 Νοε 2009 9:12:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Καμαρώστε έναν καραγκιοζάκο, καθηγηταρά ψυχολογίας παρακαλώ... που θα συστήσει στους φίλους του σε όλη την Ελλάδα, μάλιστα να ψηφίσουν και προφανώς τι να ψηφίσουν...

Κοπάδι με πρόβατα είναι οι άνθρωποι Πιπερόγκα;
Και τους ελέγχεις;
Τόσο βλάξ τσοπάνης είσαι;
Κάποιο φλερτ με τον Καρατζαφέρη δεν υπήρξε;
Καραγκιοζόπουλε
11 Νοε 2009 9:16:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ας τον βοηθήσει κάποιος . Κάποιος απο το συγγενικό του περιβάλλον , κάποιος φίλος του ..
Ο άνθρωπος χρειάζεται αποτοξίνωση , από την εξάρτηση της προβολής του ..
Κρίμα ..
11 Νοε 2009 9:25:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
egv νομιζα οτι το εγραψε καποιος τριτος για αυτον, αλλα ειναι ο ιδιος που το εγραψε για τον ευατο του σε τριτο προσωπο, τι διαολο τοσο μαλακας ειναι????
11 Νοε 2009 9:58:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
όλα τα Λυκόπουλα μαζί για την ανανέωση του κόμματος.
Οι τηλεακαδημαικοί αστέρες του Αυτιά .
Τι άλλο θα ακούσουμε βρε παιδιά σ΄αυτή τη χώρα .
11 Νοε 2009 10:36:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μιλάμε για μεγάλο νούμερο!!!
Με τους βλαμενοπατριώτες θα πάει!!
11 Νοε 2009 10:46:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
κ. καθηγητά!,
είτε δεν έχετε συναίσθηση της μετριότητας σας (επιεικώς) είτε πρέπει να καλέσετε σε βήθεια κάποιον, επαγγελματία όμως, ψυχολόγο. Ομολογώ ότι η περίπτωση σας είναι case study....
11 Νοε 2009 11:21:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
A re karagioziiiiiii
oust
11 Νοε 2009 11:31:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
o Πιπεροπουλος - γνωστος ως Παπαροπουλος - ειναι σε κρεσεντο αυτοπροβολης! Θεωρει οτι ειναι γνωστο τοις πασι οτι εχει κανει εκεινο και το αλλο.. Μιλαει για τον εαυτο του στο τριτο προσωπο!!! ( χαχα ), εμφανιζεται για παπαρολογιες, μπουρδολογιες και αερολογιες στον Αυτια. Ο ανθρωπος εχει σαλταρει εντελως. Προφανως και θελει βοηθεια ειδικου. Αναλογιστειτε ( με τρομο αλλα τελικα με απογοητευση )οτι αυτη η μετριοτητα ειναι καθηγητης σε Πανεπιστημιο! Επιβεβαιωνοντας την καταντια της παιδειας μας και το ζοφερο μελλον των παιδιων μας.
Καλω ολους τους Θεσσαλονικεις να τον μαυρισουν στις επομενες Δημαρχιακες εκλογες.. Αν και φοβαμαι οτι αφου εξελεξαν παλιοτερα Κουβελα, Κοσμιδη και τον ( απιστευτο ) Παπαγεωργοπουλο, ολα ειναι πιθανα δυστυχως.. Αιδως Παπαροπουλε! Ειναι ξεφτυλα να εκφυλιζεις την ιδιοτητα του καθηγητη. Εισαι υπερηλικας πια.. Τραβηξου και ασε τη δοξα στους νεοτερους. Σε διαβεβαιω οτι ζεις σε αυταπατη δοξας, προβολης, επιδειξης.. Βολεψε την κορη σου με τις προσληψεις ημετερων του Μειμαρακη κι ασε τα λογια τα ωραια, τα μεγαλα..

Σημειωση: ο Ιουλος Καισαρας μιλουσε για τον εαυτο του στο 3ο προσωπο. Μηπως οι φιλοδοξιες σου - κοντα στα 70 - φτανουν στο επιπεδο του Καισαρα της Β.Ελλαδας, της Μακεδονικης Αυτοκρατοριας η δεν ξερω τι αλλο?!! Μαλλον σε καποια ψυχιατρικη κλινικη θαχεις γεραματα..
12 Νοε 2009 6:44:00 π.μ.

greeks_against_stupidity είπε...
Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Μετά τον Ιούλιο Καίσαρα , τον Μέγα Ναπολέοντα, τον Αlain Delon , ακόμα μια μεγάλη προσωπικότητα που εκφράζεται σε τρίτο πρόσωπο. Να τα μας λοιπόν, βρε κάτι ανεξάρτητοι υποψήφιοι!!!!! Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω «o tempora o mores»
12 Νοε 2009 8:42:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΟΝΙΟ.-
12 Νοε 2009 8:53:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Αγαπητέ κε Πιπερόπουλε,
Κρίμα γιατί μου είχατε περάσει την εικόνα ενός πολύ σοβαρού μέλους της κοινωνίας μας (πέραν του επιστήμονα βέβαια), ενός ανθρώπου του οποίου η άποψη χρίζει αξιόλογης προσοχής και σημασίας. Ξέρετε, όταν έχουμε 99 σωστές απόψεις και 1 που να μην στέκει, αυτή η μια παρασύρει τα πάντα. Καλά με την ΝΔ βρήκες βρε άνθρωπε να συγκροτηθείς ; Εγώ θα ντρεπόμουν
12 Νοε 2009 9:03:00 π.μ.

Θεσσαλονικιός είπε...
Κύριε Πιπερόπουλε
σε πόσες ''επιτροπές'' του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης έχετε συμμετάσχει ;
12 Νοε 2009 11:23:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ωχ ωχ κι άλλος κύριος καθηγητής στη ΝΔ.
12 Νοε 2009 11:41:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Μην τον βρίζετε, παιδιά. Δικός μας είναι. Σαμαρά ψηφίζει.
12 Νοε 2009 1:15:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ποιος τον χέζει αυτόν;
12 Νοε 2009 3:20:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
γιατί είναι είδηση;
θα μας πεί για το ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ της κόρης του από το παράθυρο στο ΥΕΘΑ, ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΜΕΙ στον ΑΣΕΠ;
12 Νοε 2009 4:30:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Όπως μου έχει εξηγήσει η γυναίκα μου η οποία είναι Θεσσαλονικιά,οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν τον Ψωμιάδη και υποστηρίζουν τον Πιπερόπουλο ακριβώς γιατί είναι καραγκιόζηδες και μαλάκες.
Καταλάβατε ή θέλετε εξήγηση από την διπλωματική υπηρεσία του ΥΠΕΞ για να ερμηνεύσετε αυτό που μόλις σας έγραψα ;
12 Νοε 2009 5:22:00 μ.μ.

stelios είπε...
Τα σημερινά χάλια στα Ελληνικά πανεπιστήμια οφείλονται σε καθηγητές σαν τον κ. Πιπερόπουλο, τον Αλογοσκούφη, τον Παυλόπουλο κ.λ.π.
Δεξιάρες του κερατά.
12 Νοε 2009 7:27:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Δεν έχετε σοβαρότητα κ.καθηγητά;Τι ύφος είναι αυτό που βγαίνετε και μας πουλάτε μούρη;Δουλειά δεν έχετε άλλη ,απ' το να βγαίνετε κάθε μέρα στα κανάλια;Τι μας ενδιαφέρει εμάς τι ψηφίζετε;Θέλετε να μας κατευθύνετε;Ποιός είστε να μας δίνετε οδηγίες;Δεν κοιτάτε την στραβωμάρα σας;Φαντασμένοι άνθρωποι.Τι να πεις,αρρωστημένοι χαρακτήρες,γέρος άνθρωπος.Που είναι η σοφία στο ξεροκέφαλό σας;Γίνεστε όλοι οι όμοιοί σας γραφικοί.
12 Νοε 2009 10:35:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
θα του βάλουμε πιπέρι στο στόμα του κ.Πιπερόπουλου με αυτά λέει.Δεν είναι καλά λόγω ηλικίας.Σκέψου αυτούς που ζητούν την επαγγελματική του συμβουλή ,τι παθαίνουν οι άνθρωποι.
12 Νοε 2009 10:58:00 μ.μ.

http://press-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_5925.html

Ανώνυμος είπε...
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ?
ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΕ ΧΕΖΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ?
ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ?
ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ?
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
20 Οκτ 2008 12:52:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
piperopoule pali dr koutsouko diavases/
20 Οκτ 2008 1:00:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ !
20 Οκτ 2008 7:04:00 π.μ.

ΑΙΟΛΟΣ είπε...
ΠΡΟΦΕΣΟΡΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ,
ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ
ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ !!!!!
20 Οκτ 2008 8:59:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ!!!
ΕΣΥ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΣΥ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ??
ΤΙ ΝΕΑ ΕΧΕΙΣ ??
20 Οκτ 2008 9:25:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ?
20 Οκτ 2008 12:31:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ο ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ!!! ΜΕ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!!!1
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΝ ΛΑΙΝ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!! Ο ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ Ν407 ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΕΟΥΔΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ!!!
ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΠΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΛΟΓΙΚΗ ΠΕΣ ΠΕΣ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΕΠΕ.
20 Οκτ 2008 12:52:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Να απαντήσει ο ακαδημαϊκός δάσκαλος κ. Πιπερόπουλος, με τι μούτρα κατακρίνει τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα, όταν:
1). Έχει διορίσει το γιο του σε θεση Δ.Ε.Π στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
2). Παρακαλούσε το Γιώργο Παπανδρέου να τον τοποθετήσει υποψήφιο ευρωβουλευτή το 2004, και εξαιτίας της άρνησής του έγινε καραμανλικός
3). Υπηρετεί το φασιστικό και μαφιόζικο σύστημα του νυν πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ηλία Κουσκουβέλη με όλες του τις δυνάμεις
4). Προτρέπει τους πρωτοετείς φοιτητές να εγγραφούν στη δαπ-νδφκ
Ποιους κοροϊδεύεις ρε;
20 Οκτ 2008 1:58:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
πιπερόπουλε είσαι και εσύ κομμάτι της κακής τηλεόρασης.
περιμένουμε την αυτοκριτική σου
20 Οκτ 2008 3:06:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΑΝΘΙΜΟΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΡΦΑΝΟΣ,ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ,ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
20 Οκτ 2008 3:39:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Πιππερόπουλε κάτσε στην καθηγητική που σου δώσανε και για την οποία σε πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο και άσε τα τηλεπαράθυρα για άλλους.
20 Οκτ 2008 4:43:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
2005: Απευθυνόμενος στους πρωτοετείς: "Εδώ μεγαλύτερη παράταξη είναι η αυτοδύναμη δαπ-νδφκ. Υπάρχουν και κάτι άλλες βέβαια που κι αυτές τις αγαπώ, αλλά εσείς ξέρετε που θα μπείτε!"
2004-2008: Γιατί όλα τα θέματα της εξέτασης των μαθημάτων σας κύριε Πιπερόπουλε διακινούνται από τη δαπάρα;
2005: Ο διδάσκαλος είπε: "Άλλο εθνοκεντρικός που είμαι εγώ, και σημαίνει πατριώτης και άλλο εθνικιστής". Σε βιβλίο του λέει ότι εθνοκεντρικός σημαίνει εθνικιστής. Ρε μπας και τα βιβλία του τα έγραφε μεθυσμένος;
Κοπριά δεξιέ Πιπερόπουλε, πέφτει το καθεστός της χολέρας και στο παμάκ. Έλα παιξ` το τώρα αριστερός για να ανέβει βαθμίδα ο γιόκας σου, ο κύριος Πανούλης..
20 Οκτ 2008 11:17:00 μ.μ.

http://press-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_20.html

Ανώνυμος είπε...
Εμ βεβαια!..
Περιμενε ο Παπαροπουλος να σιγουρευτει προς τα που γερνει η πλαστιγγα και προσφερε την υποστηριξη του σαν γνησιος γλυφτης και καιροσκοπος.
κ.Σαμαρα, αγνοησε τον πληρως γιατι μονο ζημια θα σου κανει με τις παπαρολογιες, αερολογιες,κενολογιες, μπουρδολογιες του.
Κι οσο για τους φιλους και τις φιλες του σε ολη την Ελλαδα, δεν ειναι πανω απο 10-15 ανθρωποι που ακομα παραμυθιαζονται. Η πλειοψηφια των πολιτων γνωριζει οτι το ατομο ειναι ψωναρα και χρηζει ψυχιατρικης βοηθειας.

Νικος,Πανοραμα Θεσσ/κης
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009 1:53:00 μ.μ. GMT+0200

http://salonica-press.blogspot.com/2009/11/blog-post_1070.html


Ανώνυμος είπε...
Μετά το γιο ποιός άλλος έχει σειρά κ. Πιπερόπουλε; Μην εκμεταλλεύεσαι το φιλότιμο των bploggers για να διαφημιστείτε οικογενειακώς. Έλεος. Μετά μην παραπονιέστε όταν σας βρίζουν. Έχετε μεγάλο θράσος ναρκισσισμό και ψευτοεγωισμό. Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα αν θέλετε να λέγεστε πανεπιστημιακοί δάσκαλοι.
Έλενα Δ.
12 Ιανουαρίου 2010 11:33 μ.μ.

Μαρία Σεφέρου είπε...
Κάποιες από τις "νοοτροπίες και συμπεριφορές που οδήγησαν την χώρα σε οικονομικό τέλμα" είναι και η οικογενειοκρατία στην πολιτική και στα πανεπιστήμια. Και όχι μόνο οικονομικό, αλλά και ηθικό τέλμα, πράγμα βέβαια που προηγείται του οικονομικού τέλματος και με νομοτελειακή ακρίβεια το προκαλεί.
Η "καινοτομία" που χρειάζεται η Ελλάδα πρωτίστως είναι πνευματική καινοτομία, αλλά δεν υπάρχουν οι πνευματικοί καινοτόμοι που θα την ενέπνεαν. Υπάρχουν μόνο ψευδοπροφήτες που προωθούν επιδεικτικά και απροκάλυπτα τα ατομικά τους συμφέροντα από όποιο χώρο τους προσφερθεί...
Πάντως ωραίος χώρος για διαφήμιση βιβλίων και υποψηφιοτήτων. Πόσα πληρώνεσαι Γιαννιώτη; Αξίζει τον κόπο; Σίγουρα ο πατήρ και ο υιός - χωρίς το πνεύμα - βρήκαν έναν καλό υπηρέτη στο πρόσωπό σου. Μαγκιά τους!
13 Ιανουαρίου 2010 12:28 π.μ.

http://gianniotis.blogspot.com/2010/01/blog-post_8321.html

About Elliniko Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

13 σχόλια:

 1. γελαω ειρωνικα φιλε μου.
  τα σχολια του κυριου αυτου κατακλυζουν τα σημερινα blogs, αρκετα εκ των οποιων θεωρω πολυ ποιοτικα. Αναρωτιεμαι μετα, αν τελικα οι ιδιοκτητες των blogs δεν ξερουν να γραφουν, απλα εξυπηρετουν αποψεις ΑΛΛΩΝ με τις οποιες απλα συμφωνουν.
  Στο yannidakis live 4 χρονια τωρα οι αποψεις μου δημοσιευονται χωρις κανεναν φοβο αρεσκειας ή "γραμμης"
  Οταν καποιος εχει ενα "βημα" για να γραφει τις σκεψεις του, τοτε θα επρεπε τουλαχιστον να εχει τη ευθυνη και το θαρρος να τις υπερασπιζεται :[

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας κύριε Γιαννιδάκη!
  Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σας. Και επαυξάνω. Πολλά σχόλια είναι ευφυέστατα εν αντιθέσει με τον σχολιαζόμενο, ο οποίος όπως - ορθώς - παρατηρείτε, ούτε την ευθύνη ούτε το θάρρος διαθέτει ώστε να ανταπαντήσει. Δυστυχώς, όμως, φοβούμαι πως δεν διαθέτει ούτε την ευφυία να απαντήσει. Και ακόμη δυστυχέστερα, αυτοί οι άνθρωποι έχουν διοριστεί να μορφώσουν κόσμο και να δώσουν στην κοινωνία τους αυριανούς επιστήμονες.

  Ως προς την άποψή σας για τα blogs... ας μην τους σκανδαλίσουμε άλλο.

  Να είστε καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κομματοσκυλε,

  μήπως "κάηκε" ο σκληρός εγκεφαλικός σου δίσκος όταν χτύπηεσς το όνομα Πιπερόπουλος;
  λέω μήπως, επειδή η εμμονή σου δημιουργεί
  ερωτηματικά...
  Θα μας το στείλεις ξανά στο ΠανΜακ ή θα αρκεστείς στο ιστολόγιό σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μου αρκεί που έκανες τον κόπο και με επισκέφθηκες μόνος σου.

  Ο εγκεφαλικός μου δίσκος είναι σταθερότατος και βρίσκεται στη θέση του, και δεν είναι ελεεινό CD που παίζει αριστερά και δεξιά "τραγουδώντας" μαλακίες.

  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κομματόσκυλο δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον κοινωνιολόγο Πιπερόπουλο αλλά θεωρώ την παρουσία του στη δημοσιότητα πολύ υπερεκτιμημένη.

  Οι δε bloggers που του δημοσιεύουν χωρίς περίσκεψη "περιεχόμενο" για τα blog τους ίσως θα πρέπει να ελέγξουν πόσο συντηρητικά όλα αυτά που εγώ έχω διαβάσει από αυτόν.

  Μπορεί να κάνω και λάθος και ο άνθρωπος να είναι διάνοια. Αλλά προσωπικά το στυλ του δεν μου αρέσει.

  Θυμάμαι και παλαιότερα που τον καλούσαν στην τηλεόραση και πολυλογούσε λέγοντας ό,τι περίπου θα έλεγε και ο Άνθιμος. Εντάξει παρά να ακούμε τον Πρέκα καλός είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γεια σου φίλε GR!
  Εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου! Και θα έλεγα, ότι υπερεκτιμήμένη είναι και η παρουσία του στην κοινωνία γενικότερα.

  Και όχι... δεν κάνεις λάθος...
  Παράνοια ίσως.. Διάνοια αποκλείεται.

  Τουλάχιστον ο Πρέκας εμφανίζεται στην τηλεόραση την οποία άμα θες την κλείνεις και την πετάς από το παράθυρο. Το ίντερνετ όμως; Αυτόν θα βλέπουμε μπροστά μας κάθε μέρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πιπέρι στη γλώσσα κύριε κομματόσκυλε. Μα να μην ακούμε τέτοιες βαθυστόχαστες αναλύσεις 5 στο δεκάρικο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητό κομματόσκυλο ήμουν από τους ανθρώπους που έσουρε αρκετά στα προηγούμενα posts σου για τον Πιπερόπουλο. Εδώ όμως θα διαφωνήσω μαζί σου!
  Αυτό γιατί όταν αφιερώνεις 3ο post για την αφεντιά του σημαίνει ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση. Σκουπίδια, συγνώμη... άνθρωποι σαν αυτόν δεν χρειάζονται διαφήμιση. Κελί ή ακόμα καλύτερα, κελάρι χρειάζονται! Να μην βλέπουν ούτε το φως του ήλιου. Διότι το είδαν αρκετά και ούτε το φως οι ίδιοι αντέχουν αλλά ούτε και η μέρα/κόσμος τους αντέχει! Σε αυτό το Post αγαπητό κομματόσκυλο πέφτεις στην παγίδα του. Άν θυμάσαι σε προηγούμενο Post ένα τσιράκι του μου απάντησε "εσύ θα πεθάνεις αλλά αυτός θα υπάρχει γιατί είναι ένας, είναι μεγάλος κ.α." Ο άνθρωπος είναι αλαζόνας και διψάει για δημοσιότητα. Σπεύδει να γράψει κάτι μπας και ακούσει κανείς την γνώμη του. Αυτή την περίοδο έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ στο γράψιμο γιατί όμοιοι του τα έχουν κάνει τόσο σκατά που ο ίδιος δεν προλαβαίνει να "αποστασιοποιηθεί". Προσπαθεί να δηλώσει πως δεν είναι σαν αυτούς. Προσπαθεί να δηλώσει πως είναι κάτι διαφορετικό αλλά συνάμα ΑΔΕΙΟ καθώς δεν έχει να προτείνει ΤΙΠΟΤΑ!
  Είναι μεγάλη βλακεία να δημοσιοποιείς το ΤΙΠΟΤΑ! Διότι το τίποτα δεν είναι ίσο με το 0. Το τίποτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Πρώτα θα υπάρξει, έπειτα θα γίνει 0 και έπειτα θα του ορίσουμε τιμή.
  Και κάτι άλλο αγαπητό κομματόσκυλο... μην ζητάς και μην περιμένεις στήριξη από άλλα blogs. Έγινες ό,τι έγινες ΜΟΝΟΣ σου. Διαφέρει το να συμφωνείς ιδεολογικά με κάποιο άλλο blog από το να του ζητάς στήριξη ή έστω και να πάρει θέση. Σε αυτή την περίπτωση η εξαίρεση του κανόνα είμαστε εμείς και δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Δεν χρειάζεσαι διότι ανθρωποειδή σαν τον @@ρόπουλο υπάρχουν τοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλά που νομίζουν ότι είναι μόνοι τους. Ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι τους. Έστω και εμείς είμαστε αρκετοί για να τους υπενθυμίζουμε το τι τους περιμένει.
  Δεν θα ξεχάσω την επίθεση που είχε δεχτεί ένας διατιτής ονόματι Μπάκας στο παρελθόν για εσφαλμένη; διαιτησία. Τότε είχε βγεί και το σύνθημα "Διαιτητή @@ θα γίνεις σαν τον Μπάκα." Σήμερα λέμε... "Απανταχού Πιπερόπουλοι θα γίνετε σαν τον Παναγόπουλο". Και ένα σλόγκαν απο την Δεξιά..."...Και αυτό είναι δέσμευση!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Έχω τοποθετηθεί στις προηγούμενες αναρτήσεις σου περί του "φαινομένου Πιπερόπουλος" και νόμιζα ότι δε θα ξανασχοληθούμε μαζί του.Κουράστηκα, γιατί γράφει ΠΑΝΤΟΥ! Αυτός δεν χρήζει απλά ψυχολογικής βοήθειας αλλά θεραπείας, δηλαδή ιατρικής αντιμετώπισης να το πω κομψά. Μου φαίνεται πως ο καθηγητής νιώθει σχεδόν σεξουαλική ικανοποίηση όταν ασχολούμαστε μαζί του. Και όποιο blog φιλοξενεί τις μπορδουλογίες του εν τέλη καλά κάνει, γιατί όσο πιο πολύ γράφει τόσο πιο πολύ εκτίθεται και τόσο πιο πολύ θα γελάμε εμείς.
  Παρ'το και έτσι Κομματόσκυλε…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γεια σου Simple!
  Μωρέ καλά μoυ τα "σούρνει" ο φίλος από κάτω... Κάθομαι κι ασχολούμαι με τον καραγκιόζη...

  @Ανώνυμε
  Με "έσβησες"...
  Είναι αλήθεια ότι δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτόν τον τενεκέ τον ξεγάνωτο, αλλά εκτός του ό,τι είναι προκλητικός είναι και θρασύδειλος, εκτός του ό,τι δεν απαντάει δημοσίως σε αυτά που του καταλογίζουμε, στέλνει και mail από λογαριασμούς που ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.
  Καλά λέει ο κ. Γιαννιδάκης στο σχόλιό του ότι όποιος έχει βήμα για να παρουσιάζει τις απόψεις του, πρέπει να έχει το σθένος και την εντιμότητα να τις υπερασπίζεται.
  Πολύ καλά λες κι εσύ ότι αυτό το ασπόνδυλο το θρέφει η δημοσιότητα. Αυτός είναι ικανός ακόμα και να τον @@μήσουν στον Πύργο το Λευκό να το υποστεί, αν γύρω-γύρω υπάρχουν κάμερες. Και υπόσχομαι το ΤΙΠΟΤΑ να το αφήσω να παραμείνει ΤΙΠΟΤΑ και να μην το εξελίξω σε ΜΗΔΕΝ. Και "είναι δέσμευση" ότι... αυτό που τους περιμένει θα τους στείλουμε να το συναντήσουν μια ώρα αρχύτερα.

  Σε ευχαριστώ πολύ...

  @N.Dj
  Όντως... ο άνθρωπος όταν διαβάζει τα βρισίδια που τον ακολουθούν, μου φαίνεται ότι τον παίζει... με το αριστερό πιο γρήγορα από ό,τι γράφει με το δεξί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ευχαριστούμε αγαπητό ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ για την φιλοξενία σχολίων μας για τον κ. Πιπεροπουλο. Έχουμε γράψει κι άλλα αρκετά, ακόμα δε περισσότερα στο blog μας. Είναι μεγάλη για μας χαρά να βλέπουμε ότι συνεχώς μειώνονται οι καταναλωτές κουτόχορτου στο διαδίκτυο . Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γεια σου φίλε!

  Παρακολούθησα πριν αρκετό καιρό, διάβασα και ξαναδιάβασα, τις αναρτήσεις σου σχετικά με αυτόν τον φελλό, καθώς επίσης και τα εμπεριστατωμένα σχόλια σου που έχεις κάνει σε άλλα blogs. Οφείλω να ομολογήσω ότι μου έδωσες μεγάλο θάρρος - όχι γιατί φοβόμουν - αλλά γιατί ήμουν πεπεισμένος πως αυτό το ασπόνδυλο παρά πολύς κόσμος ούτε να το βλέπει δεν ανέχεται. Είμαι σίγουρος ότι προκαλεί την αηδία σε πολλούς ανθρώπους που, λόγω των περιστάσεων, δεν τον έχουν αρχίσει (ακόμη) στο φτύσιμο.

  Και σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά, διότι το ύφος των γραπτών σου ήταν μία όαση. Να είσαι πάντα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κύριε καθηγητά σας ακούμε, σας βλ΄πεπουμε, σας διαβάζουμε χρόνια τώρα από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, από το ΕΘΝΟΣ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τώρα πια σε χιλιάδες blogs...
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον αγώνα σας και μακάρι να βρεθούν άλλοι 100 Πιπερόπουλοι να ξεμπροστιάσουνε τους...300...
  Που τα Κόμματα τους/τις επιλέγουν με κριτήριο την μετριότητα και την ικανότητα οσφυοκαμψίας...
  Όσο για τον κομματοσκυλο...άστον να γαυγίζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Top