Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


Ρε Χαρδαβέλλα έλεος πια με τις εκπομπές σου!

Αναρωτιέμαι πόσα εκατομμύρια εισπράττεις για να δείχνεις αυτές τις αηδίες. Δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι με τους Έψιλον, με τους Ιλλουμινάτι, με τις υπόγειες στοές της Αθήνας, με την κούφια Πεντέλη, με το 2012 και το τέλος του κόσμου, με τα ούφο και τους εξωγήινους, με τις συνομωσίες της λέσχης Μπίντελμπεργκ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς;

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. Ή είσαι ηλίθιος ή είσαι εγκάθετος. Και επειδή σε τόσο βαθιά μισθολογικά ύδατα δεν κολυμπούν ηλίθιοι, απομένει η 2η περίπτωση.

Ασχολείσαι με την λέσχη Μπίντελμπεργκ και μας γανώνεις τον εγκέφαλο με τις συνομωσίες που εξυφαίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Με το ιδιότυπο καρτέλ που στήνει αυτή η ομήγυρις. Και γιατί ρε χαμένο κορμί πας στα πέρατα του κόσμου και δεν ξεστραβώνεσαι να δεις τι γίνεται με τα καρτέλ της Ελλάδας; Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν λες 2 λόγια για τον άνθρωπο που πεθαίνει στον δρόμο αντιδρώντας στο καρτέλ χάλυβα του Αγγελόπουλου και λοιπών; Γιατί δεν καλείς στην εκπομπή σου τον πρόεδρο των βιομηχάνων, τον πρόεδρο των βιοτεχνών, τον πρόεδρο των εργατών, τον πρόεδρο των καταναλωτών και τον υπουργό Ανάπτυξης να συζητήσουν για τα καρτέλ; Δεν μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε

Ασχολείσαι με τις προφητείες του κώλου και την αναμενόμενη συντέλεια του κόσμου το 2012. Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν λες 2 λόγια για το υποτιθέμενο δημοψήφισμα του 2012 που μεθοδεύει την “Ανεξαρτησία της Κρήτης;” Γιατί δεν ερευνάς ποιοι είναι εκείνοι που θέτουν ζήτημα “αυτονομίας” του νησιού; Γιατί δεν καλείς στην εκπομπή σου τον πρόεδρο των Κρητών δημοσιογράφων (να παρουσιάσουν την έρευνά τους), τον πρόεδρο των Κρητών κτηματομεσιτών (να αποκαλύψουν πόση έκταση Κρητικής γης περιέρχεται καθημερινά σε Βρετανικά και Εβραϊκά χέρια), τον πρόεδρο των Κρητών αστυνομικών (να αποκαλύψουν ποιοι παρεμποδίζουν και υπονομεύουν το έργο της αστυνομίας στο νησί), και τέλος γιατί δεν φωνάζεις τον Μέγιστο Κρήτα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Έτσι – να μας πει και αυτός την γνώμη του για το αν η Κρήτη πρέπει να βρίσκεται εντός της επικράτειας ή όχι. Δε μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε.

Ασχολείσαι με τα παιδιά ίντιγκο, ρέινμποου και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν λες 2 λόγια για τα παιδιά όλης της Ελλάδας, για τα σχολεία και τις Σχολές τους; Για τα παντελώς ανυπόληπτα πανεπιστήμια, για κάθε πιθανό και απίθανο πανεπιστημιακό τμήμα που έχει ιδρυθεί σε κάθε χωριουδάκι με μοναδικό γνώμονα να νοικιαστεί καμιά επιπλέον γκαρσονιέρα; Γιατί δεν λες για την οικογενειοκρατία των πανεπιστημίων, για το ανύπαρκτο ερευνητικό τους έργο, για τις κομπίνες με τα καθηγητικά συγγράμματα; Να πεις ακόμα για το δημοτικό σχολείο όπου αντί να σμιλεύονται ψυχές και συνειδήσεις, αντί να μπολιάζεται ο νους με κρίση και ευθύνη, παράγονται άβουλα μυαλά έτοιμα να ακολουθήσουν τον οποιονδήποτε που υπόσχεται το οτιδήποτε. Γιατί δεν καλείς στην εκπομπή σου, π.χ. τον Καργάκο, τον Γιανναρά, τον Γεωργουσόπουλο, τον Ζουράρι, τον πρόεδρο των δασκάλων, τον πρόεδρο των καθηγητών, και τον πρόεδρο των μαθητών; Γιατί δεν καλείς μια 22χρονη κοπελίτσα, απόφοιτο της Φιλοσοφικής, να απαγγείλλει Όμηρο; Γέλια που θα κάνουμε… Εν ανάγκει σήκωσε από το μνήμα τον Καζαντζάκη, τον Ελύτη, τον Σεφέρη, τον Παλαμά, τον Παπαδιαμάντη και στήσε απέναντί τους τούς εγκληματίες που εν μια νυκτί κατήργησαν το πολυτονικό. Δεν μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε.

Ασχολείσαι με την κούφια γη και τις υπόγειες στοές που ενώνουν τους Δελφούς με την Δωδώνη. Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν ασχολείσαι με την κούφια άσφαλτο που υπάρχει στο σύνολο σχεδόν του εθνικού οδικού δικτύου; Στην άσφαλτο που έστρωσε ο Μπόμπολας και οι άλλοι καρχαρίες; Η οποία πότε είναι κοίλη και πότε είναι κυρτή. Γιατί δεν μιλάς για τις υπόγεις διαδρομές του χρήματος και τις δαιδαλώδεις στοές μεταξύ Κράτους-Δικαστηρίων-Εκκλησίας; Γιατί δεν παίρνεις συνέντευξη από τον Γερμανό υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, από τον Γερμανό εργολήπτη δημοσίων έργων, από τον Γερμανό προϊστάμενο του ελεγκτικού μηχανισμού για το πώς προκηρύσσονται τα δημόσια έργα, ποιες είναι οι ευθύνες του ανάδοχου και πώς ελέγχεται το αποτέλεσμα; Δεν μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε.

Δρα, λέει, η ομάδα Έψιλον παρασκηνιακά και προστατεύει τον Ελληνισμό από τις κακοτοπιές. Σκάσε βρε μαλάκα, βούλωστο, δεν μπορώ να σε ακούω άλλο. Άσε τους Έλληνες να αντιληφθούν σε ποια δεινή θέση έχουν περιέλθει. Τους μάθατε να μεταθέτουν διαρκώς τις ευθύνες τους και να τα περιμένουν όλα από τους άλλους. Άστους να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν. Με σηκωμένα μανίκια και γυμνούς βραχίονες να αρπάξουν τους κασμάδες και να σκάψουν. Και να οργώσουν. Να οργώσουν τον τόπο από άκρη σε άκρη. Να γυρίσουν τα χώματα μέσα έξω και πάνω κάτω. Να λιώσουν τα ποντίκια και τα σκουλήκια του αγρού που καταπίνουν την σοδειά τους και το βιος τους.

Μα προπαντός να σκάψουν. Να σκάψουν βαθιά, πολύ βαθιά.

Να συντρίψουν όλες τις χαρδα-βδέλλες που ενδημούν στην υγρασία και στη λάσπη, μήπως μπορέσουν επιτέλους και ανασύρουν στην επιφάνεια αυτόν τον μαργαρίτη που λέγεται Ελληνική ψυχή.

About Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

20 σχόλια:

  1. Σχόλιο με τη δική σου γραφή γιατί κανένας δεν θα μας αφήσει ποτέ, γιατί όσοι τολμούν να αντισταθούν θα τους κυνηγήσουν πρόθυμα και με λύσσα το βαθύ σκουληκιασμένο κράτος των ψωραλέων υπανθρώπων "Άσε τους Έλληνες να αντιληφθούν σε ποια δεινή θέση έχουν περιέλθει. Τους μάθατε να μεταθέτουν διαρκώς τις ευθύνες τους και να τα περιμένουν όλα από τους άλλους. Άστους να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν. Με σηκωμένα μανίκια και γυμνούς βραχίονες να αρπάξουν τους κασμάδες και να σκάψουν. Και να οργώσουν. Να οργώσουν τον τόπο από άκρη σε άκρη. Να γυρίσουν τα χώματα μέσα έξω και πάνω κάτω. Να λιώσουν τα ποντίκια και τα σκουλήκια του αγρού που καταπίνουν την σοδειά τους και το βιος τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να φανταστείς ότι η δική του ψήφος έχει μεγαλύτερη αξία από την δική σου, φίλε Κομματόσκυλε.
    Να' σαι πάντα καλά για να γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βουνό το δίκιο σου φίλε Κομματόσκυλο.
    Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Να πείσεις τους ανθρώπους να κλείσουν την τηλεόραση; Να ανοίξουν κανένα βιβλίο, να σηκώσουν τα μανίκια, να αρχίσουν να δουλεύουν;
    Δύσκολα μας βάζεις...βλέπεις έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε με το τηλεκοντρόλ. Και το κεφάλι είναι τόσο βαρύ από τις καθημερινές απασχολήσεις που η σκέψη αρνείται να δουλέψει και προτιμά να δει κάτι που θα την αποκοιμίσει με "γεγονότα" που ποτέ δεν θα εξακριβωθούν... Έχουμε μάθει να μας αρέσει η κατηφόρα και όχι η ανηφόρα. Τόσο, που νομίζω, ότι αν δεν είχαμε τηλεκοντρόλ δεν θα βλέπαμε πια τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Simple μας αφήνουν ή όχι η μάχη θα είναι μέχρις
    εσχάτων.

    @Polykarpos όταν προλαβαίνω τα λέω. Μακάρι να είχε 50 ώρες η ημέρα να τα προλάβαινα όλα.

    @Ανώνυμος όλοι να είμαστε καλά να τα βγάλουμε πέρα...

    @Iptamenos Ollandos είναι απολύτως σίγουρο ότι αν δεν υπήρχε το τηλεκοντρόλ ούτε που θα το ανοίγαμε το ρημάδι. Ένας διάσημος κωμικός είχε πει: "Η τηλεόραση είναι το κατεξοχήν επιμορφωτικό μέσο. Όταν παίζει, πηγαίνω στο διπλανό δωμάτιο και ανοίγω ένα βιβλίο." Ουτοπία; Στο χέρι μας είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν του το στέλνεις κι όλας. Πάντως τά 'χουν ακούσει και λάϊβ αυτά που λες, αλλά είναι τόσο σάπιοι που αλλάζουν θέμα στην κουβέντα. Κι όποιος τα λέει υφίσταται εκδικητική μανία, γιατί οι "μικροί" κι ατάλαντοι δεν ξεχνούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος δυστυχώς δεν αφήνουν κι εμάς να τους ξεχάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν λεει δυο λογια για τους εξεις τρεις λογους Α.Δεν δαγκωνεις ποτε το χερι που σε ταΐζει Β.Δεν δαγκωνεις ποτε το χερι που σε ταΐζει Γ.Πιστη εφαρμογη των ανω δυο. ΥΓ.Και εκει που τελειωνω το αρθρο σου πεφτει η ματια μου στους ψωραλεους μορφονιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @tiktos ακριβώς αυτό.
    Συγχαρητήρια και για την ανακάλυψή σου ως προς την κομματόφατσα. Ότι και να πω είναι λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστή η γραφή σου και απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάχτηση σου φίλε Κομματόσκυλο.

    Γιατί να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν την Χώρα;

    Γιατί ασχολείται με αυτά τα θέματα και μάλιστα με τρόπο περίεργο και απαράδεκτο;

    Οι "Αλήθειες" που παρουσιάζει και ο τρόπος που το κάνει είναι για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Να τον βάλει σε μία διαδικασία νοητικού μπερδέματος, να τον εγκλωβίσει στον λαβύρινθο των χαλκευμένων, διασκευασμένων και φαινομενικά αληθινών ψευδών προσφέροντας μια προσωρινή ανακατεύθυνση της προσοχής του ανθρώπου από τα σοβαρά και σημαντικά του προβλήματα.

    Και επειδή ισχύει το ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, η προσοχή μένει σταθερά προσηλωμένη στο ανούσιο, ανάξιο και αβάσιμο και έτσι ο Άνθρωπος-Πολίτης μένει ευάλωτος, άοπλος, ανυπεράσπιστος, ακυβέρνητος, άβουλος, ανίκανος, αδέξιος, βλάκας, ηλίθιος, πρόβατο απέναντι στα προβλήματα του και στις ορέξεις-επιθυμίες των κυβερνώντων-αφεντικών του που δεν τους ξέρει αλλά τους πληρώνει με τη Ζωή-Ψυχή-Πνεύμα-Ενέργεια του αδιαμαρτύρητα.

    Αυτό το αδιαμαρτύρητα είναι ο λόγος.

    Ο σκοπός είναι οι κάποιοι να εξουσιάσουν.
    Επειδή δεν θέλουν αντίσταση χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για να την αμβλύνουν ή εξαφανίσουν. Ένας τρόπος είναι η αποχαύνωση των διαφόρων εκπομπών τύπου reality. Ένας άλλος είναι η ανακατεύθυνση της προσοχής και η διαστρέβλωση της αλήθειας. Στον δεύτερο ανήκουν και οι εκπομπές του Χαρδαβδέλλα.

    Να σαι καλά φίλε Κομματόσκυλο

    Καλημέρα σε όλους και κλείστε τις τηλεοράσεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Πεντάεδρον

    Όπως τα λες. Τόσο δύσκολα είναι τα καταλάβει κάποιος; Τι να πω ρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το Γιούρι Γκέλλερ πρωθυπουργό... ναι, ναι! ... μόνο έτσι θα σωνόμασταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @MAD
    Χεχε... και τον Μάικ Λαμάρ υπουργό παιδείας

    @Ανώνυμος
    Ευχαριστώ φίλε...
    Ας τους στείλουμε στο διάολο επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις δίκιο φίλε για αυτό που λές, οτι περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι, ομάδα έψιλον και άλλες βλακείες. Πρέπει να σώσουμε τον εαυτό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι είναι φίλε, συμφωνώ μαζί σου. Και πανάθεμά τους, κανείς τους δεν βοηθάει, όλοι τσεπώνουν τα εκατομμύρια με μοναδική έγνοια τους, να μας υπνωτίζουν και να μας αποπροσανατολίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. congrats, i anoisia tou den exei oria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ! ΚΑΛΑ!
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΓΕ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΡΕΚΙΛΟΙ!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ
    ''ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΞΑΣΤΟΥΜΕ''

    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ

    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ. ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτη φορά διαβάζω τα κείμενά σου στο blog και πρώτη φορά γράφω την άποψή μου. Και μάλλον θα συνεχίσω να το διαβάζω. Οσον αφορά την εκπομπή του Χαρδαβέλα δεν διαφωνώ εν μέρει σε αυτά που γράφεις, αλλά όπως και να το κάνουμε, καλώς ή κακώς αυτή είναι η θεματολογία της εκπομπής του. Θα συμφωνούσα με αυτά που γράφεις εάν είχε σαν αντικείμενο κοινονικοπολιτικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Top