Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


Μετά τη χθεσινή τηλεοπτική παράθεση απόψεων των αρχηγών των κομμάτων που εκπροσωπούνται στην βουλή, και αφού το ΚΚΕ διασύρθηκε υποστηρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΉ είναι εθελοντές – άλλωστε ήταν έκδηλος ο εκνευρισμός της Αλέκας Παπαρήγα – ήρθε σήμερα η στιγμή να καταγγείλει η Γ.Γ. του ΚΚΕ ότι στήνεται προβοκάτσια εις βάρος τους.

Βγήκε το πρυτανείο της προβοκάτσιας να καταγγείλει μεθοδεύσεις. Τόλμησαν οι απάτριδες να πουν “μολών λαβέ”. Μιλάνε οι αρχιφασίστες για δημοκρατία. Μιλάνε οι χαφιέδες για αλληλεγγύη. Μιλάνε οι Εφιάλτες για ιδανικά. Μιλάνε οι ριψάσπιδες για μάχη. Μιλάνε οι τύραννοι για ισονομία. Μιλάνε για εκλογές οι αρνητές του πολιτεύματος.

Αλέκα το κρυφτούλι και τις άλλες αηδίες που παίζετε με τον Πάγκαλο να τα κάνεις εκεί που ξέρεις και σε χώρες κάτω από τον Ισημερινό και πέρα από την διώρυγα του Παναμά. Οι Έλληνες μετά από τόσο αίμα που χύσαμε δεν τρώμε άλλο παραμύθι. Ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο Τζέφρευ, ούτε ο δρακουμέλ, ούτε το αδελφάτο των άγγλων ιπποτών, ούτε τα μαλακισμένα πέρα από τον Ατλαντικό, ούτε κανένα ρεμάλι του κερατά δεν θα αναγκάσει τους Έλληνες να σφαχτούν μεταξύ τους. Και ειδικότερα για σένα, μιας και εκφράζεις “φόβους” και “ανησυχίες” ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αντικομμουνιστική εκστρατεία, να σου αποκαλύψω ποιος θα σβήσει το ΚΚΕ μια για πάντα από τον χάρτη, ποιος θα σας θάψει ζωντανούς μέσα στα ντουβάρια του Περισσού.

Εσύ βέβαια το γνωρίζεις αλλά ποιείς την νήσσαν. Είναι σίγουρο ότι το γνωρίζεις εδώ και καιρό αλλιώς δεν θα έβαζες τα τσιράκια σου να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Το γνωρίζεις εδώ και καιρό αλλά δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Αυτός που θα σας ξεσκεπάσει και θα σας παραδώσει βορά στην μήνι των Ελλήνων είναι ο Παναγιώτης Τραϊανού, ο ιδρυτής του ΕΑΜ Β’. Βρέφος σήμερα ως προς το μέγεθός του αλλά όχι ως προς την γνώση του. Είναι θέμα χρόνου να μάθει ο κόσμος για το ΕΑΜ Β’. Να μάθει για τις απόψεις του και τις λύσεις που προτείνει.

Μια συμβουλή σου δίνω, τίποτε άλλο. Μπείτε στα αεροπλάνα και εξαφανιστείτε όσο είναι ακόμα ανοιχτά τα σύνορα.

Ακολουθεί απόσπασμα από το τελευταίο κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού:

“Ποτέ και κανένας δεν έχει "δουλέψει" τόσο πολύ τους Έλληνες, σε τόσα πολλά επίπεδα και με τόσο μεγάλες και τραγικές συνέπειες γι' αυτούς, όσο το ΚΚΕ. Ποτέ και κανένας δεν τους έχει προδώσει τόσες πολλές φορές όσο οι ΚΚΕδες. Ο ίδιος ο Εφιάλτης ήταν ένας κοινός ερασιτέχνης μπροστά στο ΚΚΕ και τα στελέχη του. Μια "αρπαχτή" της στιγμής έκανε εις βάρος των Ελλήνων, τη στιγμή που το ΚΚΕ έχει εγκαταστήσει ολόκληρη "φάμπρικα", η οποία λειτουργεί για σχεδόν έναν αιώνα εις βάρος τους. Μιλάμε για "δούλεμα" ...όχι πλάκα. Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τις λέξεις και από την προσεκτική αυτήν επιλογή προέκυψε ο όρος "δούλεμα". Γιατί; Διότι από τα γνωστά εύκολα καταλαβαίνεις τα άγνωστα. Από τα απλά καταλαβαίνεις τα περίπλοκα.

“Ξεκινάμε λοιπόν από τα γνωστά. Πότε σε "δουλεύει" ένας επαγγελματίας προβοκάτορας; Όταν σε παρασέρνει σε ενέργειες, που νομίζεις σε συμφέρουν και ότι είναι αμφιβόλου έκβασης και αποτελέσματος - τις οποίες ο ίδιος δεν τις πιστεύει, παρ' όλο που εμφανίζεται να τις υποστηρίζει με "πάθος" - και ταυτόχρονα στο τέλος προκύπτει οικονομικό όφελος για τον ίδιο, καταστροφή για το θύμα του και το χειρότερο ...ότι από την πλευρά του υπήρχε εξ αρχής γνώση του αρνητικού τελικού αποτελέσματος. Είναι δηλαδή δεδομένο ότι σε "δουλεύει" κάποιος, όταν σε παρασέρνει σε αγώνες, των οποίων γνωρίζει εκ των προτέρων το αρνητικό αποτέλεσμα και έχει συμφωνήσει εξ αρχής την αμοιβή που θα λάβει από τους νικητές.

Αυτή είναι η δουλειά του ΚΚΕ μέσα στην ελληνική κοινωνία. Με τις ευλογίες της εξουσίας ηγείται εκείνων, τους οποίους η εξουσία έχει αποφασίσει να νικήσει. Η όποια εξουσία - ντόπια ή ξένη - απλά επιλέγει τον εχθρό της. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει το ΚΚΕ. Όταν η εξουσία αποφασίσει να έρθει σε σύγκρουση με τον εχθρό της, απλά του δίνει για ηγεσία το ΚΚΕ, ώστε να εξασφαλίσει τη νίκη της. Το ΚΚΕ από εκεί και πέρα θα τον οδηγήσει σε μια βέβαιη, "ηρωική" και "δοξασμένη" ΗΤΤΑ. Το ΚΚΕ με τη "στρατηγική" του θα καταστρέψει τον εχθρό της εξουσίας και το ίδιο θα πάρει την αμοιβή του, έχοντας μάλιστα εξασφαλισμένο "άλλοθι", εφόσον μόνιμα ανήκει στους "ηττηθέντες". Πληρώνεται και μάλιστα αδρά, για να κάνει αυτήν τη δουλειά και την κάνει πάντα με την ίδια επιτυχία.”

Τον ελληνικό λαό το ΚΚΕ τον έχει "δουλέψει" σε όλα τα πιθανά κι απίθανα επίπεδα. Γιατί; Γιατί αυτό βολεύει το κόμμα. Γιατί αυτό βολεύει την "οικονομία" του κόμματος. Γιατί αυτό εξασφαλίζει κρατικά και όχι μόνον χρήματα στο κόμμα. Γιατί αυτό ταΐζει τα στελέχη του. Τα "διωκόμενα" από το κράτος κρατικοδίαιτα στελέχη του. Τα "επαναστατικά" στοιχεία, τα οποία θέλουν ν' ανατρέψουν τη δημοκρατία, εισπράττοντας τόνους δημοκρατικού χρήματος κάθε μήνα. Αν γνώριζαν οι πολίτες το πόσο καλά ταΐζει η δημοκρατία τους εχθρούς της, τέτοιοι εχθροί θα ήταν οι περισσότεροι και όχι φανατικά πλην όμως φτωχά παιδιά της. Πέραν των γνωστών-αγνώστων "γόνων", κανένας απλός Έλληνας δημοκράτης ή μη δεν έχει φάει τόσο πολύ δημοκρατικό "παντεσπάνι" όσο οι ΚΚΕδες.

Αυτό το "παντεσπάνι" είναι η ανταμοιβή του για το "δούλεμα" που επιτυγχάνει εις βάρος των Ελλήνων. Τους έχει "δουλέψει" με όλους τους δυνατούς τρόπους σε όλα τα θέματα. Τους έχει "δουλέψει" γενικά ως σύνολο στο σύνολο των ιδιοτήτων, τις οποίες μπορούν αυτοί να φέρουν. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως πατριώτες. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως δημοκράτες. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως αριστερούς δημοκράτες. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως εργάτες και στις σημερινές ευρωεκλογές το παρακολουθούμε live πώς επιχειρεί να τους δουλέψει και ως "ανυπάκουους" Ευρωπαίους.”

Όλο το κείμενο εδώ

Και μια αφιέρωση-υπενθύμιση προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού:

Εμείς οι Έλληνες, παρασυρμένοι από τον εγωισμό μας, "συνήθως" βλέπουμε μόνον τα δικά μας "προβλήματα" ως τέτοια και αγνοούμε τα ομοειδή προβλήματα των άλλων. Σήμερα μας απασχολεί το "Μακεδονικό" Ζήτημα, αλλά δεν είναι το μόνο στον κόσμο που πρέπει να επιλυθεί. Υπάρχει και το ομοειδές θέμα της "Βόρειας Κούβας", την οποία οι ιμπεριαλιστές εντελώς αυθαίρετα και εγκληματικά ονομάζουν "Φλόριδα". Στη "Βόρεια Κούβα" κατοικούν σχεδόν ένα εκατομμύριο Κουβανοί. Αυθεντικοί εθνικώς Κουβανοί. Τους ευχόμαστε δικαίωση και γρήγορη "ένωση" με τη μητέρα πατρίδα.

About Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

8 σχόλια:

  1. Tα ίδια και τα ίδια.
    Ερωτήσεις που δεν ρωτήθηκαν,απαντήσεις που δεν απαντήθηκαν και ο καθένας είπε το ποίημά του.
    Καμίά αναφορά σε ευρωπαικά θέματα.
    Και με τις συνήθεις παπαριές τους δεν νομίζω να έπεισαν κανέναν αναποφάσηστο.
    Δεν θα σταθώ στους άλλουςδιότι δεν υπάρχει λόγος. Θα σταθώ στο ΑΛΕΚΑΚΚΕ.
    Για πιό εθελοντισμό μιλάς αλέκα;διότι από όσο γνωρίζω αφού έχεις λύσει κάποιες βασικές ανάγκες από την εργασία σου τότε μπορεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αμισθή ή όχι.
    Αλλάόταν δουλεύει κάποιος ανασφάλιστος με τον κατώτατο μισθό το βαφτίζουμε εθελοντισμό και τελειώνει το θέμα.
    Για να μην πολυλογώ θα πώ τα λόγια του κολητού μου,ο οποίος ανδρώθηκε στο κκε σε άγριες εποχές αλλά βλέπωντας τα σκατά έκαψε την καλύβα του να μην τον τρών οι ψίλοι.

    Απο τη μεταπολίτευση και μετά στο κκε ο μπεζαχτάς του να είναι καλά να κρατά το 7% και την οργή του κοσμάκη για να μην ξεσπάσει και τους πάρει όλους ο διάολος.

    Φίλε κομματόσκυλε υπάρχουν πολλές μονάδες οι οποίες θα μείνουν μονάδες αν δεν αλλάξει αυτό το γαμωσύστημα και δεν απαξιοθούν όλα τα σκουλίκια που προσαθούν να εκλεγούν να γίνουν οι τύραννοί μας και να ζήσουν ζωή πλουσιοπάροχη εις βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κομματόσκυλε
    Για να υπάρξει αντικομουνιστική εκστρατεία πρέπει να υπάρχουν κομμουνιστές. Βλέπεις εσύ κανέναν ζωντανό πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @tiktos "...κρατά το 7% και την οργή του κοσμάκη για να μην ξεσπάσει και τους πάρει όλους ο διάολος." Τι άλλο να πούμε;

    @simple υπάρχουν απολιθώματα. Αριστερούς γνήσιους, αγαθούς, αντιμοναρχικούς, αντιφασίστες, ανεπιτήδευτους, αγωνιστές μπορείς να βρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι φίλε κομματόσκυλε έχεις δίκιο, στους καριερίστες του Περισσού αναφέρομαι που θυμίζουν εκείνον τον μητροπολίτη να λέει στα τελευταία του: "Εγώ φτωχό παιδάκι ήμουνα και με το παραμυθάκι του Χριστούλη έζησα σαν βασιλόπουλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον κ. Τραϊανού. Τέτοια φωτεινά μυαλά χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά. Μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Λαϊκό Στρώμα επισκεπτόμενος το blog σου "ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ" και διαβάζοντας το σχόλιό σου αναρωτιέμαι αν επικροτείς ή ειρωνεύεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως συνηθίζω να λέω "αυτά τα κόμματα είναι τα αμορτισέρ του συστήματος. Απορροφούν τους κραδασμούς για να μην διαλυθεί το αμάξωμα".
    Καλώς σας βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλείτωρ μακράν η καλύτερη διατύπωση... Καλώς σε βρήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Top