Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Επειδή εγώ είμαι άγνωστος μεν, γλυκύτατος έως ήδιστος δε, ας πω και εγώ 2 λόγια με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του taxalia για την γνωστή και γλυκύτατην Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Αφροδίτη, μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις τι ακριβώς εννοείς λέγοντας: “Όπως ο μικρός Σαλιού που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μου έκανε την τιμή να φωτογραφηθεί μαζί μου. Στο μικρό Σαλιού υπόσχομαι πως όταν θα γίνει 18 χρ. θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα εάν και εφόσον εξακολουθεί να μας θέλει!

Ως προς το 1ο σκέλος: Μπορείς να μας εξηγήσεις πόθεν έσχες την εξουσία ώστε να δίνεις τέτοιες υποσχέσεις; Πώς υπόσχεσαι μοίρασμα περιουσίας όταν αυτή είναι κοινή και εξ αδιαιρέτου; Πώς υπόσχεσαι πράγματα που δεν σου ανήκουν και βεβαίως δεν ελέγχεις; Μόνο στο μαγαζί του πατέρα σου μπορείς με ασφάλεια και εξαιρετική απλοχεριά να προσφέρεις σε κάποιον μια θέση υπαλλήλου. Μήπως αντιλαμβάνεσαι την χώρα ως τέτοιο; Μήπως, όμως, αυτό το μαγαζί έχει 10.000.000 μετόχους; Τους ρώτησες αν συμφωνούν με αυτήν την δωρεά; Ως προς το 2ο σκέλος: Τι εννοείς λέγοντας “"εάν και εφόσον εξακολουθεί να μας θέλει!”; Κάλεσε κανείς τον μικρό Σαλιού στην Ελλάδα; Ήρθε με το ζόρι ο Σαλιού ή οικειοθελώς; Αυτός ήρθε εδώ Αφροδίτη και δεν τον φέραμε εμείς από την άλλη άκρη του κόσμου. Ο μικρός Σαλιού και όλοι οι Αφγανό-Πακιστανό-Σουδανό-Σομαλοί είχαν και από την άλλη άκρη της θάλασσας τέτοιες ανησυχίες περί πολιτικών δικαιωμάτων και άνευ προϋποθέσεων άσυλο ή τους χτύπησε το μαϊστράλι του Αιγαίου και “ξύπνησαν” εν πλω;

Μήπως, από την εμπειρία που διαθέτεις, μπορείς να μας φέρεις ένα παράδειγμα όπου ο φιλοξενούμενος αποστρέφεται τον οικοδεσπότη – και άρα τον ευεργέτη του; Γνωρίζεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις, όπου ο φιλοξενούμενος επιβάλλει στον οικοδεσπότη το καταστατικό λειτουργίας τού οίκου; Στο πανεπιστήμιο που σπούδασες, μήπως δεν διδάχθηκες τι σημαίνει ο οίκος του Κυρίου και πώς απορρέει ο σεβασμός και η ευλάβεια από τον φιλοξενούμενο; Μήπως έχεις ακουστά από τον Όμηρο τι έπαθαν αυτοί που επιβουλεύτηκαν τον οίκο του Οδυσσέα; Μήπως κατά λάθος έχεις ακούσει πόσο πολιτισμένα φέρθηκε ο θεοσεβούμενος και ταπεινός Οδυσσέας μόλις επέστρεψε στον οίκο του; Μήπως πήρε τίποτα το αυτί σου για το ποια ήταν η μοίρα των υπηρετών που κατά παράβασιν καθήκοντος βοηθούσαν τους μνηστήρες, ατιμάζοντας την φήμη και την οικία του αφεντικού τους;

Περιηγούμενος στο blog σου αλίευσα τα παρακάτω εξόχως ενδιαφέροντα:

Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος - Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες

http://afroditealsalech.blogspot.com/2009/11/blog-post_8031.html

Σήμερα, εμείς οι ίδιοι, οι ενεργοί πολίτες - δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, αριστεριστές, αναρχικοί, περιθωριοποιημένοι, άνεργοι, γονείς, φοιτητές, μετανάστες, νοικοκυραίοι και αγανακτισμένοι πολίτες-……….

http://afroditealsalech.blogspot.com/2009/10/blog-post_31.html

Βέβαια σήμερα, ο Γ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για εξορθολογισμό του κώδικα ιθαγένειας, το οποίο τι άλλο μπορεί να είναι από αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας έτσι ώστε να λαμβάνουν αυτοδίκαια τη ελληνική ιθαγένεια εφόσον το επιθυμούν. Αυτή η πρωτοβουλία θα είναι ιστορικής σημασίας.

http://afroditealsalech.blogspot.com/2009/10/blog-post_16.html

Η απουσία του κράτους σε συνδυασμό με την εμπλοκή της άκρας δεξιάς οδήγησαν την περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα σε σημείο τέτοιο ώστε να μιλάμε σήμερα για το πρώτο (πατριωτικό) γκέτο της Αθήνας……….

http://afroditealsalech.blogspot.com/2009/09/2.html

Σε αυτό το σημείο ίσως αναρωτηθούν οι αναγνώστες για ποιον λόγο δεν σχολιάζω απευθείας στο blog της Αφροδίτης παρά γράφω τούτες τις αράδες. Γιατί πολύ απλά η Αφροδίτη το δηλώνει ρητά:

“Ζητώ συγνώμη από τους φίλους και φίλες για τα σχόλια των “άλλων” Φυσικά και δεν απαντώ διότι απλώς δεν έχει κανένα νόημα. Στην πραγματικότητα αυτοί που φωνάζουν τόσο πολύ είναι πάντα πολύ λίγοι. Βέβαια η έλλειψη ενημέρωσης και αποσαφήνισης της κατάστασης τρομάζει τον κόσμο που δεν έχει μήτε το χώρο μήτε το χρόνο να αναζητήσει μόνος του την αλήθεια.

http://afroditealsalech.blogspot.com/2009/08/blog-post_16.html

Αφροδίτη, τι να κάνουμε και εμείς οι δόλιοι; Βλέπεις… εμείς είμαστε οι άλλοι. Εμείς είμαστε πάντα πολύ λίγοι. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε ούτε χώρο ούτε χρόνο να αναζητήσουμε την αλήθεια. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε χώρο αφού μένουμε σε μια πολυκατοικία του 1970. Εμείς δεν έχουμε ούτε χρόνο να αναζητήσουμε την αλήθεια αφού τρέχουμε σαν παλαβοί για το αφιλότιμο το μεροκάματο με απλήρωτες υπερωρίες και υπό καθεστώς μόνιμης αβεβαιότητας. Εμείς Αφροδίτη δεν έχουμε ούτε τα χρήματα που θα μας επιτρέψουν να φερθούμε με μεγαθυμία, εφόσον αμειβόμαστε στην καλύτερη των περιπτώσεων με περίπου 1000 ευρώ.

Αφροδίτη πόσα χρήματα εισπράττεις μηνιαίως; Πόσα είναι αυτά; 2,3,5,10 χιλιάρικα, πόσα είναι τέλος πάντων; Πες το ρε παιδί μου, μη ντρέπεσαι. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Θα μας πεις ή μήπως αυτό είναι προσωπικό δεδομένο; Μιας και είσαι τακτική αναγνώστρια του taxalia θα γνωρίζεις ασφαλώς την διάκριση μεταξύ προσωπικού δεδομένου και δημόσιας πληροφορίας. Αλλά τι να γνωρίζεις εσύ μικρή μου Αφροδίτη; Εσύ αγνοείς την έννοια της λέξης ΠΟΛΙΤΗΣ. Εσύ μικρή μου Αφροδίτη, εσύ και οι ομόσταβλοί σου, ως αμερικανοθρεμμένα κωθώνια, ως αυθάδεις και νεόκοποι φορείς της κατεξοχήν αφηρημένης διανόησης, παντελώς ενδεείς από πολιτική και φιλοσοφική σκέψη και έμπλεοι μίσους για κάθε τι ελληνικό, εσύ και οι άλλοι μόνιμοι τρόφιμοι των διάφορων κολλεγίων και των ΜΚΟ, όλοι εσείς με περισσή αφέλεια και υπερπλεονάζουσα ηλιθιότητα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το εξής: Ότι ελεγχόμενη κυβέρνηση δεν συνεπάγεται και ελεγχόμενο λαό. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε αγγλοσαξονικού τύπου κοινωνίες όπου δεν υπάρχει η έννοια ΠΟΛΙΤΗΣ, και η ελληνική κοινωνία δεν είναι τέτοια. Σε κοινωνίες που βόσκουν μακαρίως οι american people. Αν έχεις αμφιβολία θυμήσου τι έγινε με το βιβλίο της Ιστορίας και θα καταλάβεις.

Επιπλέον είστε τόσο ηλίθιοι ώστε καθημερινά αναμασάτε την έκφραση “ενεργός πολίτης”. Ως άχρηστοι εξυμνείτε τον ενεργό πολίτη ενώ ο ανελλήνιστος (κατά Γιανναρά) κομματικός αρχηγός σου είχε ως βασικό προεκλογικό σύνθημα το “ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ”. Είστε αφόρητα ηλίθιοι και ελεεινά άχρηστοι. Αφενός δεν υφίσταται ο όρος ενεργός πολίτης. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. Αφετέρου, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Δηλαδή τι ακριβώς υποσχόταν ο αρχηγός σου; Το αυτονόητο;

Λοιπόν Αφροδίτη, σε συμβουλεύω να σταματήσεις εσύ και η παρέα σου να παίζετε με τη νοημοσύνη και την ανοχή των Ελλήνων. Μιας και έχεις και αρχαίο όνομα, και υποθέτω ότι γνωρίζεις πώς έτσι ονομαζόταν η θεά του έρωτα, σε συμβουλεύω να σταματήσετε γρήγορα, γιατί δεν είναι μακριά η στιγμή που θα εμφανιστούν μπροστά σας οι Greek Lovers.

Και τότε όλοι μαζί θα αναφωνήσετε αυτό που γράφεις στο blog σου

…shit happens!

About Elliniko Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

72 σχόλια:

 1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ! ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου φίλε Ανώνυμε!

  Το σημαντικό είναι να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την απάντησή μας σε αυτούς τους κάφρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν πάει άλλο, η κατάφωρη παραβίαση - για να μην πω βιασμός - της νοημοσύνης μας, πρέπει να τελειώσει εδώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καταντησαμε να παλευουμε για να υπερασπιστουμε τα αυτονοητα.Αλλα οταν παλευεις γινεσε δυνατοτερος.Μετα τιμης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είμαστε δυνατότεροι αλλά μας πήρε ο ύπνος. Όμως ξυπνάμε φίλε μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΩΡΑΙΟΣ.
  σε οποιον δεν αρεση η πατριδα μας μπωρει να παει αλλου.δεν τον κραταει κανεις με το ζωρι στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Έτσι φίλε μου. Άλλο πράγμα η φιλοξενία άλλο η κατάχρηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή στην μανδάμ Άλ-Σάλεχ και να της την δώσω έτσι που να την καταλάβει, με γλώσσα που είναι πιο οικεία στο DNA της:

  Όπου νά'ναι έρχεται ο Νάσερ. Στον δρόμο είναι. Πακετάριζε, όσο προλαβαίνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. καλησπέρα, πολύ καλός σχολιασμός, θα ήθελα να προσθέσω κάτι το οποίο όλοι ξεχνάνε. ΠΑΣΟΚ σημαίνει Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Μήπως με τα σχέδια και την προδοσία τους σκοπεύουν να το μετονομάσουν Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κίνημα γιατί ποια δεν θα λέγεται Ελλάδα εδώ αλλά ούτε θα υπάρχουν Έλληνες. Καλά για τους περισσότερους πολιτικούς και την κουστωδία τους π.χ. Δραγώνα,Ρεπούση κτλ. αυτοί ούτως ή άλλως δεν νιώθουν Έλληνες. Αντέ να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε, γιατί θα είναι πολύ αργά φοβαμαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γεια σου Ιδιαζόντως!

  χαχαχαχαχα, πάντα καυστική έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Φίλε Ανώνυμε δυστυχώς έχεις δίκιο. Ξυπνάμε, αργήσαμε αλλά ξυπνήσαμε. Και όλοι αυτοί, αν και με ανοιχτά μάτια, θα δουν μπροστά τους τον χειρότερο εφιάλτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μπραβο ρε κομματοσκυλο.Ευγε!
  Αλ Σαλεχ και για χαμπιμπι.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. αχ, πως δεν μπορώ αυτές που δήθεν κλαίνε την μοίρα των μεταναστών και άλλων δυστυχισμένων-αλλά από το δωματιάκι τους, από απόσταση ασφαλείας... ενώ ταυτόχρονα δεν γνωρίζουν το τί γίνεται στον κόσμο....όποιος δεν αγαπάει αυτή την χώρα και έχει παράπονο ή δεν έπρεπε να έχει έρθει ή απλά μπορεί να φύγει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Καλό μου κομματόσκυλο κι εσείς θεοί του Ολύμπου, Η κυρία δεν είναι τυχαία:
  http://www.i-reportergr.com/2009/11/blog-post_4781.html

  http://blogathinaios.blogspot.com/2009/11/blog-post_8681.html

  Όπως σου είπα καλό μου κομματόσκυλο, μελετώ ανελλειπώς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καλώς την!

  Ναι... αλλά ούτε εμείς είμαστε τυχαίοι..

  Αμφιβάλλει κανείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Φοβερό!
  Είχα σκοπό να απαντήσω "βίαια" στο λιβανιστήρι του "Ταχάλια", ιδιαίτερα στον συνεργάτη του που υπογράφει ως "δημοκράτης", αλλά με καλύψατε εσύ κι ο Μάρκος (http://a-ergodes.blogspot.com/2009/11/blog-post_20.html).
  Στη δικιά σου ανάρτηση εκεί έκοψε και τα σχόλια ο Ταχάλιας.
  Έγραψα λοιπόν μια ανάρτηση περί συντρόφων, καρντασιών κτλ και θα τη βάλω αύριο.

  Συνέχισεεεεε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Συγχαρητήρια για την απάντηση που της έδωσες!!!
  Βάσει σχεδίου δουλεύουν όλοι αυτοί προκειμένου να μας αφανίσουν. Να μην υπάρχει Ελλάδα.
  Σε γνώρισα μέσα από το ιστολόγιο του Αθηναίου.
  Πιστεύω ότι πρέπει να οργανωθούμε να απαντήσουμε δυναμικά. Αν υπάρχει κάτι πες μας, μέσα είμαστε.
  Ο Σύριζα οφείλει τη δύναμή του στην πολύ καλή οργάνωση, κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι υπάρχουν πολλοί "αντιρατσιστές", ενώ συμβαίνει το αντίθετο.
  Και παλι μπράβο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Φαντάζομαι θα ακούς πολύ συχνά το "εμένα με εξέλεξε ο λαός". Έχουν μπερδέψει εδώ και χρόνια τη Δημοκρατία με την ελευθεριότητα. Τέλος, κάνουν οτι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ.ΠΧ ΓΛΩΣΣΑ , ΗΘΗ , ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΏΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ;ΠΡΩΤΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΣΤΗ ΚΣΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. πολύ καλό! μπράβο κ μπράβο κ μπράβο!!
  χωρις ιχνος συντηρητισμου αλλα με εμετικη διαθεση, ας θυμηθω μια παροιμια..
  "παλια π...να νυν θεουσα..."
  ολοι ειδημονες του ειδους και μας ανεβαινουν στο σβερκο...
  συγχαρητηρια και παλι για τον σχολιασμο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Υπέροχο, μπράβο, το αναδημοσίευσα εδώ http://gataros.blogspot.com/2009/11/blog-post_5886.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Νομιζω φιλε κομματοσκυλε οτι δεν εχεις θεση στο "δημοκρατικο" ταχαλια.
  Αυτο το μπλογκ ειναι μονο για να μας ενημερωνει για τη πορεια του Σκοπιανου προβληματος, η για να κανει αβαντα στο Σαμαρα.
  Απο τη στιγμη που αναρτα το κειμενο σου και αμεσως βγαζει την ουρα του απ'εξω στο πρωτο του σχολιο και αντιδρω μετα υπεκφευγει, το παιζει θιγμενος απο το τροπο γραφης των δικων μου σχολίων και εν κατακλειδι "δημοκρατικοτατα" φραζει τα σχολια.....Κλασικη αντιδραση "δημοκρατιας στη πραξη" οπως γραφει το ιδιο-τρομαρα του- στη πρωτη αναρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Theag
  έχεις δικό σου blog να κάνουμε δημοκρατικό διάλογο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Τώρα τελευταία δεν σε προλαβαίνω.

  Διορίστηκε (τώρα βαριέμαι να κοιτάξω που ακριβώς) για ποιόν λόγο;
  1.Ζητούσαν ηθοποιούς;
  ή
  2.ήθελαν κάποιον που να έχει νιώσει το τι εστί μετανάστης;
  Εάν ισχύει το δεύτερο γιατί δεν έπαιρναν έναν έλληνα ανθρακωρύχο μετανάστη του Βελγίου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Tiktε, τα είπες όλα....φαντάζομαι ότι και το Κομματόσκυλο θα συμφωνήσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. το site των φίλων μας το έχετε δει:
  gate32.wordpress.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Απαντησαν αλλοι καλυτερα απο εμενα. Μονο δυο τελευταιες αποριες- Πως γινεται και ολοι οι 'επωνυμοι' αντιρατσιστες [ανθελληνες ειναι και οχι αντιρατσιστες] ειναι κρατικοδιαιτοι? Ποιος πολυπλοκαμος παρακρατικος μηχανισμος τους δινει μονιμως θεσεις κλειδια στην δημοσια διοικηση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΕΥΓΕ !!! Δυνατά και ελληνικά . Απάντηση σ’ αυτούς που νομίζουν ότι στο ξέφραγο χωράφι η Ελλάς αποχαυνώθηκαν όλοι . Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη φωνές αρκεί να μην κουραστούν να μην σιχαθούν και σπάσουν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Φίλοι μου δεν σας προλαβαίνω. Είστε καταιγιστικοί αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλογίσει έδικο στην οργή σας.

  Τέρμα στο δούλεμα.

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΝΟΗΜΩΝ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

  Θα σας παρακαλούσα, όμως, να μην βρίζετε στο blog της Αφροδίτης, όχι χάριν σεμνότητος, αλλά γιατί πολύ εύκολα μπορεί να δουλέψει η προπαγάνδα υπέρ τους. Μην τους δίνετε αυτό το πάτημα. Υπάρχει τρόπος να τους βάλουμε στη θέση τους.

  @Φώντα... δεν πειράζει, θα τους ξεμπερδέψουμε εμείς...

  @Theag
  το taxalia έχει την δική του άποψη περί επικοινωνίας. Ίσως να ενόχλησε κάποιους φίλους
  το ότι δεν πρόλαβαν να σχολιάσουν, αλλά γι αυτό είμαστε εμείς εδώ.

  @Αριστείδη
  Υποψιάζομαι πάνω κάτω τι περίπου θα έγραφες

  @tiktos
  ο ανθρακωρύχος από το Βέλγιο είναι λίγο δύσκολο να ντυθεί Λάρα Κροφτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Μπράβο ῥὲ φίλε Κομματόσκυλο!!!
  Τὸ ἰσοπέδωσες τὸ μπάσταρδο μισελληνικὸ ὑβρίδιο!!!
  Ἂς ἔβγαζε τὸν κῶλο της σὲ δημόσια θέα ἐκεῖ στὴν Ἀραβία, καὶ θὰ σοῦ ἔλεγα τί θὰ πάθαινε ἀπὸ τοὺς μουσουλμάνους. Θὰ τὴν λιθοβολοῦσαν μέχρι θανάτου. Ἀλλὰ οὐδεῖς ἀσφαλέστερος ἐχθρὸς τοῦ εὐεργετηθέντος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Αμ δεν τον βγάζει εκεί. Εκεί οι κώλοι κόβονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. μπραβο σας κυρια Αφροδιτη αλ σαλεχ
  αξια του μισθου σας.
  μονο να εχετε τις βαλιτσες ετοιμες γιατι οι ελληνες θα σας στειλουν στον αγυριστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Πρώτα θα αφήσουν όλα τα υπάρχοντά τους εδώ σε αποζημίωση των όσων έκλεψαν και μετά να πάνε στο διάολο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΗΘελα να σε συγχαρώ για το κείμενό σου. Το διάβασα στο taxalia. Δες και το δικό μου αν θες: "'Αντιρατσισμός': Το μαγαζάκι είναι γωνιακό".
  http://a-ergodes.blogspot.com/2009/11/blog-post_20.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Γεια σου Μάρκο!

  Αυτό ακριβώς έκανα αυτήν την στιγμή!!!

  Θα τα λέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΜΠΡΑΒΟ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ!
  ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Ο ΔΟΛΙΟΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ!!ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!!
  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΕΤΣΙ?
  ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
  ΙΔΕΑ,ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΑΣΤΕΙΟ'!!
  ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ
  ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ{ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΕΞΑΛΟΥ!!}...
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΑΝΩΝΥΜΟΣ¨
  ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Διακιολογημένη η οργή σου και η απογοήτευσή σου φίλε Ανώνυμε! Απόλυτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ῥὲ φίλε Κομματόσκυλο, μπὰς καὶ εἶναι ἡ κυρὰ Ἂλ Σαλὲχ στὸ 12:06 πμ ;;;
  Περαστικά σου κυρὰ Ἂλ Σαλὲχ ! Πιὲς ξύδι !!! Καὶ ἄρχισε νὰ πακετάρεις τὶς βαλίτσες σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Επαναλαμβάνω:

  Δικαιολογημένη η οργή και η απογοήτευση σου φίλου στο 12:06! Απόλυτα...

  Και που 'ναι ακόμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
  ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ,Ε?

  ΑΠΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Δυστυχώς, αγαπητή 12:58, η ηλιθιότητα δεν έχει όριά κι όπως άλλωστε διευκρινίζει κι ο κύριος Χαριτόπουλος στο Εγχειρίδιο Βλακείας, δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από το βλάκα. Και ναι, έχεις δίκιο είσαστε πολλοί. Σύμφωνα με τις στατιστικές που εκθέτει μόνο το 25% των ανθρώπων βρίσκεται πάνω από το επίπεδο μέσης ευφυϊας.
  Μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να χαίρεται που ανήκει στην αγέλη των προβάτων.

  (Καλό μου Κομματόσκυλο είδα το μήνυμά σου και θ'απαντήσω, αλλά όχι απόψε...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ἄκου κυρὰ Ἂλ Σαλὲχ. Ὁ Ὅμηρος δὲν ἔγραψε ὑπὲρ τῶν λαθρομεταναστῶν οὔτε ὑπὲρ τῶν Ἀφρικανῶν ποὺ τόσο ἀγαπᾶς. Ἔγραψε μόνο ὑπὲρ τῶν Ἑλλήνων. Ἀμφιβάλλω ἂν τὸν ἔχεις διαβάσει! Ἀντιρατσιστὴς πάντως δὲν ἦταν. Μάλλον τὸ ἀντίθετο. Τοὺς ἀρχαίους ἡμῶν προγόνους ἄσ᾿ τους κατὰ μέρος. Δὲν σὲ συμφέρει. Εἶναι δικοί μας πρόγονοι, ὅχι δικοί σου! Τὸν Ὅμηρο μὴν τὸν βάζεις στὸ στόμα σου!!! Βάλε κάτι ἄλλο (μαυριδερό, ξέρεις ἐσύ). Καὶ ὅσο γιὰ τὸ ὅτι εἴσαστε πολλοί, ἐμεῖς νὰ δεῖς!!! Κάντε ἕνα δημοψήφισμα καὶ θὰ τὸ διαπιστώσετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ο ομηρος εγραψε πολλα εις βαρος οσον μπαινουν αφθαιρετα σε ξενους οικους
  και τρωνε και πινουνε εις βαρος του ιδιοκτιτη του.
  αυτο δεν περιγραφει η οδυσσεια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΥΡΙΑ
  ΣΑΛΕΧ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ..
  ΑΓΑΠΟΙΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ,ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. φιλε ανωνυμε δεν ειστε πολλοι.ειστε λιγοι.
  μαζι με την γη γυρναει και ο τροχος. και ξερεις τι λενε θα γυρισει και ο τροχος ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. 'Εχεις ακούσει πολλούς Χρυσαυγίτες να διαβάζουν Χαριτόπουλο;;;
  Δεν είμαστε φασίστες, άρα και να ψάξεις δε θα μας συναντήσεις στα άκρα, αφού είμαστε παντού, γι'αυτό και: ψάξε, ψάξε δε θα μας βρεις.
  (από παλαιό τραγουδάκι Ελληνοπαίδων)
  Ρούφα τ'αυγό σου λοιπόν καλέ μου Κοπέρνικε.

  Καλά δε λέω, καλό μου Κομματόσκυλο;;;

  Υ.Γ. Ο αγαποιμένος είναι κάτι σαν τον Ελληνικό Ποιμενικό που φυλάει τα έρμα και τα πρόβατα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Καλό μου κομματόσκυλο,

  Η επιτυχία του blog, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε και χαμερπείς γενίτσαρους βρωμύλους στην παρέα μας.
  Αν δεν τους απαντάμε θα μπορούμε να έχουμε την υγιή κουβέντα μας χωρίς να συγχιζόμαστε.
  Αυτοί για να κερδίσουν την προσοχή μας, πέρα από κεφαλαία γράμματα ας χρησιμοποιούν μεγάλες γραμματοσειρές, χρώματα, φατσούλες, κουδουνάκια και κουδούνες.

  Και να θυμόμαστε τις εκτιμήσεις περί Δεκεμβριανής θανάσιμης παρτίδας... Το νου μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. @Ανώνυμος 12:58 πμ

  Φίλε Ανώνυμε εσείς που είστε πολλοί...
  Κσι οι Πέρσες πολλοί ήταν...
  Και όπως λέει και ο φίλος Grehen ασφαλώς θα γυρίσει ο τροχός αλλά ξέρεις τι γίνεται σε εκείνη την περίπτωση.

  Αν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας είσαι ευπρόσδεκτη. Ειδάλλως, θα σε παρακαλούσα να περιφέρεις αλλού την κομπλεξική εγκεφαλική σαυ ανεπάρκεια και το φασιστικό μένος που κουβαλάς μέσα σου για κάθε τι ελληνικό.

  Και λίγο Όμηρος θα σου έκανε καλό, αν βέβαια γνωρίζεις για τι πράμα μιλάμε.

  Περαστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ{ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΕΞΑΛΟΥ!!}...

  μπα ημαστε και μαντηδες?

  να σε κανω και μια ερωτηση η Αφροδιτη γραφει στο προφιλ της
  I have promised to Saliu, that beautiful boy at the picture who honored me by letting me to have a picture with him, that when he will be by the age of 18 he will definitely have the Greek nationality – providing that he will still want it. And this is a promise.
  και ρωταω εσενα και την Αφροδιτη αν διαβαζη εδω

  γιατι δεν βοηθατε αυτο το παιδι και δεν δινη η Αφροδιτη την υποσχεση οτι αυτο δεν θα συμβη σε αλλο παιδι
  troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-spot_352.html
  Γιατι????????????

  σε ενα απο τα επαγγελματικα μου ταξιδια περασα απο μια πολη στην Πολονια οπου μεταξη 1950-1952 εγκατασταθηκαν 15000 Ελληνες.
  γνωρισα τον μπαρπα Μητσο που η περειπετια του ξεκινησε απο τα 14 του.
  αναγκαστηκε να φυγει χωρις γονεις και αδερφια μεσω αλβανιας,γιουγκοσλαβιας και να καταληξη στην πολωνια.
  μονος εκει χωρις να διμιουργησει οικογενεια κατεληξε σε γηροκομειο λογω αλτσχαιμερ.
  αυτους γιατι τους ξεχασαμε εκει?
  γιατι δεν δηνουμε τον μπαρπα Μητσο την ευκερια να ζηση τα τελευταια του στην Ελλαδα?
  Γιατι?????????????

  οσο για τα ορθογραφικα μου λαθη ημε απο τους Ελληνες που δεν εζησαν και δεν πηγαν στην Ελλαδα σχολειο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Έχεις δίκιο φίλε Golden-Freece

  Και πολύ περισσότερο, γιατί δεν δίνει την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα ώστε ο μικρός να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ζήσει την ζωή που δικαιούται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ρε αντε βρητε τιποτα να κανετε στη ζωη σας και σταματηστε να ασχολειστε με τις ζωες των αλλων.
  και γιατι πιστευετε οτι εχετε το δικαιωμα να κρινετε το αν θα παρει καποιος ελληνικη υπηκοοτητα ή οχι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Φίλε Ανώνυμε αυτό ακριβώς υποστηρίζουμε και εμείς.

  Ασχοληθείτε με τίποτε άλλο και αφήστε τους Έλληνες στην ησυχία τους γιατί θα έχετε κακά ξεμπερδέματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Γερό να είναι το παιδάκι και η οικογένεια του αλλά να είμαστε και ρεαλιστές. Δεν χωράνε τόσοι μετανάστες εδώ ρε παιδιά. Αφροδίτη μου λυπάμαι που θα σου το πω αλλά κατά 99.9% θα πρέπει να αθετήσεις την υπόσχεση που του έδωσες (χωρίς να ρωτήσεις κανέναν). Ας φροντίσουμε να ζουν με αξιοπρέπεια οι Έλληνες στην Ελλάδα και αν τα καταφέρουμε, τότε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και για τους μετανάστες. Σαφώς και δεν θέλουμε να τους πετάξουμε στα σκουπίδια. Αλλά δεν έχουμε και την δυνατότητα να γίνουμε η Γή της επαγγελίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Θα ήθελα απλά να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με την λογική που κατέθεσε το "Κομματόσκυλο" και που είμαι βέβαιος πως μη διαθέτοντος χρόνου, παρέλειψε.
  Ο ενεργός πολίτης, όρος τον οποίο αρέσκονται να χρησιμοποιούν όλοι οι ενάντιοι στο ελληνικό πνεύμα, νομίζω πως καταδεικνύει και την ενδόμυχη άποψη που έχουν οι κυρίες και οι κύριοι τύπου Αλ Σαλέχ... Πολύ ορθά το "Κομματόσκυλο" έθεσε το ζήτημα του ενεργού πολίτη, αλλά δεν τοποθετήθηκε ως προς τον ενεργό πολίτη έναντι του ανενεργού-υπηκόου-δούλου... Εάν λοιπόν, η κυρία Αλ Σαλέχ αισθάνεται "ενεργός πολίτης", τότε μας αντιμετωπίζει ως μη ενεργούς-ανενεργούς ή υπηκόους-δούλους... Αυτή είναι η ματιά των "ενεργών πολιτών" απέναντι στην δημοκρατία; Για να το θέσω πιό απλά, η δημοκρατία νοεί πολίτες οι οποίοι εάν δεν συμφωνούν με τους όρους που θέτουν οι αντιπρόσωποί της, τότε αυτόματα οι πολίτες αυτοί μεταβάλλονται σε δουλικά και σε ανθρώπους κατώτερης "κάστας"; Κι επειδή η κυρία Αλ Σαλέχ έκανε καριέρα στην χώρα μας δείχνοντας μας τα (ομολογουμένως όμορφα) απόκρυφά της, να υποθέσω πως οι συμβουλές της στο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ έχουν να κάνουν με την ηθική απογύμνωση, τον ευτελισμό των προσωπικών αξιών, για μερικά χρήματα, γνωριμίες ή... ποιός ξέρει τι άλλο; Τα παιδάκια, όπως αυτό που η κυρία Αλ Σαλέχ επικαλείται, παρεπιμπτόντως ήρθαν στην χώρα μας χωρίς να ρωτηθούν ούτε από τους γονείς τους. Και θα πρέπει να νιώθουμε τύψεις εμείς γι αυτό; Αν αυτή η κυρία, οι "πολλοί" ενεργοί πολίτες και οι λοιποί που συχνάζουν στα σκοτεινά δρομάκια για να πληρώσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους σε κορμιά λαθρομεταναστών, επιθυμούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτών των ανθρώπων, θα πρέπει να σκεφθούν πως ένα δημοψήφισμα θα λύσει το πρόβλημα όλων...! Απλά πράγματα. Η δημοκρατία στο απώγειό της... Κι εδώ δεν είμαστε Ελβετία...!!!

  Υ.Γ.: Προς Κομματόσκυλο-> Αν μπορείς επικοινώνησε μαζί μου με e-mail. Είμαι ο kostasxan από το Ας Μιλήσουμε επιτέλους! http://kostasxan.blogspot.com και ζητώ συγνώμη για τον ανεπιθύμητο σύνδεσμο (έτσι το λέμε στην Ελλάδα αγαπητή μου Αλ Σαλέχ και όχι spam link, όπως το λένε οι βιαστές της πατρίδας σου των οποίων την γλώσσα έμαθες και τον τρόπο ζωής και σκέψης αγκάλιασες, τις δε μεθόδους τους φροντίζεις να χρησιμοποιείς για να επιτύχεις τους δικούς τους στόχους...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Καλά τα λες Κωνσταντίνε. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Απλά πράγματα. Πιο απλά δε γίνεται. Αυτό το καταλαβαίνουν μέχρι και οι ηλίθιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. κομματόσκυλο
  μόνος σου γράφεις τα σχόλια
  και μετα απαντάς!!
  φαίνεται ολοκάθαρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Συγχαρητηρια Κομματοσκυλο για το αρθρο.Ανηκω στην κεντροαριστερα συμφωνω 100% σ'αυτα που εγραψες.Ολοι ειμαστε ανθρωποι κυρια Σαλεχ και θελουμε το καλυτερο για ολα τα παιδια του κοσμου,αυτονοητα ειναι αυτα.Οι Ελληνες ξερουν πρωτοι απ ολους τι θα πει προσφυγια,οπου πηγαν ομως στηριχτηκαν στις δικες τους δυναμεις με σεβασμο προς το κρατος στο οποιο μεταναστευσαν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.Υπαρχει ρατσισμος προς τους Ελληνες απο ολους αυτους,δεν μπορει να μη το βλεπει ολος ο κοσμος.Παρτε το χαμπαρι σ αυτη εδω τη γωνια του κοσμου την απολυτη προτεραιοτητα την εχει ο κυριαρχος ελληνικος λαος και μετα με ολη μας την καλοσυνη και τη γνωστη μας ευγενεια να προσφερουμε μια χειρα βοηθειας για λογους ανθρωπισμου σε οσους μας σεβονται.ΟΧΙ ομως το ολο αυτο το μπαχαλο που επικρατει ο νομος του ''οτι να ναι'''.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Κανεις δε δικαιουται να κανει το κομματι του σε βαρος του ελληνικου λαου που οποτε τον εχετε αναγκη αυτον επικαλειστε πρωτα,τρομαρα σας.

  Δημητρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Άκουσον – άκουσον η σύμβουλος του υφ. Προ-πο κα Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ υπόσχεται : ‘’ο μικρός Σαλιού που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μου έκανε την τιμή να φωτογραφηθεί μαζί μου. Στο μικρό Σαλιού υπόσχομαι πως όταν θα γίνει 18 χρ. θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα .’’
  (βλ. http://www.blogger.com/profile/02679872841051997750)
  Που τους βρίσκουνε αυτούς τους συνεργάτες?? Ποιός υπόσχεται? Σε ποιόν?
  Νοοτροπία ε!??? ‘’Υπόσχεται ‘’
  Μόνο για την έκφρασή της αυτή θα έπρεπε να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι ο Βούγιας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Γεια σου Βασίλειε!
  Τους υποσχόμαστε ότι δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα μαζί μας! Είναι το μόνο σίγουρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Γειά σου ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!
  Αμήν και πότε να έρθει η ώρα του ξεκατινιάσματος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Καλή γκόμενα παιδιά! Νά λέμε τό σωστό. Καί δημοκρατικότατη με τα κουμπούρια της. Σκέτη Αμερικάνικη κουλτούρα. Με μπέρδεψε λίγο τό ὄνομά της, νόμιζα ὅτι ἐπρόκειτο για φοράδα του ἱπποδρόμου, ἀλλά μετά ἀντελήφθην ότι ἦταν υπάλληλος του ΠΡΟΠΟ. Γειά σου ΠΡΟΠΟ μέ τίς ἐπιλογές σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ΠΑΣΟΚ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
  ΝΑΣΕΡ: ΕΚΔΙΟΧΤΗΣ-ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  ΠΕΡΣΙΑ :ΔΕΙΑΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΑΛΓΕΡΙΑ:Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΡΙΝΩΝ
  ΤΟΥΡΚΙΑ:Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ
  ΣΟΜΑΛΙΑ:ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ
  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ
  ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  Η ΚΥΡΙΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ Ζ
  ΗΣΟΥΝ ΣΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. re file isai ratsistis ego imai kritikos kai ayti inai mia dimosiografos kai egrpase ekei kati kai ti egine..... re file mou thimizeis t laos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Γεια σου apiaste!
  Και εγώ έγραψα κάτι εδώ... και τι έγινε; Τόσο καιρό θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει επίσημα από την πλευρά της και την υπερασπιστεί. Εμείς δεν πετσοκόβουμε κανένα σχόλιο όπως κάνει αυτή στο blog της.
  Ας απαντήσει... αυτοί έχουν μάθει να χτυπούν και να λακίζουν... όχι εμείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Παντως εγω για να εκφερω γνωμη, πρεπει να συζητησω εκ του πλησιον και με τα δυο μερη, οποτε καλω την αλ σαλαμεχ να ερθει Αμπελοκηπους να τα πουμε λιγο, και αν δεν συμφωνησουμε ντυνεται και φευγει...


  Ελληνας.
  ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ μαζι με πασοκ και κκε

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Top