Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


Τώρα τελευταία παρατηρούμε μία έξαρση της βίας στον τόπο μας.

Βία η αστυνομία, βία οι αγρότες, βία στα γήπεδα, βία στους δρόμους, βία από ψυχοπαθείς, βία από τους διορισμένους της Μοσάντ και σία, πολύ βία.

Εκ των πραγμάτων, όμως, αποδεικνύεται ότι είναι άκαρπη – αν υποτεθεί βεβαίως ότι κάπου αποσκοπεί.

Δεν άντεξα στον πειρασμό και λέω να προτείνω και εγώ μία μορφή βίας που είναι 100% αποτελεσματική. Την επιτομή της επιτιμητικής βίας. Το χαστούκι. Την σφαλιάρα. Ιδίως, την ανάποδη σφαλιάρα. Αυτήν που ρίχνουν τα καλόπαιδα της Ασφάλειας. Εκείνη την ξεγυρισμένη ανάποδη ασφαλίτικη σφαλιάρα, που αν φοράς και δαχτυλίδι, βάζεις και υπογραφή στο βληθέν μάγουλο.

Υπάρχουν όμως μάγουλα να δεχθούν αυτό το ξεφτιλιστικό ράπισμα; Υπάρχουν – και μάλιστα πολλά. Απρόθυμα μεν, τροφαντά και ικανοποιητικού εμβαδού δε.

Ας τα δούμε συνοπτικά.

Πρώτα απ' όλα, μόλις εμφανιστεί ο κάθε βουλευτής στην εκλογική του περιφέρεια και αρχίσει τις μεγαλοστομίες και τις αγορεύσεις του κιλού, πρέπει οι ντόπιοι πολίτες να του ασκήσουν ασφυκτικό έλεγχο για τα πεπραγμένα ή τα μη υπεσχημένα. Ο Κιλκισιώτης να περιλάβει τον βουλευτή του Κιλκίς, ο Σερραίος τον αντίστοιχο των Σερρών, ο Γιαννιώτης εκείνον των Ιωαννίνων, ο Λάκων αυτόν της Σπάρτης και ούτω καθ' εξής. Δεν έπραξε αυτά που υποσχέθηκε ή –ακόμα χειρότερα- έκανε τα αντίθετα από αυτά που είχε εξαγγείλει; Ρίξτου ένα χέρι ξύλο. Θα ξανατολμήσει να εμπαίξει τους ντόπιους; Έχετε αναρωτηθεί γιατί άραγε τα βουλευτικά γραφεία όλων των κηφήνων βρίσκονται στην Αθήνα; Η εύκολη και προφανής απάντηση είναι ότι πρέπει οι βουλευτές να βρίσκονται δίπλα στην Βουλή. Τρίχες! Εάν τα βουλευτικά γραφεία ήταν αποκλειστικά στον τόπο εκλογής καθενός, αυτά θα ήταν καθημερινώς γεμάτα από πολίτες. Μοιραία, όμως, οι βουλευτές θα υφίσταντο καθημερινό έλεγχο και το ενώπιος ενωπίω θα ήταν στην ημερήσια διάταξη. Υπό αυτές τις συνθήκες η κοροϊδία και η εξαπάτηση θα ήταν αδύνατο να συμβούν.

Δεν ξέρει ο πιτσιρικάς τι ακριβώς γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου; Ξύπνα γονιέ και πέρασε μια βόλτα από το σχολείο και βρες τον δάσκαλο. Στην περίπτωση που αυτός δεν μπορεί να σου δώσει πειστικές εξηγήσεις για την θηριώδη αμάθεια του παιδιού σου, τουλούμιασέ τον.

Σου ζητάει ο υπαλληλίσκος της πολεοδομίας ή της ΔΕΗ ή της εταιρείας ύδρευσης κανά δυο γρηγορόσημα; Ρίξτους κάτι ξεγυρισμένες σφαλιάρες και μετά χτίστους στα ντουβάρια.

Σε εκβιάζει ο εφοριακός; Πελέκησέ τον στις σφαλιάρες και φώναξε μετά και την αστυνομία. Μην φοβάσαι για τις συνέπειες, γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρξουν. Κανείς δεν αρνείται το δίκιο στον άνθρωπο που μαίνεται ενάντια στην διαφθορά του δημοσίου.

Ο παπάς θέλει 300 € για να ανάψει τον κεντρικό πολυέλαιο στην βάπτιση του παιδιού σου; Ξύλο ανελέητο και πνίξιμο στην κολυμπήθρα.

Ο γιατρός ζητάει επιπλέον χρήματα από αυτά που προβλέπει ο νόμος; Κάνε υπομονή να γιατρευτεί ο άνθρωπός σου και μετά χώστον στο χειρουργείο χωρίς αναισθητικό.

Ο ταξιτζής αιτείται ποσό διπλάσιο του ταξίμετρου; Ο καθηγητής πανεπιστημίου αυτό-αναγορεύθηκε σε Λουδοβίκο; Ο θλιβερός υπάλληλος πίσω από τον μίζερο γκισέ σε αγνοεί; Ο δημοσιογράφος σε ρωτάει πως αισθάνεσαι που έχασες την δουλειά σου; Ο εστιάτορας σε κλέβει καταφανέστατα ή σου σερβίρει σκυλοτροφή; Ξέρεις τι να κάνεις…

Στην σημερινή Ελλάδα πάντα υπάρχει μια καλή αφορμή και μία ακόμα καλύτερη δικαιολογία για να ξυλοφορτώσεις κάποιον.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ.

Η λύση διαφαίνεται ότι είναι μόνο μία και είναι η εξής:

ΠΛΗΡΗΣ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές. Να λάβουν οι κομματοσυμμορίτες ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. Να ματώσουν. Να αναγκαστούν να αλλάξουν τα άθλια εκλογικά συστήματά τους, τα οποία εκμηδενίζουν τον αδύνατο και γιγαντώνουν τον ισχυρό. Να ακουστούν νέες φωνές. Να αναδειχθούν και άλλοι άνθρωποι. Να υποχρεωθούν αυτά τα φασισταριά να ισχύσει άπαξ δια παντός η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ώστε η ψήφος όλων των Ελλήνων να είναι ισότιμη και επιτέλους να πάψει η μειοψηφία να λεηλατείται εις όφελος των αληταράδων.

Αυτή είναι η πλέον κατάλληλη και πολιτισμένη λύση.

Επειδή όμως, παντού και πάντοτε, η βία προηγείται του πολιτισμού, εφιστώ την προσοχή στα 300 ρεμάλια της Βασιλίσσης Σοφίας.

Εν μέσω κρίσεως και ανεργίας οι μοναδικοί επαγγελματίες που δουλεύουν απρόσκοπτα είναι οι σιδεράδες. Νυχθημερόν και επί μακρόν συντηρούν την άφθαστη νεοελληνική κατασκευή που λέγεται «της πουτάνας το κάγκελο».

Προβλέπω, όμως, ότι σύντομα θα έχουν δουλειά και οι ξυλουργοί. Κάποιος παρήγγειλε 300 ικριώματα για να τα στήσει στο Σύνταγμα.

Φήμες;

Ίδωμεν…

About Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ.
    ΜΕΡΙΚΑ super fast πλοία και φούντο στο ακρωτήριο Μαλέας.
    Μόνο ετσι θα σωθούμε από τους προδότες.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ
    ΔΥΝΑΤΟ..
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να πεσει πολυ σφαλιαρα και αμφιβολο αν καταλαβουν οι εισπρατοντες τι πρεπει να κανουν και πως να συμπαριφερονται στο μελλον..πολιτικοι και αρχοντες σλαβοσποροι τουρκοσποροι κλπ...ισως ο υγιης πνευματικος κοσμος της χωρας πρεπει καποτε να συνασπισθει και σαν ενωμενη γροθια να χτυπαειτην καθε ειδους μιζερια μας και ο λαος θα ακολουθηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Ανώνυμε πρέπει να πέσει πολύ σφαλιάρα και κλωτσιά ξεγυρισμένη. Εμείς πρέπει να γίνουμε ο υγιής πνευματικά κόσμος. Αν κάνουμε ο καθένας μας εκείνο το ελάχιστο καθήκον που μας αναλογεί, είναι εύκολο να γυρίσει η κατάσταση. Ας γίνουμε ο καθένας μας υπεύθυνος όσο μας αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα,ξαναδιαβαζω μερικα απο τα αρθρα σου,τα βρισκω επικαιρα,δινουν λυσεις προβλεπουν...γιατι σταματησες να γραφεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Top