Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Το να είσαι θρασύς δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Το να είσαι θρασύς, κάποιες φορές, σε ενθαρρύνει να ρωτάς και να μαθαίνεις, να ζητάς και να σου δίνουν. Όμως, το να είσαι θρασύς και ηλίθιος, είναι ο,τι χειρότερο. Φίλοι αναγνώστες, κάνοντας κλικ στις διπλανές φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε σε μεγέθυνση τα mail που μου έστειλε ο Πιπερόπουλος. Mail, που αν μη τι άλλο, καταδεικνύουν 2 πράγματα:

1. Ενώ τον είχα προειδοποιήσει ότι θα αποκαλυφθεί οποιοδήποτε mail μου έστελνε (μαντεύοντας με ασφάλεια ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα ενεργούσε), αυτός έστειλε απανωτά μηνύματα.

2. Επιπλέον, από το ύφος των μηνυμάτων φανερώνεται το ήθος του ανδρός. Και μαζί με το ήθος, μαθαίνουμε και το ποιόν. Χρησιμοποιεί κακόγουστη ειρωνεία και παιδικά επιχειρήματα για να γράψει εκ νέου αηδίες χωρίς κατ’ ελάχιστον να απαντάει στα ερωτήματα που του ετέθησαν στην προηγούμενη ανάρτηση

Ας σταθούμε λίγο στο σώμα των μηνυμάτων σου ξεκινώντας από το πιο παλιό.

Μα είναι φανερό ότι προτιμάς να σε βρίζουν παρά να σε αγνοούν. Θα ήταν καλύτερο, όμως, να προτιμάς να σε επαινούν. Θα ήταν καλύτερο να ζητάς τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών, τα δύσκολα και τ' ανεκτίμητα Εύγε· την Αγορά, το Θέατρο, και τους Στεφάνους. Και αν δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτά, αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες. Γενικά πάντως, θα ήταν καλύτερο να μελετήσεις τον Καβάφη μπας και ξεστραβωθείς λίγο. Καλό θα ήταν, επίσης, να μην έχεις ως πρότυπο κάτι ρεμάλια, τελειωμένους μεθύστακες όπως ήταν ο Τσώρτσιλ. Θα ήταν καλύτερο να μην θαυμάζεις ανθρώπους που μοίρασαν τον κόσμο πάνω σε μια κόλλα χαρτί. Θα ήταν καλύτερο να μην θαυμάζεις ανθρώπους που υπήρξαν διαβόητοι λακέδες και αυθεντικά μαντρόσκυλα των μεγαλύτερων κτηνών που πάτησαν το πόδι τους στη γη, των άγγλων λόρδων. Φευ! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…

Έπειτα… γιατί θυμώνεις; Σου υποσχέθηκα ότι θα δημοσιεύσω αυτούσια τα μηνύματά σου και το κάνω τώρα δα. Υποσχέθηκα ότι θα δημοσιεύσω τα μηνύματά σου αλλά όχι ό,τι μπαρούφα στείλεις προς δημοσίευση. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ μιλάς για γάτες και χρυσόψαρα; Και για να σε απαλλάξω από την αμφιβολία, σε διαβεβαιώ εντίμως πως ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, ούτε υπήρξα φοιτητής σου εγώ ή άλλο συγγενικό ή φιλικό μου πρόσωπο, ούτε έχω οποιαδήποτε σχέση με άνθρωπο που εργάζεται στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ούτε ενεργώ για λογαριασμό τρίτων, ούτε θέλω να πληγεί η επαγγελματική και η προσωπική σου υπόληψη, ούτε θέλω να υποστείς κανενός είδους ζημιά, οικονομική ή άλλη, ούτε καν θέλω να σταματήσεις να εμφανίζεσαι στα Blogs. Το μόνο που θέλω είναι να σταματήσεις να γράφεις αηδίες. Εν ολίγοις η άποψή μου για εσένα αποτυπώνεται στο εξής “θεϊκό” σχόλιο που υπάρχει κάτω από μια ανάρτησή σου στο kafeneio-gr.

Ο κ. Παπαρόπουλος, για όσους δεν τον ξέρουν, προκύπτει πρόδηλα και από τις τοποθετήσεις του ότι είναι απεραντολόγος, αοριστολόγος, μπουρδολόγος, παπαρολόγος, φλύαρος, κενολόγος, αεριολόγος και αερολόγος (ο μόνος που μπορεί να παραβγεί δίπλα του σε αμφίρροπο συναγωνισμό, είναι ο Αβραμόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος). Φακίρης, πασπάτης και καλαφάτης. Συμπιέζει και αποπιέζει μονίμως το απόλυτο κενό. Είναι ικανός από το απόλυτο κενό να δημιουργήσει ύλη, ακόμη και πλανήτη, καταρρίπτοντας τους βασικούς νόμους της φύσης και της φυσικής. Από τότε που τον ανακάλυψαν τα κανάλια πιστοποιήθηκε ως γραφικός. Καβάλησε το πλέον ατίθασο άλογο, που είναι το καλάμι. Προσβάλλει το Πανεπιστήμιο (έχει άπειρους από δαύτους το Ελληνικό), τους Κατερινιώτες συμπατριώτες του και όχι μόνον. Φαίνεται ότι τόχουν όσοι, γραφικοί και παρ’ αξίαν ανελθόντες (και είναι πάμπολοι), καθηγούνται του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/10/blog-post_5170.html

Εάν ο ανώνυμος σχολιαστής τύχει και διαβάσει το παρόν κείμενο, θα τον παρακαλούσα να με ενημερώσει για να τον συγχαρώ από καρδιάς, έστω και διαδικτυακά.

Μιας και με αποκαλείς κοπρίτη και προβλέπεις πως δεν θα γίνω ποτέ σκύλος, έχω χρέος σε αυτό το σημείο να πω πέντε λόγια για να αντιληφθούν οι φίλοι αναγνώστες που διαβάζουν τούτο το ιστολόγιο, ποια είναι η στάση μας. Ποια είναι άραγε η διαφορά ενός κοπρίτη από τον σκύλο; Κοπρίτης είναι εκείνος ο σκύλος, ο οποίος ως αδέσποτος περιφέρεται από γωνία σε γωνία, από παγκάκι σε παγκάκι επιζητώντας να αρπάξει καμιά φέτα ψωμί, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές αρπάζει κλωτσιές. Κοπρίτης είναι εκείνος ο σκύλος που δεν εχει λόγο να είναι γενναίος γιατί δεν έχει να υπερασπιστεί τίποτα. Τι να υπερασπιστεί άλλωστε; Την ουρά του; Αφού όταν κινδυνεύει, την βάζει στα σκέλια του και εξαφανίζεται. Κοπρίτης είναι εκείνος ο σκύλος που δεν θα επιδείξει ποτέ αυτοθυσία διότι δεν έχει τίποτα δικό του να υπερασπιστεί. Ο κοπρίτης δεν έχει αφεντικό. Ο σκύλος, όμως, που έχει αφεντικό δεν μπορεί να είναι κοπρίτης. Δεν μπορεί να είναι κοπρίτης διότι κάποιο χέρι τον ταϊζει και το χέρι αυτό έχει απαιτήσεις. Αυτό το χέρι απαιτεί από τον σκύλο, όταν οι περιστάσεις είναι τέτοιες, να επιδεικνύει γενναιότητα και αυτοθυσία. Να μάχεται με λύσσα για να υπερασπιστεί το αφεντικό το οποίο τον ταίζει. Αυτός ο σκύλος συνήθως είναι μαντρόσκυλο ή τσοπανόσκυλο. Είναι θηριώδης αλλά ταυτοχρόνως είναι και δουλικός, διότι όσες κλωτσιές και να φάει από το αφεντικό του, πάντα θα επιστρέφει στο στρωμένο πιάτο.

Εσύ Πιπερόπουλε τυχαίνει να συνδυάζεις και τα δύο. Αφενός είσαι κοπρίτης διότι είσαι τεμπέλης και περιφέρεσαι από την τατιάνα στη ρούλα και ανάπαλιν, αφετέρου είσαι κλασσικό τσοπανόσκυλο του κοπαδιού της ΝΔ. Έφυγες (ή σε σούταραν;), κάπου ενδιάμεσα λεοντάρισες ελαφρώς, και τώρα επέστρεψες καλώντας τον κόσμο σε συστράτευση. Και επειδή περί ΝΔ ο λόγος και αφού είσαι εκκωφαντικά μουγκός περί ΕΑΜ Β’, ποια είναι η άποψή σου για τον Σαμαρά; Είναι ικανός να αναχαιτίσει την λαίλαπα του τζέφρυ; Δηλαδή τι θα του κάνει του τζέφρυ; Θα βρεθούν στο μέγαρο Μαξίμου και θα ξαναρχίσουν τις φάπες και τον μαξιλαροπόλεμο από τα παλιά; Να θυμηθούν τι ωραία ήταν τότε που συγκατοικούσαν; Το πολύ πολύ να πάρουν καμιά γκόμενα τηλέφωνο να σπάσουν πλάκα, να παραγγείλουν και καμιά πίτσα και να παίξουν και κανά playstation από τα δισκάκια που θα ξέχασε ο μπούλης σε κανά συρτάρι.

Σε αντίθεση με σένα, εγώ και πολλοί άλλοι δεν είμαστε καν σκύλοι. Είμαστε λέοντες. Είμαστε λέοντες διότι επιλέγουμε την εργασία μας και ρυθμίζουμε την ζωή μας με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που έχετε εσείς οι κρατικοδίαιτοι επαναστάτες της πλάκας. Είμαστε εργάτες και καθημερινά κρινόμαστε σε 4 επίπεδα εν αντιθέσει με σένα που δεν κρίνεσαι από κανέναν και για τίποτε. Εμείς κρινόμαστε α) από τον εργοδότη μας, β) από τους πελάτες μας, γ) από τους συναδέλφους μας, δ) από τον ανταγωνισμό. Χαμένε Πιπερόπουλε πρόσεξε πώς μιλάς όταν αναφέρεσαι σε λέοντες εργαζόμενους του ανηλεούς ιδιωτικού τομέα, της ζούγκλας του ιδιωτικού τομέα όπου μόνο λέοντες μπορούν να επιβιώσουν και όχι κοπρόσκυλα σαν εσένα. Πρόσεξε διότι οι συνάδελφοί μου του ιδιωτικού τομέα, και πολλοί περισσότερο οι εργοδότες, μπορούν να σε κάνουν μια χαψιά και ούτε για χέσιμο δε θα πάνε. Τόσο αμελητέοι είστε. Εκτός βέβαια και πάθουν καμιά δηλητηρίαση...

Γιατί εξανίστασαι που έστειλα το κείμενό μου σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας; Είναι, όντως, αλήθεια ότι το έστειλα σε όλο το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό. Εσύ δεν στέλνεις τα κείμενά σου σε όλα τα blogs; Εγώ δεν θέλω να το κάνω αυτό. Εγώ δεν θέλω να εκβιάσω τους συν-bloggers να δημοσιεύσουν κάτι, αν αυτό δεν τους αρέσει. Σχεδόν όλοι με γνωρίζουν. Σε όποιον αρέσει μπορεί ελεύθερα να το αναδημοσιεύσει. Και επειδή είμαι ειλικρινής, σου αποκαλύπτω ότι μόνο το press-gr ειδοποίησα. Το ό,τι δεν δημοσιεύτηκε δεν με απασχολεί, μου αρκεί που είναι γνωστή η ύπαρξή του. Εσένα γιατί σε ενόχλησε που ενημέρωσα τους ανθρώπους - με τους οποίους εργάζεσαι στον ίδιο χώρο; (όταν βεβαίως εμφανίζεσαι…). Και υπήρξα τόσο έντιμος και άδολος απέναντί τους που τους έστειλα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους στο παρόν blog. Δεν θέλησα να ζητιανέψω κάποιες επισκέψεις επιπλέον. Αλλά σε πληροφορώ, ότι πολλοί άνθρωποι από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μου χάρισαν αυτές τις επιπλέον επισκέψεις και τους ευχαριστώ. Προς πληροφόρησή σου, το κείμενο το έστειλα σε όλους εκτός από σένα και τον γιο σου, διότι ήσαστε ήδη ενήμεροι.

Εσύ γιατί θυμώνεις; Μήπως είσαι φασίστας; Μήπως έχεις την απαίτηση η δημοσιότητα που απέκτησες να είναι ελεγχόμενη; Η δημοσιότητα Πιπερόπουλε ούτε τιμόνι έχει ούτε ρόδες. Αν την αποκτήσες θα σε πάει όπου θέλει αυτή, το αντίθετο ποτέ δε γίνεται. Όπως είναι φασιστικό να απαιτείς κάτω από τα γραπτά σου να μην επιτρέπεται ο σχολιασμός, το ίδιο φασιστικό είναι να απαιτείς να συμφωνούμε μαζί σου. Μπορεί να είσαι ότι θες, από καθηγητής πανεπιστημίου μέχρι τοτέμ στη Νέα Γουινέα, αφού σου αρέσει να εκτίθεσαι θα σε εκθέτω. Κάνε ότι θες, πάρε όσα χρήματα και όση δόξα θες, τράβα να διδάξεις και στο φεγγάρι ακόμη, αλλά σταμάτα να γράφεις αηδίες. Σταμάτα επιτέλους αυτές τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του κώλου, διότι οι ομιλίες του κώλου – αν και βροντώδεις δεν είναι καθόλου ευώδεις.

Στο τελευταίο σου mail με προκαλείς να αναρτήσω το κείμενό σου. Το κείμενο δεν δημοσιεύεται για τους λόγους που αναλύθηκαν επαρκώς προηγουμένως. Στέκομαι όμως σε τούτο που έγραψες. “Φοβάμαι ότι τα πράγματα ΤΩΡΑ αρχίζουν να γίνονται πολύ δύσκολα”. Συμφωνούμε. Τα πράγματα ΤΩΡΑ γίνονται δύσκολα διότι έχουμε πολέμο. Άσε μας να πολεμήσουμε και τράβα στην Αριδαία να κάνεις κανά χαμάμ να σου φύγουν τα άλατα από τον εγκέφαλο, ή αν βαριέσαι τα ταξίδια, πιες κανά Calgon.

Και επειδή κατά τη δήλωσή σου, η φιλοδοξία σου είναι να είσαι όλη την μέρα σε blogs, εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα, δεν απομένει παρά να σου ευχηθώ κάποια μέρα να πρωταγωνιστήσεις και στο θέατρο (σκιών) και τελικά να γίνεις και καρτούν. Να γίνεις ένας θρυλικός Λούκυ Λουκ.

ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΝΕΟΣ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

ΛΟΥΚΥ ΠΙΠΕΡΟΛΟΥΚ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ… ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ

Σημείωση:

Το ό,τι είμαι μετριόφρων, δεν σημαίνει ότι δεν έχω το γνώθι σαυτόν. Πιπερόπουλε, ότι και να λες, απόψε σου πήρα τα σώβρακα. Σε παρακαλώ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, αποσύρσου εν συντριβή και μετανοία. Μην με αναγκάσεις να επανέλθω διότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα σταματήσω στα σώβρακα.

About Elliniko Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

26 σχόλια:

 1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντροπη σου
  Λιγο σεβασμο στους Μεγαλους Διδασκαλους του Γενους
  Τι κακο υπαρχει που βγαινει στην Τατιανα,μου λες ?
  Μια χαρα γκομενα ειναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλά... δεν υπάρχεις...είσαι χείμαρρος και χαίρομαι που κατάφερες και χαλιναγώγησες την ένταση και τον θυμό σου και κατάφερες και έγραψες κάτι τέτοιο. Στο πρώτο μου σχόλιο διότι είναι πολλά αυτά που θα γράψω αναφέρω απλά ότι μακάρι αυτό το καρτούν να βγει και σε dvd να το δίνουν σε εφημερίδες ώστε να κάνει πράξη την επιθυμία του. Αγνοεί ότι υπάρχει ελευθερία του λόγου πόσο μάλλον σε ένα blog, που αν θέλουν μπορούν να τον λιανίσουν εν ριπή οφθαλμού όλα τα media πάσης μορφής. Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει καλή και κακή διαφήμιση απλά και ΜΟΝΟ διαφήμιση αλλά είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο αν και για διαφήμιση κάθε μέρα σου σέρνουν τα εξ' αμάξης. Μην ξεχνάμε ότι μια γυναίκα βγήκε και είπε ότι ο Harrison Ford δεν ξέρει να φιλάει και φιλάει άσχημα και από εκείνη την ημέρα όλες οι γυναίκες στον κόσμο θέλουν να τον φιλήσουν. Φαντάσου να πουν κάτι αντίστοιχο...ότι τον πα!##@$ από πίσω για παράδειγμα ή ότι έχει μικρό πουλί εν αντιθέσει με τις @#@#!@!$#$ που γράφει. Συμφωνώ ότι θα είναι δημοσιότητα... αλλά τέτοιας μορφής την θέλει??? Και αν πάλι την θέλει. ο ίδιος ή το παιδί του την θα την αντέξει???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Επανέρχομαι λέγοντας...
  Το γεγονός ότι σου απάντησε με τέτοιο τρόπο στα μηνύματα σου δείχνει ότι προσπαθεί με όλα τα μέσα να καθιερωθεί. Προωθεί Ο ΙΔΙΟΣ τον εαυτό του. Δεν έχει τουλάχιστον κάποιον να τον συμβουλεύει και κάποιο να αναλάβει την "καμπάνια" του.
  Εκτώς αυτού προσπαθεί μέσα από blogs όπου γίνετε το όλο παιχνίδι σήμερα καθώς είναι το μέσο με την περισσότερη "ακροαματικότητα" σε σχέση με ΟΛΑ τα άλλα μέσα να περάσει τις ιδέες του και γιατί όχι να παγιωθεί. Γνωρίζει ότι πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο στην blogοσφαιρα καθώς εδώ υπάρχει πόλεμος γιατί υπάρχει ελευθερία λόγου κάτι που δεν υπάρχει στα Media. Δεν είναι δυνατό να γράφει ένα νέο κείμενο έστω και με 10 #$@#@$% και να παρακαλάς να σε δημοσιεύσουν. Και απο την στιγμή που το κάνουν αν μια φορά δεν το κάνουν ή σε κρίνουν δεν γίνετε να τους βρίζεις. Δεν γίνετε ΣΚΥΛΕ πιπερόπουλε να δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Δεν γίνετε διότι όπως ανέφερα παραπάνω θα σε θάψουν εν αγνοία σου. Η γνώση ΥΠΑΡΧΕΙ και στα blogs αποτυπώνετε. Είναι πολύ εύκολο αυτοί οι οποίοι δημοσίευσαν τα κείμενα σου ΣΗΜΕΡΑ να σε διαγράψουν σαν να μην υπήρξες ποτέ. Μπορούν να το κάνουν. Με την ανοχή τους και βεβαίως με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τους υπάρχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητέ Κομματόσκυλε
  Ολα σου τα κείμενα είναι αριστουργήματα λόγου,πλήρη αληθείας και καυστικού χιούμρ,όμως με το άρθρο σου αυτό υπερέβης εαυτόν
  Ευγε και να είσαι πάντα ένας σκύλος μοναδικός
  Ο Κέρβερος και ο Άργος μαζί.Δύο σε συσκευασια του ενός
  Είναι η πρώτη φοπά που σου γράφω και θα ήθελα να σ ευχαριστήσω από καρδιάς για τον αγώνα σου
  Μιμή Θωμά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Προτεινω να μετονομασεις το ιστολογιο σου σε Τσακαλι!!!!
  Μη μασας απο τον παπαροπουλο.Ειμαι μαζι σου.Ξεσκισε τον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πόσο μαλάκας είσαι ρε κομματόσκυλο του ΠΑΜΑΚ
  ολη η ζωή σου είναι ο Πιπερόπουλος,
  Πόσο ανύπαρκτος είσαι;;
  Απέκτησε καμιά γκόμενα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Επίσης συνεργαζόμενος της πρυτανείας προφανώς είσαι και κάποιων που την διεκδικούν
  Ασε να μαντέψω (Κα...) τμήμα Πλ..
  και κάτι ακόμη πρέπει να έχεις σχέση και με την ΕΠΕΡΧΟΜΗ ΗΤΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΝΕΔΙΤΗ Υποψ. Προέδρου και Φιλου σου απο το ΠΑΜΑΚ...
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Υ.Γ. προφανώς ούτε η μάνα σου δεν σε θυμάται οπότε όχι απλά ανώνυμος άλλα ελάχιστος και παντελώς άγνωστο είσαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Όπως βλέπεις, τα 'βαλες με τα πίτουρα και πλακώσανε οι ... κότες.
  Αυτό σημαίνει ότι έκανες διάνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αρχικά να διευκρινίσω ότι είμαι ο ανώνυμος των 10:10 και 10:20. Αγαπητέ ανώνυμε των 13:50 κ των 2 προηγούμενων Post δεν χρειάζεται να είσαι τόσο κακός αλλά και να χρησιμοποιείς κακή γλώσσα. Τον blogger δεν τον γνωρίζω αλλά ούτε με ενδιαφέρει. Το ωραίο είναι ότι μπορεί να είναι γείτονας μου. Μπορεί και συνάδελφος μου. Όπως και να έχει ΔΕΝ με ενδιαφέρει. Αναρωτιέμαι όμως το εξής... είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι όλο αυτό το κάνει για μια θέση? Το κάνει για πολιτικά παιχνίδια? Ότι κάνει προπαγάνδα? Πλανάσαι πλάνη οικτρά! Σήμερα που είναι όλα τόσο χάλια, που έχουν ισοπεδωθεί όλα να θέλει να γίνει κάτι? Κανείς δεν θέλει να αναλάβει τίποτα σήμερα. Θέλουν όλοι να πατήσουν το κουμπί και να γίνουν άσημοι. Να εξαφανιστούν σαν να μην υπήρξαν ποτέ για να μην φάνε ξύλο. Μόνο σκουλήκια, σκουπίδια και ντενεκέδες παπαρόπουλοι θέλουν να αδράξουν τέτοιες ευκαιρίες ώστε να προπαγανδίσουν και να κάνουν λόγω για θεωρίες συνωμοσίας. Μια συνωμοσίας που άνθρωποι σαν το παπαρόπουλο είναι μέλη αν δεν είναι μοχλοί. Αλλά τώρα που το σκέπτομαι ούτε μοχλοί δεν είστε... οι μοχλοί έχουν περάσει πρώτα από το φυτώριο-κολέγιο και είναι αρχηγοί κομμάτων δεν είναι wanna be something! Είπαμε και ξαναλέμε @@ρόπουλε και τσιράκια αυτού. Στα Blogs υπάρχει ελευθερία λόγου. ΔΕΧΤΕΙΤΕ κριτική. Απαντήστε εποικοδομητικά και όχι σαν άνθρωποι του δρόμου. Εκτός και αν είστε άνθρωποι του δρόμου όπου θα σας συμπεριφερθούμε όπως πρέπει. Λυπάμαι που θα σας χαλάσω την γνώμη αλλά και την εικόνα που έχετε για τους εαυτούς σας, αλλά θα δανειστώ κάτι..."είστε χρήσιμοι όσο και ο καμπινές! Όλοι τους έχουμε ανάγκη για να χέζουμε αλλά δεν κατοικούμε σε αυτούς!" Πλέον οφείλετε να παραδεχτείτε ότι έχουμε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση και όπου κρυφτείτε εσείς της Νέας Τάξης... αν σας βρούμε...ευχηθείτε πως δεν θα σας βρούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΜΕΣΑ ΣΕ 40 γραμμές άλλαξες 10 γνώμες.
  κριτική λες τις ύβρεις?
  Wanna be something ο Πιπερόπουλος..
  No my little nobody frind he is something you will never ever be...His name WILL be imortal and that is what you my tiny-little-noname-nobody cannot deal with.

  ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ is a name that you will keep listening from Greeks everywhere in Greece or abroad and they do speak and do talk about him with the best of words.

  That is your problem! But it is ok, you are the small statistical error that proves the rule

  See you later

  P.S. I hope you can read english since you so proudly talk about blogs..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. τι το θελεις το αγγλικο ρε φιλε αφου και δεν το κατεχεις και δεν λες και τιποτα.
  small dik* blames the hair να το πω και στην γλωσσα σου
  καρναβαλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @Φίλε Ανώνυμε
  03 Μαρτίου 2010 (10:10 π.μ. & 2:35 μ.μ)

  Συμφωνώ με τα σχόλιά σου και μια χαρά απάντησες στον εγκάθετο σχολιαστή, με τον οποίο θα ασχοληθώ παρακάτω. Συμφωνούμε ότι η φασίζουσα νοοτροπία του Πιπερόπουλου μόνο να τον εκθέσει μπορεί, διότι ενώ οφείλει να απαντήσει δημοσίως σε όσα του καταλογίζονται, αυτός επιλέγει να στέλνει κατινίστικα mail στα οποία - εκ νέου - αποφεύγει να τοποθετηθεί επί της ουσίας. Δειλός άνθρωπος σε απονενοημένο διάβημα... τι τύχη μπορεί να έχει;


  @Μιμή
  Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πρέπει όλοι μας να αγωνιζόμαστε, όπως μπορεί ο καθένας.

  @Theag
  Αυτόν τον άνθρωπο... πώς και δεν τον έχουν ταράξει στις φάπες ακόμη, είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στην Κατερίνη;

  @Αριστείδη
  να 'σαι καλά φίλε. Είναι ευτελές, αλλά καμιά φορά πρέπει να ασχολείσαι και με τις κότες και τις κουτσουλιές που αφήνουν όπου σταθούν.

  @Ανώνυμε αυτόκλητε(;) υπερασπιστή του Λούκυ Λουκ

  Δεν σου έμαθαν στο σχολείο ότι πρέπει να ανοίγουμε το στόμα μας μόνο στην περίπτωση που έχουμε κάτι να πούμε; Δήλωσα ευθέως ότι δεν έχω καμιά σχέση με το ΠΑΜΑΚ και εσύ επιμένεις να παίζεις το βιολί σου (βλ. το πουλί σου). Και αν νομίζεις ότι έκανες εξυπνάδα που έγραψες στην αγγλική, δες τι σου απάντησε ο grehen.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αρχικά δεν αλλάζω 10 γνώμες. Απλά την ώρα που τα διαβάζετε έχετε πάθει τραμπάκουλο και τα έχετε χάσει ΑΠΛΑ! Δεν σας λυπάμαι. Από "και καλά" Έλληνες οι οποίοι γράφουν 10 λέξεις εκ των οποίων οι 11 είναι ιγκλέζικες δεν έχω απαιτήσεις πόσο μάλλον όταν ακόμη και αυτές είναι εσφαλμένες και χωρίς νόημα. Πολύ εγωιστής, Νάρκισσος και αλαζόνας είσαι! Πάντως σου εύχομαι τα συγγράμματα σου (εκθέσεις -σκέτο- και όχι εκθέσεις ιδεών διότι δεν περιέχουν καμία ιδέα)να γίνουν επίτομο αλλά και 2ο παγκόσμιο Best seller. Εύχομαι να μην είσαι τόσο αλαζόνας ώστε να θέλεις να περάσεις και την Βίβλο.
  Επίσης εύχομαι το όνομα σου να μείνει στην ιστορία ώστε να έχουν οι νεότεροι να λένε... "όταν μεγαλώσω ΔΕΝ θέλω θα γίνω Πιπερόπουλος". Με λίγα λόγια ως παράδειγμα για αποφυγή. Επίσης εύχομαι να μπεις σε κάθε σπίτι με την μορφή dvd..."Do it like Piperobird" ή "Do it like Piperodick".
  Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι η ιστορία έχει δείξει πως το μέγεθος κάποιου δεν έχει να κάνει σε μια μάχη. Όσο tiny είμαι τόσο ντενεκές είσαι. Όσο τιποτένιος είμαι τόσο λακές είσαι. Όσο άσημος είμαι τόσο σκουπίδι είσαι. Έχει γυρίσματα ο καιρός και να θυμάσαι ότι εγώ εδώ που είμαι μπορώ να ζήσω εσύ ΟΧΙ...και σύντομα θα μου κάνεις παρέα...
  Κλείνοντας δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι τόσο περήφανος για τα blogs όσο εσύ. Βλέπεις δεν έχω παρακαλέσει για δημοσιότητα ούτε έχω απευθυνθεί σε κανένα για δημοσιοποίηση μερικών σκέψεων. Απλά χαίρομαι που υπάρχουν αυτοί που χωρίς συμφέρον προσφέρουν ενημέρωση στον κόσμο. Αυτούς οι οποίοι σε έχουν κάνει διάσημο στο διαδίκτυο. Μην είσαι τόσο εγωιστής και αλαζόνας όταν taxalia ΜΟΝΟ σε δημοσιεύσεις κειμένων σου δεν επιτρέπουν την υποβολή σχολίων. Είπα και παραπάνω... μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει...

  ΥΓ. Ελπίζω τα Ελληνικά να τα καταλαβαίνεις. Η χρήση Αγγλικών πιστεύω έγινε για να δείξεις ότι γνωρίζεις ιγκλέζικα. Πάντως φαίνεται ότι δεν ήσουν του κολεγίου καθώς δεν "το έχεις".
  ΥΓ2. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ότι πίσω από τα taxalia βρίσκετε ο Πιπερόπουλος ή άνθρωποι του. Είναι απλά διαπίστωση.
  ΥΓ3.Μπράβο ρε Kommatoskyle που ενεργοποίησες την επικόλληση αλλά και την διόρθωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αρχικά αν και δεν έχω γράψει 40 γραμμές δεν έχω αλλάξει καθόλου γνώμη, απλά
  έχετε πάθει ταράκουλο την ώρα που διαβάζετε γιατί είναι πολλά μαζεμένα για μια
  μέρα.
  Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γράφεις ιγκλέζικα. Πρώτον δεν γράφεις σωστά
  και δεύτερον δεν υπάρχει λογική ούτε μια ορισμένη θέση. ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ.
  Τελικά είσαι πολύ εγωιστής, Νάρκισσος και αλαζόνας. Εύχομαι το όνομα αυτό να
  μείνει στην ιστορία. Να το έχουν όλοι σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Να λένε οι
  νεότεροι για να χαρακτηρίσουν τις αοριστίες ενός ανθρώπου την φράση: "Μην
  πιπεροπουλίζεις". Εύχομαι όλα σου τα συγγράμματα (εκθέσεις -σκέτο- και όχι
  εκθέσεις ιδεών καθώς δεν διακρίνω καμία ιδέα σε αυτά) να γίνουν επίτομο και να
  γίνουν το 2ο παγκόσμιο Best seller.Μην είσαι τοοοοοοοσο αλαζόνας ώστε να
  περιμένεις να περάσει ακόμα και την Βίβλο.
  Εύχομαι να γίνει ταινία dvd με τίτλο "Do it like Πιπεροbird" ή "Do it like
  Πιπεροdick". Όπως ανέφερα σκοπός είναι η δημοσιότητα δεν είναι ούτε κακή ούτε
  καλή...την αντέχεις?
  Να σου θυμίσω ότι η ιστορία διδάσκει ότι ο μικρός δεν είναι αναγκαίο να είναι
  και ο χαμένος. Όσο tiny είμαι τόσο σκουπίδι είσαι. Όσο τιποτένιος είμαι τόσο
  λακές είσαι. Όσο άσημος είμαι τόσο ντενεκές είσαι.
  ΥΓ. Με τα ιγκλέζικα φαντάζομαι θέλησες να δείξεις ότι είσαι του κολεγίου αλλά
  φάνηκε περίτρανα ότι δεν θα μπορούσες να είσαι γιατί πολύ απλά δεν "το χεις".
  Ακόμα και εδώ "wanna be..."
  ΥΓ.2 Ο λόγος για τον οποίο είμαι "περήφανος" για τα blogs είναι γιατί πολύ απλά
  σήμερα που παντού όλα είναι κατευθυνόμενα, υπάρχουν άνθρωποι χωρίς συμφέροντα
  και παρέχουν ενημέρωση. Συνεπώς δεν γίνετε εγώ να είμαι περισσότερο περήφανος
  για την ύπαρξη των Blogs σε σχέση με εσένα ο οποίος παρακάλεσες να δημοσιεύσουν
  τα κείμενα σου ή καλύτερα τις σκέψεις σου. Βλέπεις ΕΣΥ παρακάλεσες για
  δημοσιότητα όχι για εγώ...εγώ παραμένω ανώνυμος και μικρός...Επομένως αυτοί οι
  οποίοι σε ανέδειξαν και σε διαφήμισαν και σε προστάτεψαν δεν γίνετε να τους
  βρίζεις. Είπαμε μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει!!!
  ΥΓ3. Μετά από αυτό το Post σταματάω για το συγκεκριμένο θέμα. Φοβάμαι μην
  "χάσω" παρότι είμαι εξαιρετικά έξυπνος. Πως μπορεί να γίνει αυτό... πολύ απλά
  φοβάμαι μην με σύρεις στο χαμηλό επίπεδο σου και με νικήσεις λόγω εμπειρίας...
  ΥΓ4. Μπράβο κομματόσκυλε που ελευθέρωσες την διόρθωση αλλά και την επικόλληση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Συγνώμη για τα διπλά Post αλλά τελικά πιστεύω ότι ακόμα και στα Blogs υπάρχει λογοκρισία. Κόλλησε το ρημάδι ή μήπως κάνουν σαμποτάζ στο blog?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Καλώς ήρθες και πάλι Φίλε Ανώνυμε. Μια χαρά τον ξεφτίλισες τον ασήμαντο. Αλλά κατά την προσφιλή θρασύδειλη τακτική του, δεν θα σου απαντήσει. Ελπίζω να μην υποπέσει 2η φορά στο ίδιο λάθος και μου στείλει mail.
  Το copy-paste δεν το ενεργοποίησα εγώ. Απλώς το ρημάδι το Blog, αν δεν σχολιάσεις τουλάχιστον μια φορά, ή αν δεν συνδεθείς με τα στοιχεία σου (της google), δεν σε αφήνει να κάνεις copy-paste. Και εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές και είναι στα αλήθεια πολύ εκνευριστικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αγαπητή Δρ. Παναγιωταρέα.

  Σας απευθύνομαι ως μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας που είστε, και συγκεκριμένα σαν Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μία θέση που συνεπάγεται δηλαδή την μονιμότητα.
  Kαι παίρνω αφορμή επειδή σας βλέπω συχνά-πυκνά καλεσμένη στην εκπομπή του κ. Γιάννη Πρετεντέρη για τα θέματα της Παιδείας.
  H επιλογή του κ. Πρετεντέρη να σας καλεί είναι εξαιρετική.
  Αναρωτιέμαι πότε θα την εκμεταλλευτεί κάποιος επιτέλους, καθώς η παρουσία σας σε τέτοιες συζητήσεις Δρ. Παναγιωταρέα είναι η πλέον κατάλληλη για να αποκαλυφθεί η παθογένεια του Eλληνικού Δημόσιου Πανεπιστήμιου, και το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει.
  Bλέπετε Δρ. Παναγιωταρέα, το Eλληνικό πανεπιστήμιο πάσχει πρώτα από όλα όχι γιατί οι φοιτητές κάνουν καταλήψεις. Πάσχει γιατί δε μπορούν να σεβαστούν ένα πανεπιστήμιο όπου κάποια σαν και εσάς, χωρίς σημαντικά ακαδημαϊκά προσόντα, χωρίς ερευνητικό έργο, χωρίς διεκπεραίωση τον βασικών υποχρεώσεων που έχετε απέναντι στο πανεπιστήμιο, κατέχει μόνιμη θέση καθηγητού σε αυτό.
  Θα αναρωτιέστε με ποιο δικαίωμα σας απευθύνω τον λόγο.
  H απάντηση Δρ. Παναγιωταρέα είναι ότι πρώτα από όλα με τους φόρους μου πληρώνω τους τρεις μισθούς σας - τον πρώτο στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τον δεύτερο στην δημόσια τηλεόραση , την E Ρ T , τον τρίτο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας. (T ον τέταρτο μισθό σας τον πληρώνει το Ίδρυμα Ωνάση).
  Kαι επιπλέον όπως εσείς διατηρείτε το δικαίωμα να κρίνετε τους φοιτητές εγώ ως πολίτης έχω το δικαίωμα να κρίνω εσάς.
  Tην αφορμή μου την δίνει η προκλητική και θρασύτατη παρουσία σας στα τηλεοπτικά πάνελς ως τιμητού της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η παιδεία στη χώρα μας, όταν εσείς είστε το χαρακτηριστικότερο αίτιο.
  Kαι εξηγώ:
  Η συνεχεια: http://anadrastos.blogspot.com/2009/10/blogger.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τον φτύνεις και αυτός νομίζει ότι τον ραντίζει ο θεός ,τον κλοτσάς και αυτός κατεβάσει και το βρακιά του σαν άγγλος μεθύστακάς .
  Είμαστε σίγουροι ότι ο παπαρόπουλος όταν κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέπτη τον φτύνει για να μην τον ματιάσει ,είμαστε σίγουροι ότι όταν είναι στο αμάξι κάνει τα γνωστά από τις αμερικάνικες ταινίες ψυχολογικά ανεβάσματα του τύπου ,
  Είσαι ο Παπαρόπουλος και θα γίνεις ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
  Είσαι ο Παπαρόπουλος και είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ .
  Είσαι ο Παπαρόπουλος και μια μέρα θα γίνεις και ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
  Είσαι ο Παπαρόπουλος και είσαι ΚΑΛΑ.
  ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.youtube.com/watch?v=ZTcWyb7HKD4 ΚΑΙ παρατηρήστε αυτά που φαίνονται και ας μην είμαστε και οι ψυχολόγοι του δικού του βεληνεκούς.
  Δείτε πόσο ανελέητος είναι ο τζάμπα μάγκας της ΒΟΣΤΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ πόσες φορές λέει το ΕΓΩ ο παπαρόπουλος ,πώς ακόμη και τον θάνατο του ΑΛΕΞΗ πάει να τον εισπράξει σηκώνοντας το βιβλίο του που θα έπρεπε να λέγεται.
  Καληνύχτα παπαρόπουλοι ;
  Όλη του η παρουσία στις εκπομπές έχουν ένα στόχο μόνο να προβάλει το ΜΕΓΑ "πόνημα" του .
  Έχει γράψει κάτι που αν το διαβάσουμε θα καταλάβουμε υπονοεί …
  Αν είναι τόσο σημαντικό ας σηκώσει σε ένα blog 2 κεφάλαια να διαβάσουμε .
  Αλλά όχι σίγουρα θα μας πει αυτά που ήδη ξέρουμε χωρίς να μας προτείνει κάτι ο άνθρωπος προσπαθεί να κάνει μια αρπαχτή ,αν ήταν σοβαρός ούτε την αφεντομουτσουνάρα του θα έβαζε αλλά αυτό θέλει να πουλήσει ακόμη και στα Blog αυτό διαδίδει θέλει να τον ξέρουμε όπως ξέρουμε την Τζούλια για τον κώλο της αυτόν θα τον ξέρουμε για την φάτσα του .
  Σίγουρα πιστεύει ότι είναι και πιο ωραίος από τον Brand Pit αλλά ήταν άτυχο το Hollywood και όλοι εμείς που δεν ζει στην ΑΜΕΡΙΚΗ.

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΕ και εμείς μαζί σου…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. έχετε καταλάβει οτι ασχολείστε με παπαρολογίες?????????????????????????? Και δεν εννοώ μόνο το συντάκτη...
  Ρε εδώ καιγόμαστε και αφιερώνετε τοσο κόπο και χρόνο και ασχολείστε με τον παπαρόπουλο...
  την "δουλειά" του κάνει αφήστε τον να λέει ότι θέλει δημοκρατία έχουμε (και καλά) ο καθένας κρίνεται. Με τους παπαρόπουλος της πολιτικής και των πολυεθνικών βάλτε τα και πάμε να τους ανατρέψουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. WishmasteR συμφωνώ απολύτως μαζί σου!

  ...αλλά μην τα λες σε μένα. Στον παπαρόπουλο πες τα που μας τα έχει πρήξει, αντί να ασχοληθεί με αυτά που - πολύ σωστά - γράφεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Απορώ που υπάρχουν ακόμα γραφικοί τύποι σαν τον Πιπερόπουλο.Δεν διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις σου φίλε μου στο στο kommatoskylo.blog, (συγχαρητήρια btw για το blog) αλλά διάβασα τα περισσότερα γράμματα του εν λόγω . Περιμένει με λιβελογραφήματα και υβριστικά γράμματα να αποδείξει τι;? Ότι είναι άνθρωπος με όραμα και σχέδιο;?? Πριν λίγο καιρό, είχα ακούσει το όνομά του στις ειδήσεις, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε συμβεί.. Έφαγε ξύλο;? Δεν μου φαίνεται περίεργο, από τη στιγμή που προκαλεί από όπου κι αν εμφανίζεται, λες και είναι κανένας τραμπούκος της Οννεδ (μήπως είναι κιόλας ;??!) Αντί να σκύψετε όλοι εσείς, πολιτικάντηδες, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ στο πρόβλημα που ταλανίζει τον τόπο, όπως είναι η ανέχεια και η κοινωνική και ηθική παρακμή, όπου πρώτοι εσείς οδηγήσατε τη χώρα, κάθεστε και κυνηγάτε τον καθένα που σας τη λέει και σας μειώνει.. Μην περιμένετε σε άλλα 5 χρόνια να μας υποσχεθείτε . . . ότι θα πιάσουμε νέο πάτο με μία δικιά σας 5ετία. Κουραστήκαμε να δουλεύουμε 8ωρα 6ήμερα για 800 ευρώ, και να πρέπει να ξεχάσουμε 14ο μισθό, επιδόματα, και στο καπάκι να καταθέσουμε σε κρατικό λογαριασμό για τη σωτηρία της χώρας. ΜΗΝ μου πείτε ότι εσείς οι δεξιοί θα τα κάνατε καλύτερα, , είδαμε και εσάς του εθνικά υπερήφανους, με τι καμάρι δηλώνατε ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! Μην περιμένετε το ενδιαφέρον των νέων για τα κόμματα, γιατί μόνο σαν εσάς δεν πρόκειται να γίνουμε.

  Jim_math

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΜΗΝ μου πείτε ότι εσείς οι δεξιοί θα τα κάνατε καλύτερα, είδαμε και εσάς του εθνικά υπερήφανους, με τι καμάρι δηλώνατε ότι ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! Μην περιμένετε το ενδιαφέρον των νέων για τα κόμματα, γιατί μόνο σαν εσάς δεν πρόκειται να γίνουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. << ...... είδαμε κι εσάς τους δεξιούς με τι καμάρι δηλώνατε ότι ο Κωστάκης έχει εφρράδεια και κύρος, τα λέει έξω απ'τα δόντια και είναι περήφανος για το έργο του, όπως όλοι σας!>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Κύριε καθηγητά σας ακούμε, σας βλ΄πεπουμε, σας διαβάζουμε χρόνια τώρα από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, από το ΕΘΝΟΣ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τώρα πια σε χιλιάδες blogs...
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον αγώνα σας και μακάρι να βρεθούν άλλοι 100 Πιπερόπουλοι να ξεμπροστιάσουνε τους...300...
  Που τα Κόμματα τους/τις επιλέγουν με κριτήριο την μετριότητα και την ικανότητα οσφυοκαμψίας...
  Όσο για τον κομματοσκυλο...άστον να γαυγίζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Top