Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Κύριε Πιπερόπουλε πάει πολύς καιρός από τότε που πρωτοδημοσιεύτηκαν γραπτά σας στο διαδίκτυο. Εν τούτοις, κάθε βδομάδα πέφτει η ματιά μας σε 2-3 κείμενά σας που αρχίζουν με την φωτογραφία σας και το επάγγελμά σας και τελειώνουν με το ονοματεπώνυμό σας. Κάποτε δε, τελείωναν με την αναγγελία της υποψηφιότητάς σας για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Κύριε Πιπερόπουλε εγώ θα σταθώ μόνο σε αυτά που διαβάζω, διότι δεν παρακολουθώ τις τηλεοπτικές περιοδείες σας. Εκείνη την ώρα εργάζομαι. Αλλά και να μην εργαζόμουν, πάλι δεν θα τις παρακολουθούσα. Και μιας και η εικόνα που έχω οφείλεται αποκλειστικά στον γραπτό σας λόγο, ας σχολιάσουμε στο πόδι κάποιες αποστροφές των κειμένων σας. Θα σχολιάσουμε στο πόδι, διότι και τα κείμενά σας στο πόδι είναι γραμμένα. Αυτό άλλωστε προδίδει η συντακτική αφέλεια, η νοηματική – πολλές φορές – ασυναρτησία και η ορθογραφική –κάποιες φορές – αταξία.

Στο κείμενό σας με τίτλο ΑΡΕΣΤΟΙ ή ΑΛΛΟΙ, αφού διευκρινίζετε ότι ΔΕΝ σας ενδιαφέρει κάποια θέση Γενικού Γραμματέα, μας ενημερώνετε ότι υποβάλλατε την αίτησή σας και ότι απορριφθήκατε. Είναι σαν να λέμε δηλαδή, ότι κατόπιν συμφωνίας, μαζεύτηκαν πέντε μαντράχαλοι να κουτουπώσουν την πιτσιρίκα, η πιτσιρίκα πήρε το χάρακα και μέτρησε, και εσείς αφού φάγατε χυλόπιτα καταριέστε το χάρακα. Αφού ΔΕΝ σας ενδιαφέρει η θέση ΜΗΝ ασχολείστε μαζί της.

Στο κείμενό σας με τίτλο ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΟΨΕ ΧΕΡΙΑ, με λίγα λόγια δηλώνετε ότι απαγορεύεται να περιοριστεί η δημοσιονομική αιμορραγία που προκαλείται κατά ένα μεγάλο μέρος από την εκτός τόπου, χρόνου και επιχειρηματικής μισθοδοτικής λογικής του ελληνικού δημοσίου. Κατ’ εσάς πρέπει να υφίσταται αυτός ο αργόμισθος κρατικός γαργαντούας, του οποίου – βεβαίως – αποτελείτε και εσείς κομμάτι.

Στο κείμενό σας με τίτλο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, κάθε άλλο παρά αποκαλύπτετε τις απειλές, ή τον τρόπο, έστω, ώστε να αμυνθούμε. Λέτε ότι ο πολίτης πρέπει να έχει κρίση. Είναι σαν να λέμε ότι το αυτοκίνητο πρέπει να έχει τιμόνι. Αυτό είναι ανάλυση; Αυτό συνιστά σκέψη; Για να δείτε τι σημαίνει κείμενο με λύσεις, προτάσεις, οξεία σκέψη και αντίληψη και γραφή που “γδέρνει” το κόκκαλο, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κείμενο: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ vs DEMOCRACY

Στο κείμενό σας με τίτλο ΩΣΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ; έχω να πω το εξής: Ώστε χέστηκε η φοράδα στο αλώνι; Στο ίδιο κείμενο λέτε ότι είστε αναγνωρίσιμος και τακτικότατος blogger. Ως προς το 1ο συμφωνούμε. Και η γιαγιά μου μπορεί να ξεχωρίσει τον μαϊντανό από το σέλινο. Ως προς το 2ο είτε ψεύδεστε είτε δεν γνωρίζετε τι σημαίνει blogger. Blogger δεν είστε. Blogger σημαίνει να επιστρέφεις από τη δουλειά σου, να στίβεις το μυαλό σου, να προσπαθείς να γράψεις κάτι εποικοδομητικό, να σέβεσαι τους ανθρώπους που διαβάζουν τα κείμενά σου, να τους εμπνέεις, να ψάχνεις, να χτυπιέσαι κάτω, και να είσαι με την αγωνία μην αρπάξεις καμιά έφοδο. Όμως δεν είστε αφελής. Μάλλον πονηρός είστε. Πάντα είναι βολικό να σερβίρεις καφέ σε ξένο μαγαζί… Και στο κάτω κάτω, βρε αδερφέ ανοίξτε ένα δικό σας blog και τσακίστε το στα κείμενα. Γιατί βομβαρδίζετε τον κόσμο και χαλάμε τις καρδιές μας; Φτιάξτε το, αναρτήστε όσα θέλετε, όποτε θέλετε και να δούμε πόσα links και πόσες αναδημοσιεύσεις θα πετύχετε.

Στο άρθρο σας με τίτλο ΣΚΟΠΙΑΝΟ το μόνο που κάνετε είναι να μας πληροφορήσετε για το ποιο βιβλίο διδάσκετε (που συν τοις άλλοις το διαφημίζετε, εφόσον δεν πρόκειται για σύγγραμμα που παρέχεται δωρεάν – πράγμα ανεπίτρεπτο), για το πόσους σταυρούς τσιμπήσατε στις εκλογές του ‘96 και για το ότι είστε υποψήφιος δήμαρχος.

Στο άρθρο σας με τίτλο ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ πληροφορείτε τους αναγνώστες ότι επειδή αισθανθήκατε αδιαθεσία κατά την ώρα της διδασκαλίας, και ενώ θελήσατε να αποχωρήσετε από την αίθουσα, κάποιοι μαθητές σάς είπαν: “Δεν πειράζει, ας πεθάνετε”. Δεν στέκομαι στους μαθητές, θα σταθώ σε εσάς. Εάν διδάσκατε στο KENT της ΑΓΓΛΙΑΣ όπου φοίτησε ο γιος σας θα αξιώνατε την αποχώρησή σας προφασιζόμενος αδιαθεσία; Προφανώς όχι, διότι εκεί πληρώνουν οι γονείς, ενώ εδώ πληρώνουν οι μαλάκες. Θα ματώνατε στην έδρα του ΚΕΝΤ όπως κάθε ιδιωτικός υπάλληλος που εξακολουθεί να εργάζεται με πονοκέφαλο, πονόδοντο, περίοδο, συνάχι, γρίπη, ζαλάδες, πυρετό.

Στο κείμενό σας με τίτλο ΕΞΟΥΣΙΑ και ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ κάνετε λόγο για κληρονομικό δίκαιο όπου οι επίγονοι κερδίζουν θέσεις επειδή ακριβώς “γεννήθηκαν” ως παιδιά κάτοχοι αυτών των θέσεων (sic). Το να μιλήσω εγώ για κληρονομικό δίκαιο, στέκει. Το να μιλάτε εσείς, πάει πολύ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Πάει πάρα πολύ να μιλάτε για κληρονομικό δίκαιο από την στιγμή που ο γιος σας ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματά σας. Άλλωστε είναι κοινή πρακτική στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Ελέω πατρός. Απλά πράγματα. Πάει πάρα πολύ να κατηγορείτε το κράτος για περιπτώσεις κληρονομικού δικαίου και ταυτοχρόνως 3 άνθρωποι της οικογένειάς σας – εσείς, ο γιος σας και η κόρη σας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, της οποίας ο διορισμός ελέγχεται ως προς τη νομιμότητά του - κάθε πρώτη του μηνός να περνάτε από τον κρατικό γκισέ. Εκ του ασφαλούς κριτική δεν γίνεται. Δεν το ανέχομαι, εγώ και πολλοί Έλληνες.

Δεν θα συνεχίσω τον σχολιασμό των κειμένων σας διότι, αφενός θα επαναλαμβανόμουν αδιαλλείπτως, αφετέρου θα έπρεπε να γράφω μέχρι τον Αύγουστο που θα πάρω άδεια.

Το θέμα είναι το εξής: Τα γραπτά σας αποπνέουν προχειρότητα, έλλειψη έμπνευσης, καιροσκοπισμό, επίπλαστη μομφή, φθηνή επίπληξη, κεκαλυμμένη μετριοπάθεια και επιτηδευμένη κολακεία. Αυτό οφείλεται στην αδυναμία κατάθεσης προτάσεων και λύσεων, στην ανυπαρξία οποιασδήποτε μεθοδολογίας αντίστασης απέναντι στην σημερινή λαίλαπα, στην δουλοπρέπεια που χαρακτηρίζει – σχεδόν όλους – τους ακαδημαϊκούς της “Συμπρωτεύουσας”.

Οφείλεται στο ό,τι σε αυτήν την πόλη βασιλεύει η αναξιοκρατία, η οικογενειοκρατία, κυριαρχεί ο νόμος της φαμίλιας. Πολλοί Θεσσαλονικείς, κι εγώ μαζί με αυτούς, έχουμε βαρεθεί να σας ταϊζουμε, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις φάτσες σας, είτε πάνω στα άλογα είτε πίσω από σανίδια με μικρόφωνα. Μα το Χριστό και την Παναγία εγώ και πολλοί άλλοι που μένουμε σε αυτήν την πόλη, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στην κεφαλή της μεγαλύτερης πόλης των Μακεδνών – δηλαδή των υψηλόσωμων ανδρών – έχουμε βαρεθεί λέω να άρχουν οι σπιθαμιαίοι, οι ασήμαντοι και οι μηδαμινοί, οι μικροσκοπικοί, όλοι αυτοί που είναι τόσο δυσθεώρητοι ώστε όταν πέρδονται σηκώνεται σκόνη.

Άραγε… έχετε αναρωτηθεί γιατί εσείς προσωπικά δεν απολαμβάνετε την εκτίμηση που δικαίως κατέκτησαν κάποιοι συνάδελφοί σας όπως π.χ. ο κύριος Χρήστος Γιανναράς ή ο κύριος Νεοκλής Σαρρής; Αυτοί ΚΑΙ μιλάνε ΚΑΙ γράφουν ΚΑΙ είναι μεστοί λόγου και νοήματος. Τι θλιβερή σύγκριση αλήθεια…

Γράφετε κ. Πιπερόπουλε ότι ανώνυμοι σχολιαστές σε κάποια blogs σάς υβρίζουν και ότι επειδή ακριβώς επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός, τα blogs είναι υπόλογα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. Αφενός οι σχολιαστές σάς παρακαλάνε να τους απαντήσετε, αφετέρου είναι καλύτερο να επιτρέπεται ο σχολιασμός παρά να απαγορεύεται πλήρως. Και σε αυτό το σημείο απορώ δημοσίως με τον διαδικτυακό φίλο μου στο taxalia, για ποιον λόγο όλα τα σχόλια είναι ελεύθερα αλλά μόνο στον Πιπερόπουλο δεν μπορείς να σχολιάσεις. Μα τι ρωτάω κι εγώ, είναι προφανές. Κ. Πιπερόπουλε θα εισπράξετε τόση απαξίωση από τους Θεσσαλονικείς και τέτοιον καταιγισμό ειρωνείας, που ούτε για καφέ στην πόλη δεν θα μπορείτε να εμφανιστείτε.

Παρεπιπτόντως… κ. Πιπερόπουλε μήπως κατά λάθος ακούσατε κάτι για κάποιον Τραϊανού; Κάποιον Παναγιώτη Τραϊανού; Και αυτός γράφει. Και ας μην βγάζει τη φάτσα του φόρα παρτίδα. Θα έρθει και εκείνη η ώρα. Στα ίδια blogs σάς διαβάζει ο κόσμος. Αυτός και γράφει και προτείνει. Και προτείνει και αποκαλύπτει. Και αποκαλύπτει και λέει και ονόματα. Και λέει ονόματα και λέει και λύσεις. Και λέει λύσεις και λέει και πόσο κοστίζουν. Και λέει πόσο κοστίζουν και έχει και μεθοδολογία. Και έχει μεθοδολογία και την κάνει δωρεά.

Μιας και ξεσκονίζεις λοιπόν τα blogs όλη μέρα, μήπως σου λέει τίποτα το όνομα Τραϊανού; Δεν μπορεί. Κάτι θα άκουσες. Ποια είναι η άποψή σου; Αυτός ο άνθρωπος, όταν αναλύει αυτά που αναλύει, είναι σοβαρός; Έχουν έρεισμα οι καταγελλίες του; Έχει στιβαρό σώμα η σκέψη του ή πατάει σε σαθρό πατάρι; Εσύ σε τόσες εκπομπές πήγες. Αυτός ο άνθρωπος δικαιούται να φιλοξενηθεί σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή; Θα τον καλούσες “στον αέρα” να έρθει σε μια εκπομπή από αυτές στις οποίες παρίστασαι; Ή έστω… θα έκανες μιαν αναφορά “στον αέρα”; Θα μπορούσε να πει πέντε πράγματα ή μήπως είναι ένα ψώνιο ακόμη;

Κ. Πιπερόπουλε την άποψή σας για τα κόμματα που καταδυναστεύουν την Ελλάδα, την καταθέσατε. Αρχικά ήσαστε ΝΔ, μετά ήσαστε ανεξάρτητος, μετά ξαναγίνατε ΝΔ, ύστερα καλέσατε όλους τους Έλληνες να συνταχθούν στο πλευρό του Σαμαρά και τώρα περιφέρεστε στην δυσώδη κομματική Βαρβάκειο μπας και κονομήσετε καμιά ληγμένη συκωταριά.

Απαντήστε κ. Πιπερόπουλε. Ποια είναι η άποψή σας για το νέο κόμμα με τον τίτλο ΕΑΜ Β’; Είναι μια νέα προοπτική ή αποτελεί φάντασμα του παρελθόντος; Στους κομματικούς χωματόδρομους της Ελλάδας, είναι ένα LAND ROVER ή μήπως είναι κάποιο ZASTAVA;

Φίλοι BLOGGERS, την επόμενη φορά που θα λάβετε e-mail από τον κ. Πιπερόπουλο, παροτρύνετέ τον να ανοίξει ένα δικό του blog και εν ανάγκη υποσχεθείτε του ότι θα του χαρίσετε μια θέση στο blogroll που διατηρείτε. Απαιτείστε να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. Απαιτείστε να αφήσει τα ανέκδοτα και τις ιστορίες με τους περιπτεράδες και τα αμφιθέατρα, να αφήσει τις ιστορίες για τις ψήφους που έλαβε, για τα εφόδια της κοινωνιολογίας και της ψυχολογίας που κατέχει και απαιτείστε να πάρει επιτέλους θέση. ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ όπως κάνουμε όλοι μας.

Φίλοι BLOGGERS, έχουμε πόλεμο και εν καιρώ πολέμου όταν ο στρατός κάνει πορεία επιβάλλεται να βαδίζει συντεταγμένα και με αυστηρό ρυθμό καθορισμένων χρονικών προδιαγραφών. Επιβάλλεται να κουβαλάει μαζί του τα απαραίτητα, δηλαδή το όπλο, τις σφαίρες και τη γαλέτα. Ο Πιπερόπουλος κουβαλάει σαμπουάν και μπουρνούζι. Ο Πιπερόπουλος ΚΑΙ μας καθυστερεί ΚΑΙ μας αποπροσανατολίζει. Εν καιρώ πολέμου οι υπαίτιοι των ανωτέρω 2 περιπτώσεων εκτελούνται. Ο πρώτος εκτελείται λόγω αδυναμίας, ο δεύτερος λόγω προδοσίας.

Ή εκτελέστε τον ή αναγκάστε τον να βαδίσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1) Πριν από καιρό είχα καταφερθεί με δριμύτητα εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Εκείνος με αποκάλεσε μαύρο προπαγανδιστή, έχοντας ενδόμυχα την σκέψη – αν και ποτέ δεν το αποκάλυψε – ότι ενεργούσα για λογαριασμό του Πιπερόπουλου. Όπως βλέπεις δήμαρχε αυτό δεν συμβαίνει. Μπορείς να συνεχίσεις μακαρίως τον ύπνο σου. Κοιμήσου και εσύ και όλοι οι άλλοι μέχρι που καμιά μέρα θα ρθούν οι Θεσσαλονικείς και θα σας πετάξουν όλους μαζί στο Θερμαϊκό. Και είναι τίγκα στο σκατό πανάθεμά τον. Και για να παραφράσουμε τον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος όταν επέστρεφε τα γαρύφαλλα της πίστας σε καμιά γκόμενα, της έλεγε: “Τα λουλούδια στα λουλούδια”.

Στο Θερμαϊκό λοιπόν. Τα σκατά στα σκατά…

2) Επειδή ίσως ορισμένοι με κατηγορήσουν για εμπάθεια, δείτε τα παρακάτω σχόλια, για να δείτε ποια είναι η άποψη του κόσμου για τον κ. Πιπερόπουλο. Δυστυχώς, είναι οι μοναδικοί σχολιαστές – σε ολόκληρο το διαδίκτυο – που ασχολούνται μαζί του. Οι υπόλοιποι τον αγνοούν.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_6966.html
http://greeksagainststupidity.blogspot.com/2009/11/blog-post_926.html
http://greeksagainststupidity.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2008/09/blog-post_4871.html
http://press-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_5925.html
http://press-gr.blogspot.com/2008/11/blog-post_9091.html

3) ΚΑΘΙΣΤΩ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΩ e-mail ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ

About Elliniko Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

14 σχόλια:

 1. Ευγε φιλε!
  Δε ξερω αν εισαι απο Θεσσαλονικη, εγω ομως που ειμαι εχω να πω οτι αυτη η πολη, ατομα στυλ παπαγεωργοπουλου,ψωμιαδη και πιπεροπουλου της αξιζουν.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γι αυτό εγώ γουστάρω Κομματόσκυλο (και Θύμιο Παπανικολάου). Διότι δεν διστάζουν να τα "χώσουν" και στον αδελφό τους ακόμα. Εννοώ στα ιστολόγια και μάλιστα στα φιλικά, διότι με Πιπερόπουλους, Κοέν, ΑλΣάλεχ κτλ, οι φίλοι μας επιμένουν να μας δίνουν στα νεύρα.
  Προσωπικά θα ζητωκραυγάσω αν μου τα χώσετε κι εμένα. Κανείς στο απυρόβλητο!

  Όσο για την ουσία του άρθρου, με τον τυπάκο δεν ασχολήθηκα ποτέ, ούτε θα ασχοληθώ, διότι ευτυχώς πριν πολύ-πολύ καιρό, όταν άρχισε να μας βομβαρδίζει με την αφεντιά του, τον άκουσα να λέει σε γνωστό δημοσιοκάφρο του Αντέννα: "όπως είπα και το πρωι στην Τατιάνα...".
  Από εκλεκτό του συστήματος τι να περιμένεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑΥΤΟ το γουστάρω ΑΥΤΟ το site ! δεν συμφωνώ με όλα τα άρθρα ...άλλα είναι ΘΑΝΑΤΟΣ !!!! ΝΙΚΉΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαιρετικό ...το να λες τα πράγματα με τ΄ όνομά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @Theag
  πολύ σύντομα θα κάνουμε και για αυτό κουβέντα... για την άρχουσα τάξη της Θεσσαλονίκης.

  @Αριστείδη
  Καλησπέρα Αριστείδη. Ο εσωτερικός έλεγχος του ανθρώπου είναι υπεράνω από γνωριμίες και σχέσεις. Αλλιώς τις αντιλαμβανόμαστε τις αξίες της ζωής.

  "όπως είπα και το πρωι στην Τατιάνα..." χαχαχαχαχα... θα μπορούσε να ξεκινάει κάπως έτσι μια αγόρευση στο αμφιθέατρο

  @Νικήτα
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΗΤΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!
  Και εσύ - είμαι σίγουρος - ότι σου αρέσει να κάνεις το ίδιο. Να τα λες όπως είναι.

  @Οδυσσέα
  Να τα λες καλό είναι Οδυσσέα. Αλλά δεν είναι καλό να τα ακούς (για μερικούς...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δυστυχώς άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών οι οποίοι έχουν δηλώσει ή έχουν προσπαθήσει να ασχοληθούν με τα κοινά θέλουν πολύ ξύλο. Θέλουν ξύλο διότι είμαστε Έλληνες. Λαός ο οποίος έχει στο DNA του να είναι ραγιάς και κυβερνών συνάμα. Άνθρωποι οι οποίοι καταξιώνονται δυστυχώς έχουν είτε λάβει βοήθεια από κάποιον παράγοντα άμεση ή έχουν λάβει βοήθεια έμμεσα μέσω υποτέλειας. Πολλοί παράγοντες έχουν τουλάχιστον 1 φωτογραφία με όργια από κάποιον τον οποίο έχουν βοηθήσει με σκοπό ο ευεργετηθέντας αφενός να απολαμβάνει αυτό που θέλει (φήμη, χρήμα, δημοσιότητα κ.α.) αλλά παράλληλα να μην αφήνει στιγμή την προπαγάνδα όποιας μορφής του ορίσει ο παράγοντας. Λυπάμαι αλλά είναι δύσκολο να βρεις καθαρόαιμο ον σήμερα. Είναι ΟΛΟΙ μπάσταρδοι. Διότι δεν γίνετε ένας πολιτικός ο οποίος έκανε και πρωθυπουργός (Σημίτης) για μια περίοδο της ζωής του να έχει 7-9 πανεπιστημιακές έδρες. Τι είναι η πανεπιστημιακή έδρα? Κουλούρι που περνάς και παίρνεις από ένα? Εκτός και αν μιλάμε για τον σύγχρονο Αϊνστάιν, ο οποίος εκτός από μυαλό ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ KAI στην επιστήμη. Πριν απαντήσει αγαπητό kommatoskylo στα ερωτήματα που του κάνεις πρέπει πρώτα να μας αναφέρει το πως δημιουργήθηκε καθώς και ποιοι τον βοήθησαν. λχ. ο γιός του ευεργετήθηκε από τον ίδιο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνωρίζουμε αν βοήθησε και κάποιος άλλος.
  Βέβαια αγαπητό κομματόσκυλο δεν πρέπει να λησμονούμε ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ και ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ πράγματα...
  ο κ. Πιπερόπουλος είναι 100% τέκνο της νέας τάξης. ΤΡΕΦΕΤΕ από αυτή. Δρ. Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας... ό,τι πιο άυλο και ανυπόστατο "προϊόν" υπηρεσίας. Σπουδές εφάμιλλες με του Joseph Mineiko. Είναι επομένως δυνατό όταν ένας άνθρωπος με τέτοιο υπόβαθρο να περιμένουμε απαντήσεις και προτάσεις όπως κάνουν τουλάχιστον άλλοι? Το μόνο το οποίο κάνει είναι να σχολιάζει, να ασκεί κριτική σε πράγματα τα οποία και καλά είναι αξιώματα. Για τον ίδιο και τους φίλους του η νέα τάξη είναι αξίωμα. Για όλους εμάς όμως όχι. Τόσα χρόνια στις μάχες που δίνουμε, χάνουμε. Τον πόλεμο όμως θα τον κερδίσουμε. Το χειρότερο όμως είναι ότι τόσα χρόνια χάνουμε ως επί το πλείστον χρήματα, αυτοί δεν θα χάσουν χρήματα... θα χάσουν τα πάντα έκτος από την ζωή τους. Δεν είμαστε δολοφόνοι! Απλά θα τους ξυλοφορτώσουμε και θα τους βασανίσουμε ΜΕΧΡΙ θανάτου. Όταν θα πλησιάζει ο θάνατος η επιστήμη θα τους σώνει γιατί...πολύ απλά δεν θα έχουμε τελειώσει το ξύλο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γεια σου φίλε Ανώνυμε!

  Το δίκιό σου είναι βουνό. Μα καλά... δεν τους περνάει έστω και λίγο από το μυαλό, πόσο ξύλο θα φάνε;

  Κοινωνιολογία και Ψυχολογία... ότι να ΄ναι και απαιτούν να πληρώνονται και να δοξάζονται σας επιστήμονες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Συγνώμη κύριε κομματόσκυλε,η ψυχολογία είναι μια επιστήμη, όπως και η κοινωνιολογία. Δεν φταίνε αυτές που (όπως και οι άλλες επιστήμες) τυχαίνει να "εκπροσωπούνται" από κάποιους σαν τον κύριο καθηγητά. Άλλα πράγματα φταίνε.
  Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Πιπερόπουλου (στα blogs που μας πρότεινες) καθώς και τα σχόλια ανωνύμων αναγνωστών (που παρακολουθούν προφανώς τακτικά το έργο του) έβγαλα συμπέρασμα πως ο ίδιος ο καθηγητής χρήζει ψυχολογικής βοήθειας.Λές να κάνω λάθος!; Λυπάμαι ειλικρινά τους φοιτητές του και τους εύχομαι να έχουν ψυχική δύναμη να αντέξουν τη ψυχική ταλαιπωρία από τον ψυχοΛΟΓΟ. Και τι ΛΟΓΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Φίλε N.Dj οφείλεις να παραδεχτείς ότι η Νέα Τάξη έχει δημιουργήσει επαγγέλματα ή καλύτερα υπηρεσίες οι οποίες είναι άυλες και το κυριότερο ο καθένας τις χρεώνει όσο γουστάρει. Αυτό συμβαίνει για τον λόγο ότι δεν υπάρχει ορισμένη τιμολογιακή πολιτική από κάποιον φορέα. Δηλαδή πληρώνεις τα πνευματικά δικαιώματα του καθένα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Πνευματικά δικαιώματα ανθρώπων οι οποίοι σπούδασαν με χρήματα ΔΙΚΑ σου καθώς ΕΣΥ και εγώ τους πληρώναμε την σχολή. πχ. έχεις μια ασθένεια η οποία θεραπεύεται με ένα απλό depon αλλά σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να προκαλέσει και τον θάνατο. Σε αυτή την περίπτωση ο γιατρός το μόνο που μπορεί να σου κάνει είναι πάλι να σου δώσει depon. Αυτό τι σημαίνει φίλε μου? ότι επειδή την πρώτη φορά ΔΕΝ πεθαίνεις θα σου το χρεώσει 10 ευρώ και στην δεύτερη περίπτωση επειδή σε γλύτωσε από τον θάνατο θα σε χρεώσει 100 ευρώ? Είναι η ίδια θεραπεία. Δηλαδή ο γυναικολόγος ο οποίος χρησιμοποιεί-καπηλεύεται την γνώση που μοίρασε ο Παπανικολάου πρέπει να χρεώνει ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τον ίδιο τον Παπανικολάου ο οποίος το εφήβρε? Επιστήμη ξε επιστήμη φίλε μου, η ψυχολογία είναι 100% μη κοστολογημένη αλλά και 100% άυλη υπηρεσία. Με απλά λόγια πουλάς αέρα κοπανιστό. Όσο για την κοινωνιολογία όσο επιστήμη και αν είναι 100% νεο ταξική επιστήμη αλλά και άλλη μια άυλη επιστήμη. Οι επιστήμες φίλε μου μπορεί να μην φταίνε οι ίδιες αλλά φταίνε σίγουρα αυτοί που τις ανακάλυψαν αλλά και όλοι όσοι τις εξασκούν. Για ποιό λόγο φταίνε θα ρωτήσεις τώρα και δεν θα έχεις άδικο... Είναι το ίδιο να σου εφαρμόζει κανόνες κοινωνιολογίας ο ίδιος ο Joseph Mineiko και ίδιο να σου τις εφαρμόζει ένας άλλος επιστήμονας άσημος και μη κομματικοποιημένος? Φυσικά και είναι το ίδιο.. είναι οι ίδιοι κανόνες απλά με τον Joseph ανησυχείς και είσαι προκατειλημμένος, ενώ με ένα απλό επιστήμονα είναι Δούρειος Ίππος. Στο εφαρμόζουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι και σε πιάνουν στον ύπνο. Διότι είπαμε, η επιστήμη έχει δημιουργηθεί από τους ΙΔΙΟΥΣ και "εσύ" διαβάζεις τα συγγράμματα τους και η επιστήμη εφαρμόζετε από "εσένα"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΑΕΙ Ο 14ος ΜΙΣΘΟΣ ..... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΙΤΕΣ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ
  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ! ΜHΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ? ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ? ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ! ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ! ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ !ΠΟΙΟΙ ? ΜΑ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ….ΜΗΝ ΦΥΓΟΠΟΝΕΙΤΕ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ …ΤΩΡΑ ! ΝΙΚΗΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Όλοι αυτοί οι παπαρόπουλοι έχουν μάθει να μας πουλάνε εξυπνάδες του κώλου, τρώνε τζάμπα και το παίζουν και αδικημένοι .
  Ο συγκεκριμένος μαϊντανός αφού έχει βολέψει την οικογένεια του στα κρατικά μαστάρια και λαμβάνοντος υπόψη ότι θα πρέπει οικογενειακώς να μας στοιχίζουν 10000ευρώ το μήνα και άνω πουλάει και πολιτική ,πάντα όμως χωρίς να έχει να πει τίποτα.

  Τα άρθρα του είναι πιο μικρά από την φωτογραφία του ,αν νομίζατε όμως ότι έτσι απλά θα γλυτώναμε από την παρουσία τους κάνετε λάθος .

  Έχουν και φιλοδοξίες ολοι αυτοί οι παπαρόπουλοι αυτά τα κατακάθια αυτού του τύπου .

  Η συνταγή είναι δοκιμασμένη ,εν αρχή βγαίνουμε στο "γυαλί" με ένα προσωπείο προβάτου και χαρίζουμε τζάμπα τις πολύτιμες γνώσεις μας ,στην συνέχεια και αφού μας αγαπήσει ο κόσμος δεν μπορούμε όλα "σύνθετα" ψυχολογικά να τα λύσουμε μέσω τηλεόρασης .
  -Ελάτε από το γραφείο μας να δούμε το θέμα καλλίτερα και με το αζημίωτο πάντα.
  Αφού γίναμε και συμπαθείς και πλούσιοι με τα κορόιδα γιατί να μην τους πουλήσουμε και σωτηρία(λένε) .
  Κατεβαίνουν στην πολιτική ευτυχώς ο παπαρόπουλος πήρε τα παπάρια μας αλλιώς θα μας τα έπρηζε και με τον νόμο .

  Δεν πέρασε όμως πολύ καιρός και σου λέει ο κουτοπόνηρος παπαρόπουλος θα γράψω 5 μαλακιές θα μοστράρω την ομορφόφατσα μου και θα το χάψουνε τα χαϊβάνια που ξεχνάνε γρήγορα.

  Επειδή είμαι όμως και πονηρός και με κόφτει δεν θα κατέβω στην Θεσσαλονίκη γιατί μπορεί να πάθω καμιά νίλα σαν τον "γίγαντα" τον παπαθεμελή .
  Θα κατέβω στην Κατερίνη που εκεί θα το παίζω Θεσσαλονικιός πετυχημένος και δεν με ξέρουν και πολύ καλά….

  Έτσι και χειρότερα ,πήρε λοιπόν τον γιό του από το χέρι και το ποίημα ίδιο παντού σε όλη την Κατερίνη .
  Από εδώ ο γιός μου ,δεν ξεχνάμε την Κατερίνη μας , δες στο blogspot ΤΑΧΑΛΙΑ όλο δικά μου κείμενα δημοσιεύουν…Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ .
  Δεν άφησε μαγαζι για μαγαζί σπιτί για σπίτι.

  ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ πουλήσει Ο ΠΟΙΗΤΗΣ : Εγώ ο Κατερινιώτης δεν σας ξέχασα είμαι ωραίος πασίγνωστος στη συμπρωτεύουσα έχω και γιό(καλός οικογενειάρχης είμαι) και θα μπορούσα να γίνω βουλευτής εκεί αλλά θα έρθω στην Κατερίνη για να σας βοηθήσω γιατί δεν ξεχνώ τον τόπο μου.

  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν θα μπορούσα ούτε την επιβίωση μου να εξασφαλίσω γιατί είμαι και τεμπέλης και προχειράντσα .
  Είμαι ένας ακόμη τεμπέλης που στον ιδιωτικό τομέα δεν θα μπορούσα ούτε την ΔΕΗ να πληρώσω(αλλά με τα λεφτά σας γαμώ και την κυρά σας) δεν θα πατούσα στην Κατερίνη ούτε για πλάκα εγώ είμαι για Νέα Υόρκη και Hollywood(αλλά μαλλόν δεν του κάθησε) .

  Πιστεύω ότι θα φάτε το παραμύθι μου που δεν φάγανε οι θεσσαλονικείς γιατί σας θεωρώ επαρχιώτες .

  Στην πραγματικότητα δεν αξίζω ούτε την μπουγάτσα που τρώω κάθε πρωί αλλά αυτό το ξέρω μόνο εγώ .

  Την ίδια τακτική που ακολουθεί και η ΝΤΟΡΑ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ τρέχει από καφενείο σε καφενείο στην ΚΡΗΤΗ , τώρα την θυμήθηκε την ΚΡΗΤΗ, θέλει και αυτή να πλασαριστεί στα νέα δεδομένα (βλέπε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

  Είμαι μια απο τις κοπριές που έχουν βουλιάξει την χώρα και τα ταμεία σας αλλά είσαστε τόσο βλάκες που θα προσπαθήσω να σας σώσω.

  ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ … ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

  υ.γ πάρε και φόρα Παπαρόπουλε γιατί η κατερίνη δεν κοιμάται...ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @ N.Dj

  Η ψυχολογία, η κοινωνιολογία, η ψυχιατρική και η παιδοψυχιατρική έπαψαν να είναι επιστήμες από την στιγμή που κάποιοι κύριοι και κυρίες της χρησιμοποιούν σαν όπλο για να επιβάλουν την δική τους «κοσμοθεωρία».

  Έχει εγκαθιδρυθεί ένα πλέγμα απατεώνων ( επιστήμη δίχως ήθος άπατη εστί ) ξεκινώντας από γνωστούς πανεπιστημιακούς, που καταστρατηγούν κάθε έννοια αντικειμενικότητας, λογικής και δικαίου συντασσόμενοι με την Δικαστική εξουσία, και διαφθείρουν συνειδήσεις αλλοιώνοντας τον κοινωνικό ιστό.

  Πρώτο θύμα τους τα παιδιά και κατά δεύτερο ο θεσμός της οικογένειας.
  Το διαίρει και βασίλευε στην ποιο απάνθρωπη μορφή…..κύριε Πιπερόπουλε!

  ( Μικρό παράδειγμα http://id65.tripod.com/Arxio/arxio_0025.htm )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΙΠΕΡ... ΖΟΧΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ !!! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Προυπογραφω και με τα δυο χερια.
  Αν και αργοπορημενα!!!
  Εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας. Για τον λογο αυτο χαιρομαι ακομη ιδιαιτερα, που συναντω ατομα της ηλικιας σου που τολμουν να σηκωσουν αναστημα απεναντι στους ΔΗΘΕΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Top