Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Λίγο διαφορετικό το σημερινό κείμενο. Λίγο διαφορετική η σημερινή ανάρτηση. Δεν θα πω πολλά λόγια. Δεν σηκώνει πολλά λόγια. Λόγια σαν αυτά που λένε οι “μεγάλοι ευεργέτες” και αραδιάζουν όλοι αυτοί που κάθονται στις πρώτες σειρές. Λόγια που λένε όλοι αυτοί που “φιλούσι δε την πρωτοκλισίαν εν τοις δείπνοις και τας πρωτοκαθεδρίας”. Λόγια από αυτούς που δίνουν 5 δεκάρες στην εκκλησιά και απαιτούν να φαίνεται όλο το γενεαλογικό τους δέντρο πάνω στην εικόνα την οποία χαρίζουν. Λόγια από αυτούς που χαρίζουν κανά ασθενοφόρο και θέλουν να φαίνεται και το όνομά τους στην ούγια. Λόγια των πρέσβεων καλής θέλησης και ποταπής πρόθεσης.

Όχι άλλα λόγια τέτοια. Παρά μόνο λόγια σαν και αυτά της μετώπης της κρήνης.

Χωρίς λόγια. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ - μόνο αυτό.

Καστοριά, έμπροσθεν της λίμνης.

Σημείωση: Οι φίλοι από Καστοριά, που πιθανόν διαβάσουν το παρόν κείμενο, θέλω να μην μας καταλογίσουν δόλο ή ιδιοτέλεια. Παρά μόνο θαυμασμό.

About Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια:

  1. Φίλε κομματόσκυλε τα λόγια είναι περιττά.
    Οποιος θέλει να κάνει κάτι ας το κάνει γιατί το θέλει η ψυχή του και όχι για να το βλέπει ο κόσμος.
    Για παράδειγμα σε ένα μοναστήρι στο ζαγόρι που λεηλατήθηκε δυο φορες οι μόνες εικόνες που απέμειναν ήταν αυτές που έγιναν δωρεά από τους "ευεργέτες".
    Τώρα τι ευεργέτησαν μην ρωτάς δεν ξέρω.
    Είναι από αυτές τις εικόνες 20x20 και από κάτω συνοδεύονται με μαρμάρινη επιγραφή μεγαλύτερη και από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Top