Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Επιτέλους φίλοι συνbloggers σταματήστε να ρίχνετε νερό στο μύλο της φαυλότητας και της γελοιότητας. Πάψτε να διαφημίζετε την ρηχότητα και την ευτέλεια, την πρόστυχη ιδιοτέλεια, την αμορφωσιά και την βαρβαρότητα. Καταποντίστε στο άπατο πηγάδι της λήθης και της αφάνειας όλα εκείνα τα ανθρωποειδή που εν είδη ειδώλου διαβάλλουν την αισθητική μας, ενώ κανονικά θα έπρεπε να προσαχθούν βιαίως στο εδώλιο της καλαισθησίας και της παιδείας.

Σταματήστε επιτέλους να προβάλλετε την κυτταρίτιδα της Μενεγάκη και τον “εκδοτίσκο” Κωστόπουλο, τους χαριεντισμούς του Ρέμου με τον Βέρτη, τα ξεγυμνώματα της Αλεξανδράτου και άλλων επίδοξων στάρλετ, τα καπρίτσια της υπέργηρης Βίσση και τα τελειώματα της Πετρούλας, τα υπέρ-γελοία μούτρα του Λιάγκα, τους Ρουβάδες, τους ΨινακοΜαρτάκηδες και όλους αυτούς αριθμός ων ουκ έστι.

Και επειδή η γλώσσα πρέπει να είναι ευθέως ανάλογη των εννοιών που περιγράφονται, θα το θέσω αλλιώς: Γράψτε στα παπάρια σας τον Πρετεντέρη, τον Τριανταφυλλόπουλο, την Κανέλλη, τον Παπαγιάννη και την έπαυλη του Χατζηνικολάου. Γράψτε στα παπάρια σας τον Άδωνι και την γυναίκα του, τον Ευαγγελάτο και την δική του γυναίκα. Γράψτε στα παπάρια σας όλες τις ξεδιάντροπες αδερφές και τα ελεεινά ξέκωλα που περιφέρουν την σάρκα τους αριστερά και δεξιά προς άγραν κρέατος. Έτσι κι αλλιώς και αυτοί γραμμένους μας έχουν.

Μπορεί με πολλά Blogs να μην συμφωνούμε πάντοτε, αλλά έχουμε χρέος να παραδειγματιστούμε από την προσπάθεια του taxalia για την φώτιση των μύριων όσων τεκταίνονται επί του Μακεδονικού, από την μεθοδική έρευνα και το αναπόφευκτο ξεβράκωμα που συντελείται στο Antinews, από το απαράμιλλο ύφος και σθένος της Ολυμπιάδας, από την κραυγή αγωνίας του Θρακιώτη kostaxan, από τους προβληματισμούς του Simple Man, του Κλείτωρος, του Maximou, από το βροντερό “παρών” του Σκεφτόμαστε Ελληνικά, του GreekAlert και ασφαλώς τόσων άλλων πολύ αξιόλογων ιστολογίων.

Αν και απέχουμε πολύ από το να μοιάσουμε στους προγόνους μας, έχουμε μια ευκαιρία να επιτύχουμε εκεί όπου απέτυχαν εκείνοι. Να σβήσουμε από τον χάρτη τον Ηρόστρατο. Διότι όλοι αυτοί οι τιποτένιοι, οι ελεεινοί και τρισάθλιοι, οι απειρό-ασήμαντοι μηδενιστές, όλες αυτές οι απειροελάχιστες ποσότητες μικροσκοπικής ανθρώπινης υπόστασης επιχειρούν να γίνουν γνωστοί πυρπολώντας την αντίληψή μας περί του ωραίου, του καλού και του κάλλους.

Στείλτε στο διάολο όλους αυτούς τους σκοταδιστές. Γράψτε τους στα @@ σας.

Επιτέλους…

Τώρα θα φανεί αν είμαστε Bloggers με @@, ή… @@ Bloggers.

About Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

18 σχόλια:

  1. Όπως βλέπεις φίλε μου τον Ηρόστρατο τον εκτέλεσαν και απαγόρευσαν οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά του ακόμη τον συζητάμε.
    Η προσπάθεια του μετρίου να γράψει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχασε την ζωή του αλλά με τα πολλά κατάφερε ο άχρηστος να μείνει στην ιστορία. Τούτοι οι φελλοί της σημερινής Ελλάδας προσπαθούν να μείνουν στην ιστορία ως ζωντανοί. Και εμείς τους βοηθούμε. Αμαρτία είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό φίλε μου!

    Όλα αυτά τα "νούμερα" που αναφέρεις θα ήταν μηδενικά αν δεν τους δίναμε σημασία. Γιαυτό τα ΜΜΕξημέρωσης είναι μαγικά: σε κάνουν από μηδενικό νούμερο...(σύνθημα από τοίχο όπως και το παρακάτω:)
    "Γ#@ώ την γκλαμουριά σας
    ντύστε τα μυαλά σας"

    Καλή δύναμη για την συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως καταλαβαίνεις το 99 τοις εκατό των ανθρώπων που βρίσκοντε γύρω μας ενημερώνοντε από τους Ευαγγελάτους,ακούνε Σάκης Σούλα Βούλα Μπούλα, πετάνε τα κωλομεράκια έξω σαν την τζούλια ΚΑΙ ψηφίζουν,έχουν μπλόγκς.
    Οι ίδιοι άνθρωποι είναι είμαστε με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως προείπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @φίλε Ιπτάμενε Ολλανδέ ακριβώς εκεί θέλω να εστιάσω. Ότι ο ανύπαρκτος γίνεται υπαρκτός και το τίποτε γίνεται κάτι. Και εμείς τους βοηθάμε. Τι πιο εύκολο από το να τους αγνοήσουμε... αφού ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει. Και αυτές από την τηλεόραση τους μαθαίνουν.

    @tiktos αυτοί έχουν τόσο νοήμα όσο μια γόπα αναμμένη και πεταμένη στο δρόμο. Τώρα... αν την πάρουμε και την πετάξουμε στο δάσος... αυτό είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσεξε γιατί γίνεσαι άστοχος. Η Αλεξανδράτου π.χ. και η κάθε Αλεξανδράτου έχει κάθε δικαίωμα να βγάζει το μεροκάματό της δείχνοντας το βρακί της. Και εγώ επίσης έχω κάθε δικαίωμα να την φτύνω στα μούτρα. Σαν φορολογούμενος δημοκρατικός πολίτης όμως την σέβομαι απολύτως. Γιατί; Γιατί απλούστατα η Αλεξανδράτου ζεί απο την αγορά και μόνο. Δεν τρώει μία δραχμή δημόσιο χρήμα. Με το διανοητικά καθυστερημένο, γλοιώδες υποκείμενο της διπλανής φωτογραφίας τον οποίο στα πλαίσια του "όλοι φίλοι" που ακολουθεί η ΝΔ τον διόρισαν σε μια θέση αργομισθίας στην Εθνική τράπεζα με 15000Ευρώ το μήνα, λεφτά που τα πληρώνει ο φορολογούμενος, εκεί μπορείς να μου πείς τι πρέπει να κάνω; Ενα είναι το πρόβλημα της χώρας. Ο Κρατισμός. Η ελεύθερη αγορά τα ρυθμίζει όλα και τα βάζει όλα στη θέση τους. Δεν χρειάζεται ούτε καν να ασχολούμαστε. Και βέβαια μην ξεχνάς ότι τα κανάλια προωθούν άτομα(τηλεαστέρες,δημοσιογράφους, celebrities κ.τ.λ.) χωρίς να τους ενδιαφέρει αν έχουν αντίκρυσμα στον κόσμο, γιατί και αυτά φυσικά δεν ζούν απο την αγορά αλλά απο το δημόσιο χρήμα(ΟΤΕ,COSMOTE,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΟΠΑΠ,ΤΑΧ. ΤΑΜ/ΡΙΟ,ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ κ.τ.λ., κ.τ.λ.)
    Γι αυτό και βλεπουμε να κανουν καριέρα στα media άτομα που δεν μπορούσαν να πούν ούτε το ποιηματάκι τους στο σχολείο την 25η Μαρτίου.
    Spirosk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Spirosk είπες 2 φράσεις στις οποίες αντικατοπτρίζεται όλη η σκέψη σου με την οποία ασφαλώς και συμφωνώ. Είπες:

    1) "Δεν χρειάζεται ούτε καν να ασχολούμαστε"

    Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Ακριβώς αυτό.

    2) "τα κανάλια ...και αυτά φυσικά δεν ζούν απο την αγορά αλλά απο το δημόσιο χρήμα (ΟΤΕ,
    COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΠΑΠ, ΤΑΧ. ΤΑΜ/ΡΙΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ κ.τ.λ., κ.τ.λ.)"

    Εδώ Σπύρο διακρίνω μιαν αμυδρά αντίφαση αφού μπορώ έμμεσα να συμπεράνω ότι και οι στιγματισμένοι φελλοί της ανάρτησης λίγο πολύ αποτελούν μέρος του προβλήματος αφού, π.χ. ο μεγαλοδημοσιογράφος φυλάσσεται κρατική δαπάνη ή ο τενεκές ο Κωστόπουλος έχει πάρει ένα κάρο επιδοτήσεις για να εκδόσει αυτές τις σαβούρες... Άρα; τι να κάνουμε; να ασχοληθούμε με αυτούς ή όχι;

    Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μας τον προβληματισμό σου με το οποίο επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ σχεδόν απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bεβαίως και αποτελούν μέρος του προβλήματος. Θέλω να καταλάβεις τον βασικό διαχωρισμό τον οποίο κάνω. Κρατικοδίαιτοι και μη κρατικοδίαιτοι. Οταν κάποιος ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, ασχέτως τελικής αξίας του ατόμου και του προιόντος που πλασάρει, αξίζει τον "σεβασμό" μας ως πολίτες και φορολογούμενοι μόνο και μόνο επειδή ζεί απο την ελεύθερη αγορά(Περίπτωση Αλεξανδράτου). Σε αντίθεση με κρατικοδίαιτους προωθημένους όπου το Δημόσιο χρήμα φτιάχνει καριέρες και ζωές ολόκληρες(Περίπτωση Κωστόπουλου) κάτι που για μένα αποτελεί κατάλυση τής Δημοκρατίας. Το Δημόσιο χρήμα πρέπει να έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Το κοινό καλό. Απο κεί και πέρα όποιος θέλει να φτάσει ψηλά πρέπει να περάσει μέσα απο την αρένα της ελεύθερης αγοράς. Για να δούμε τέλως πάντων και ποιοί είναι οι ταλαντούχοι και οι ικανοί σ αυτή τη χώρα.
    Spirosk
    ΥΓ. Διαβάζω σχεδόν όλα τα blogs και σου λέω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να σε κολακέψω ότι πραγματικά ξεχωρίζεις. Συνέχισε έτσι και μη φοβάσαι τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί απλούστατα η Αλεξανδράτου ζεί απο την αγορά και μόνο.

    ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ Ο ΚΟΛΟΣ ?
    ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΩΝ ΜΜΕ-"ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΩΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΥΓΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ?

    Η ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ "ΚΟΛΟΙ" ΠΛΕΟΝ...

    ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειρήνη υμίν!

    Σπύρο κατά αυτόν τον τρόπο και οι μεγαλογιατροί που δεν εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία αλλά έχουν ιδιωτικά ιατρεία θα μπορούσαν να είναι άξιοι του σεβασμού μας, αφού τρέχουν στον στίβο της ελεύθερης αγοράς και προφανώς ως εκατομμυριούχοι "αριστεύουν". Όλα αυτά θα είχαν νόημα σε μια αγορά ελεύθερη μεν αλλά με τους αναγκαίους κανόνες. Σε στρεβλές και πετσοκομμένες αγορές, όπως είναι η ελληνική, αυτός ο διαχωρισμός αποκτά άλλη διάσταση. Διότι στην 1η περίπτωση πρέπει να σαπίσουμε στο ξύλο τον γιατρό που παίρνει το φακελάκι και στην 2η περίπτωση πρέπει να σαπίσουμε στο ξύλο τον γιατρό που δεν κόβει καμία απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Στην 1η περίπτωση ο αλήτης γιατρός θησαυρίζει με μέσο το δημόσιο αγαθό - νοσοκομείο και στην 2η περίπτωση ο αλήτης γιατρός θησαυρίζει με μέσο την φοροδιαφυγή. Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε οι μαλάκες που τους αφήνουμε αρτιμελείς.

    Τον τηλεοπτικό χρόνο που ξοδεύει η Τζούλια τα κανάλια υποχρεούνται να τον διαθέσουν για το κοινό καλό, π.χ. να προβάλλουν έναν άνθρωπο που ενδεχομένως έχει να προτείνει λύσεις στα πρόβλήματα της κοινωνίας. Όπως και να έχει, αντιλαμβάνομαι τον διαχωρισμό που επιχειρείς αλλά στην Ελλάδα σχεδόν όλοι είναι κρατικοδίαιτοι. ΟΛΟΙ. Οπότε σχεδόν κανείς τους δεν αξίζει τον σεβασμό μας. Ελπίζω αυτήν την φορά να κατάφερα να αποδώσω καλύτερα την σκέψη μου.

    @ΑΓΓΕΛΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αν κατάλαβα καλά, ήθελες να πεις αυτά που είπα εγώ. (ΥΓ. καιρό είχα να ακούσω νέα σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ .
    ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγννώμη κομματόσκυλο αλλά θα επανέλθω γιατί ο Αγγελος των Ελλήνων δεν μπορεί να διαχωρίσει έννοιες και καταστάσεις. Θα γίνω λοιπόν εντελώς συγκεκριμένος. Η Αλεξανδράτου ζεί απο τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα. Τα νυχτερινά κέντρα ανήκουν σε ιδιώτες δεν επιδοτούνται με κανένα τρόπο απο το Δημόσιο και ζούν απο την ανταπόκριση του κόσμου και μόνο. Είναι λοιπόν καθαρά ιδιωτικός τομέας. Το ότι το STAR παίζει Αλεξανδράτου χωρίς να το ενδιαφέρει η ανταπόκριση του κόσμου γιατί ζεί απο την κρατική διαφήμιση όπως όλα τα media άλλωστε, είναι αποτέλεσμα του κρατισμού, του καθεστώτος δηλ. κάτω απο το οποίο βρίσκονται τα media στην Ελλάδα όπως και πολλοί άλλοι χώροι. Και αυτό ακριβώς είναι που καταγγέλουμε. Και θα ήθελα να δω τις επιλογές του STAR στην προκειμένη περίπτωση και κάποιων κρατικοδίαιτων θαυματοποιών της τηλεόρασης τύπου Μαλέλη αν έπρεπε τα κανάλια τους να ζήσουν απο την ιδιωτική αγορά και μόνο. Τότε θα βλέπατε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα και πως θα ανέβαινε και το επίπεδο και η αισθητική και πόσοι απο την συνομωσία των μετρίων που βασιλεύει σήμερα στα media θα πήγαιναν σπίτι τους. Οσο για το παράδειγμα με τον γιατρό και πάλι εχουμε δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε ένα δημόσιο υπάλληλο που χρησιμοποιεί την κρατική θέση του για ίδιο πλουτισμό άρα εγκληματεί. Στη δεύτερη όμως περίπτωση αφού μιλάμε για ιδιωτικό ιατρείο έστω κι αν δεν είναι δική μου δουλειά μπορώ να τον βαλω στην θέση του γιατί διαπραγματεύομαι με έναν ιδιώτη. Δεν είναι κρατικό μονοπώλιο ούτε του καταθέτω κάθε μηνα ασφαλιστικές εισφορές. Μπορώ να πάω αλλού, μπορώ να τον καταγγείλλω μπορώ να κάνω ότι θέλω.
    Spirosk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έχεις τόσο δίκιο που και τα σχόλια ακόμα σ' επιβεβαιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για μας ο αγώνας πρέπει να τερματίζει με βάση το ήθος ενώ για εκείνους με βάση το στήθος. Συμπαντική η διαφορά...
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ΑΓΓΕΛΕ εννοείται ότι καταλαβαίνω...

    @Spirosk επαναλαμβάνω ότι κατά βάση δεν διαφωνούμε...

    @Κλείτωρ καλησπέρα. Το κατά δύναμιν πάντα...

    @Simple καλησπέρα και από μένα. Συμπαντική η διαφορά με μαύρες τρύπες στο μυαλό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Spirosk .

    έχεις τόσο δίκιο ...στείλε μου email να συνεργαστούμε. Θα ήθελα να γράψεις μερικά κείμενα για την εφημερίδα μου στο εξωτερικό, αν έχεις αυτην τη δυνατότητα ...με το αζημείωτο πάντα. margarita_kalia@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά ολοι οι υπόλοιποι που κατακεραύνωσες, μαζί σου και εγώ και Χ100 φορές επάνω, αλλά ο Άδωνις σου έφταιξε; Επειδή αγαπάει την Ελλάδα κατηγορήται ή επειδή θέλει την Ελλάδα για τους Έλληνες; Άσε κατάλαβα... φασίστας και αυτός ε; Από 1.000.000 ονόματα πολιτικών, ενεργών εδώ και χρόνια και υπευθύνων για το κατάντημα της πατρίδος μας που μπορούσες να διαλέξεις, εσύ προτίμησες να χρησιμοποιήσεις το όνομα του Άδωνι που είναι 100 ημερών βουλευτής και το όνομα του δεν ενεπλάκει ποτε σε κανενός είδους σκάνδαλο.
    Κρίμα γιατί δεν περίμενα να είσαι εμπαθής, αφού μπήκα να σε διαβάσω με καλές προθέσεις και φιλικά διακείμενος προς εσένα, αφού έμαθα για το blog σου από τον καθηγητή Σαρρή, που σε μια εκπομπή στο HIGH μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το blog σου. Απλά απογοήτευση με το πρώτο κιόλας άρθρο που διάβασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε αν νομίζεις ότι αναφέρθηκα στον Άδωνι λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, απλώς δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα. Αναφέρθηκα σε αυτόν και στη σύζυγό του διότι δεν προφυλάσσουν τον εαυτό τους από την ξεδιάντροπη τηλεοπτική ζούγκλα. Και εκτίθενται. Και μαζί με αυτούς εκτίθεται σε κακουχίες και η υπομονή μας. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Top